batuhanis1
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 26
Yaklışık 8000 tl civarı bir laptop alacağım hepsiburadada buldum kendime bir laptop.Ama güvenemedim (sizce almalımıyım ilk büyük internet alışverişim)
Hepsiburada sıkıntı çıkaran bir şirket değil.Güvenle alabilir iade edebilirsiniz.Yaklışık 8000 tl civarı bir laptop alacağım hepsiburadada buldum kendime bir laptop.Ama güvenemedim (sizce almalımıyım ilk büyük internet alışverişim)
Satıcının Hepsiburada olduğu ürünlerde sorun yaşama olasılığınız aşırı çok düşük. Bana göre internetteki en güvenilir satıcı arasındadır.Yaklışık 8000 tl civarı bir laptop alacağım hepsiburadada buldum kendime bir laptop.Ama güvenemedim (sizce almalımıyım ilk büyük internet alışverişim)
Lenovo IdeaPad L340-15IRH Intel Core i7 9750HF 16GB 1TB + Fiyatı
Lenovo IdeaPad L340-15IRH Intel Core i7 9750HF 16GB 1TB + en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com
Mesaj otomatik birleştirildi:
1 yorum var güvenemedim de
benim aldığımda aslında 6300 dü ama 5200e aldım :d bu arada 1650ye 8 bin çok daha iyisini bulabilirsin belkiFreedos geliyor o kötü ama hepsiburadanın avantajı aşırı fazla ilgelendiğim laptop vatan pc de 9500 tl burası da cazip kılıyor ama insan bir yandan da tereddüte düşüyor
hayırlı olsun o zaman şimdi denHocam bulduğum bilgisayarı alacağım 20 haziranda bakalım hayırlısı nasıl performans göstercek