Herkese merhaba. Hepsiburada sitesinden satıcı olarak hepsiburada olan telefonlardan alırsak bi sıkıntı yaşar mıyız ? Güvenilir midir ? s8 de 600 tl iphone 7 plus'ta 300 tl gibi fark var vatan bilgisayar'a teknosa'ya göre.
Aynen alırsam ona özen göstericem o yüzden sordum satıcı hepsiburada olursa sorumluluk almaları da artar diye garantiye falan gönderirsem sıkıntı yaşamayayım diye öteki türlü n11 gittigidiyor sahibinden gibi siteden farkı kalmıyor.Ben hepsiburada'dan alisverislerde satici olarak hepsiburada tercih edilmesini tavsiye ediyorum. Bilgidigim kadariyla satici olarak hepsoburada tercih edildiginde urun sitenin deposundan geliyor. Firmanin guvencesinden geliyor. Diger saticilarda ise satici hepsiburada uzerinden satmis oluyor. Urunu kendi bunyesinden gonderiyor.
Aynen öyleBen hepsiburada'dan alisverislerde satici olarak hepsiburada tercih edilmesini tavsiye ediyorum. Bilgidigim kadariyla satici olarak hepsoburada tercih edildiginde urun sitenin deposundan geliyor. Firmanin guvencesinden geliyor. Diger saticilarda ise satici hepsiburada uzerinden satmis oluyor. Urunu kendi bunyesinden gonderiyor.
Hocam aslında tereddüt edilecek bir durum da yok kendi satıcısından alırsan sorun yaşayacağını düşünmüyorum. Kı ben 2 defa satıcılardan ürün aldım bir sorun sıkıntı çıkmadı ama yine de temkinli olmakta yarar var.Bende hep tereddüt etmişimdir bu konuda ama çok arkadaşımız var hepsiburada üzerinden telefon alan istisna durumlar dışında bi şikayet duymadım
Sıkıntı olmaz,alabilirsin.Herkese merhaba. Hepsiburada sitesinden satıcı olarak hepsiburada olan telefonlardan alırsak bi sıkıntı yaşar mıyız ? Güvenilir midir ? s8 de 600 tl iphone 7 plus'ta 300 tl gibi fark var vatan bilgisayar'a teknosa'ya göre.
Hepsiburada ile güvenle alış-veriş yapabilirsin.Aslında telefonun açıklama kısmında neden daha ucuza sattıkları ile ilgili bir video oradan detaylı bilgi alabilirsin.Ben bu zamana kadar çok fazla alış-veriş yaptım çok çok nadiren sıkıntı yaşamışımdır.Herkese merhaba. Hepsiburada sitesinden satıcı olarak hepsiburada olan telefonlardan alırsak bi sıkıntı yaşar mıyız ? Güvenilir midir ? s8 de 600 tl iphone 7 plus'ta 300 tl gibi fark var vatan bilgisayar'a teknosa'ya göre.