Hepsiburada güvenilir midir?

Mert Kır

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Herkese merhaba. Hepsiburada sitesinden satıcı olarak hepsiburada olan telefonlardan alırsak bi sıkıntı yaşar mıyız ? Güvenilir midir ? s8 de 600 tl iphone 7 plus'ta 300 tl gibi fark var vatan bilgisayar'a teknosa'ya göre.

...Görkem...

Profesör
Reaksiyon puanı
779
Ben hepsiburada'dan alisverislerde satici olarak hepsiburada tercih edilmesini tavsiye ediyorum. Bilgidigim kadariyla satici olarak hepsoburada tercih edildiginde urun sitenin deposundan geliyor. Firmanin guvencesinden geliyor. Diger saticilarda ise satici hepsiburada uzerinden satmis oluyor. Urunu kendi bunyesinden gonderiyor.

Mert Kır

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ben hepsiburada'dan alisverislerde satici olarak hepsiburada tercih edilmesini tavsiye ediyorum. Bilgidigim kadariyla satici olarak hepsoburada tercih edildiginde urun sitenin deposundan geliyor. Firmanin guvencesinden geliyor. Diger saticilarda ise satici hepsiburada uzerinden satmis oluyor. Urunu kendi bunyesinden gonderiyor.
Aynen alırsam ona özen göstericem o yüzden sordum satıcı hepsiburada olursa sorumluluk almaları da artar diye garantiye falan gönderirsem sıkıntı yaşamayayım diye öteki türlü n11 gittigidiyor sahibinden gibi siteden farkı kalmıyor.

WellTime54

Profesör
Reaksiyon puanı
1,000
Bende hep tereddüt etmişimdir bu konuda ama çok arkadaşımız var hepsiburada üzerinden telefon alan istisna durumlar dışında bi şikayet duymadım

Astrea Virgo

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
15,464
Hepsiburada nın kendinden alırsan sorun olacağını sanmıyorum

--ProofStriker

Profesör
Reaksiyon puanı
764
Aynen öyle
--- Gönderi Güncellendi ---
Bende hep tereddüt etmişimdir bu konuda ama çok arkadaşımız var hepsiburada üzerinden telefon alan istisna durumlar dışında bi şikayet duymadım
Hocam aslında tereddüt edilecek bir durum da yok kendi satıcısından alırsan sorun yaşayacağını düşünmüyorum. Kı ben 2 defa satıcılardan ürün aldım bir sorun sıkıntı çıkmadı ama yine de temkinli olmakta yarar var.

alcasar

Asistan
Reaksiyon puanı
51
Sorun olmaz ben ordan çok şeyler alıyorum. İade şansın bile oluyo kurallarını okursan görürsün. Telefon almadım ama alacaksan hepsiburada güvenceli alman daha sağlam olur. Ama diğer firmalardan da alsan sorun çıkmayabilir.

kadirirdem

Dekan
Reaksiyon puanı
708
Herkese merhaba. Hepsiburada sitesinden satıcı olarak hepsiburada olan telefonlardan alırsak bi sıkıntı yaşar mıyız ? Güvenilir midir ? s8 de 600 tl iphone 7 plus'ta 300 tl gibi fark var vatan bilgisayar'a teknosa'ya göre.
Sıkıntı olmaz,alabilirsin.

ihty

Asistan
Reaksiyon puanı
12
hepsiburada iyi diyen arkadaşlar aldıgınız ürün saglamsa sorun olmaz ama gelen ürün arızalı ise hepsiburada ya iyi diyeceginizi zannetmiyorum.
16.05.2017 tarihinde verdigim sipariş
Dark RangeMAX WRT350 300Mbit Menzil Arttırıcı / Access Point (2x2dBi Antenli)

16 MAYIS.2017 tarihinde verdigim sipariş 19 MAYIS 2017 de geldi
ama arızalıydı. 3 kere aradım degişim talep ettim sonunda onay kodu 23 MAYIS 2017 de geldi teslim almaları için kargoyu aradım oda 25 MAYIS 2017 teslim aldı.

ve nihayet 23 HAZİRAN 2017 degişim onaylandı sanki benim suçummuş gibi hepsiburada nın bana gönderdigi arızalı çalışmayan ama ücretini ödedigim ürün 28 HAZİRAN 2017 günü teslim edildi.
bunların üstüne bir de 44 gün sonra gelen ürün için Sipariş Değerlendirme Anketi maili geldi. ;
ÜRÜN YORUMLARI NA MESAJyazdım 1 hafta kadar onay bekledi ama onaylanmadıgı için yayınlanmadı.(ürünü ve hepsiburadayı öven yorum olmadıgı için olabilir diye düşünüyorum ) :)))
;))) sorunlar için çok hızlı çözümler bulan müşteri memnuniyetini ön planda tutan HEPSİBURADA.com çok teşekkürler...

Görkem Say

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
25,593
Hepsiburada ile güvenle alış-veriş yapabilirsin.Aslında telefonun açıklama kısmında neden daha ucuza sattıkları ile ilgili bir video oradan detaylı bilgi alabilirsin.Ben bu zamana kadar çok fazla alış-veriş yaptım çok çok nadiren sıkıntı yaşamışımdır.

özgür özsüer

Öğrenci
Reaksiyon puanı
12
2012 den beri kesintisiz alışveriş yaptım ve hala yapmaya devam ediyorum en son yine cep telefonu siparişi verdim sıkıntı yaşamadım bugüne kadar ayrıca sebep belirtmeden iade hakkınız var(ürün açılmadı ve zarar görmedi ise) yada beğenmediyseniz sorgusuz sualsiz iade hakkınız var rahat olun

berkaybz272

Öğrenci
Reaksiyon puanı
15
Bir çok alışveriş yaptım , hiçbir sıkıntı yaşamadım.Çarşamba günü telefon siparişi verdim Perşembe günü sabah telefon gelmişti. :)

delimeli

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Hepsiburada'nın bizzat kendisinden alırsanız sıkıntı olmaz. Bizzat hepsiburada dan aldığım bir çok ürünü çeşitli nedenlerden rahatlıkla iade ettim. Hatta ürün gecikmelerinde özür olarak tarafıma indirim bile sağladılar. Ancak, Hepsiburada üzerinden satış yapan firmalardan alırsanız bu firmalara ne kadar güvenebilceğiniz soru işareti. Başıma şöyle bir olay geldi. Bu sene Haziran ayında Hepsiburada üzerinden satış yapan bir firmadan bir telefon aldım. Telefonun kargoyla eve gelmesini beklemedim. Gittim kargo şubesinden teslim alayım dedim. Oradaki görevli teslimi yaptı. Heyecenla paketi aldım. Telefon ambalajının üzerinde jelatin vardı. Jelatin bana ambalajın fabrika çıkışlı olduğunu ispatlıyordu. Jelatini orada görevlilerin yanında söktüm (bilerek yapmadım, heyecandan dayanamadığım için orada onların yanında açtım). Ancak karton kutunun üzerinde kutunun daha önce açılmadığını göstermek üzere yapıştırılan sticker yoktu. Şüphelendim. Kutunun içindeki telefonun ekranında fabrikasyon olarak yapıştırılan kullanım öncesi çıkarılan koruyucu film yoktu. Telefonun üzerinde parmak izleri vardı. Ayrıca telefonun inceleme videolarında üzerinde gelmesi gereken koruyucu arka kılıf kutudan çıkmamıştı. Kulaklık kablosu kullanılmış düzgünce orjinal haline getirilmeden yerine konulmuştu. Kısacası kutu daha önce açılmıştı. Hemen görevlilerin orada kutunun daha önce açılmış olduğuna dair tutanak tutturdum. Eve gelip alışveriş yaptığım firmanın telefonunu bularak kendilerini aradım. Bana söyledikleri Çinden yapılan ithalat sonrasında her bir kutunun kontrol amaçlı olarak bir eksiğinin olup olmadığını görmek için açıldığıydı. Tabi yalan söylüyorlardı. Satışı yapan firmanın bir tamir servisi olduğunu da adresten öğrendim. Muhtemelen servise gelen telefon tamir edildikten sonra sanki yeni telefonmuş gibi jelatinlenmişti. Dikkatim sayesinde ben bu telefon oyunundan kurtulmuştum. Ancak telefona sim kart takmış ve telefonu açmış olsaydım firma ürünü kullandığımı iddia ederek geri almayacaktı. Servise gönderin diyecekti. Serviste de bir arızası yok diyerek bana geri göndereceklerdi. Uzun yazdım ama bu da bir tüketiciyi kandırma yöntemi. Neyse ki sorun çıkarmadan paramı iade ettiler. Hepsiburada üzerinden kullanıcı yorumu yazdım. Yorumlar kontrolden geçtikten sonra yayınlanıyor. Benim mesajım yayınlanmadan o firmanın Hepsiburada üzerinden satıştan çekildiğini gördüm. Hikaye bu. Lütfen aldığınız ürünün ambalajlarını dikkatle kontrol ediniz.

Astrea Virgo

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
15,464
Bir ürün satın alırken fiyat karşılaştırması yapın kullancı yorumlarını okuyun ürün ile verdiği detaylara bakın o satıcıyı yakından tanıyın internette araştırın özellikle ithalatçı garantili ürün alırken