Ürüne ve kutusuna yeniden satılabilir özelliğini yitirmesine neden olabilecek bir hasar vermezseniz iade edebilirsiniz. Cayma hakkınız var.
İade edersin rahatça.Hocam elektronik olarak geçiyor ya hani o sebepten iade almazlar diye biraz çekiniyorum, daha önce iade etmiştim 2017 yılında aldığımda acaba şimdi değişti mi diye bir sorayım dedim.
Sim kart takılıp 10 gün kullanılan telefon iade ettim ben, iadesi imkansız gibi bir şey sanırım birçok kişinin gözünde.Ben iade şartlarını kapmayan kulaklık ve şarj aleti de iade ettim. Kendinizden emin olmanız önemli.
Eğer düşme, bozulma veya herhangi bir fiziksel hasar yoksa kabul edilir bildiğim kadarıyla.Arkadaşlar Hepsiburada sitesinden ZyXEL marka bir modem satın alacağım fakat aklımda bir soru var, memnun kalmazsam modemden cayma hakkımı kullanıp iade edebilir miyim 14 gün içinde?
Kardeş, açıp kullandığın ürünü geri almazlar. Aldın mesela, ürünün ambalajda değişiklik olmadan geri iade edersen olur. Ama aldın da arıza çıkarsa hepsiburada uygulamasından iade talebi oluşturursun, seni yönlendirirler zaten.Arkadaşlar Hepsiburada sitesinden ZyXEL marka bir modem satın alacağım fakat aklımda bir soru var, memnun kalmazsam modemden cayma hakkımı kullanıp iade edebilir miyim 14 gün içinde?