Hepsiburada.com'dan şikayeti olan varmı ??

Sinuhe

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Açıkçası Fiyatları yüksek olduğu için hepsiburadayı bir ürünü seçmek, incelemek, karşılaştırmak için kullanıyorum. Fiyat hangi sitede düşükse oradan alıverişimi yapıyorum. Şu ana kadar hbden ürün almadım.

Böyle saçmalık olmaz. Eğer sen ürünü satın alabiliyorsan o an stokta var demektir. Stokta yok ise sepete ekleyememen gerekiyor. Israrcı olursanır fark ödemeden daha iyi muadilini yolluyorlar. Hatırlayın 300-400dolarlık ekran kartlarını yanlışlıkla 50-100 dolar olarak girdiler. Bir çok kişide bu ürünleri aldı. Bunlara stokta yok diyebilirlerdi. Aslında böyle yapmaya çalıştılar ama ısrarcı olunca millet aldı.
Örnek bir tanıdığım bir ürün alacaktı. HByi aradı. Fiyat yüksek diye yakındı. Onlarda geliş fiyatına göre fiyatı bu stokta bitene kadar düşmez dediler. Oda o fiyattan aldı. Ürün daha eline ulaşmadan fiyat 250 den 200e düştü. Dedi nedir bu. Valla şöyle böyle. Fiyat indirimi yapmadılar. Israrcı olunca ürünü geri istediler. Yeni fatura kesip 200den vereceklerdi. Kargo şirketi araya girdi. 50TL lik hediye çeki yolladılar. Sorun halloldu.
Önemli olan ısrarcı olmak. Maillere pek bakmıyorlar. Telefonla iletişime geçin. Daha etkili.
Bir söz vardır. Ağlamayana emzik vermezler.

engerex kardeşim. sen iyi misin? kusura bakma ama senin anlayışına şaşırıp kaldım. müşteriyle dalga geçen bir site için diyorsun ki ısrarcı olun. benim işim gücüm yok ısrar ile uğraşacağım. bunların müşteri hizmetleri yetkilileri, onların müdürleri vs vs ilgili kimse ne yapıyor o sitenin başında söyler misin? herkese hakkını verecekler. şerefsizlk dolu bir site. başına gelmeden atıp tutmayacaksın. ben bir telefon aldım tam on iki ay oldu. beşyüz kere aradım konuştum yardım istedim. beni ne halin varsa gör diye telefonu suratıma kapattılar en son. bunlar aşağılık bir site. öyle bilmeden anlamadan konuşmamalı. ısrarmış. üç günlük telefonumu iade ettim de bir senedir hala uğraşıyorum diyeceğim ama uğraşmıyorum artık. neyse ben konuşmaya devam edersem o sitenin tüm çalışanlarının yedi sülalesini sıradan geçiririm. ahlaksızlar ben bunu biliyorum. iş ahlakı sıfır. müşteri memnuniyeti mi? müşteri bence onların baş belası. iş satışı yapana kadar sonra ısrar edip durmak zorundasın ve bu da sana ne hikmetse normal gelmiş. vay be güzeller güzeli ülkemin insanı neleri nasıl kabullenmiş :) :) :)

SedoRKinG

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bende epey sorun yaşadım başta gönderim süresi ile ilgili ufak tefek epey ürün aldım kitaptan elektroniğe kadar. Kusurlu gelen üründe oldu ama mesela klavye almıştım üzerinde belirgin bir çizik vardı göndermeden kontrol etmiyorlar mı bilemiyorum neyse zaten 10-15 liralık bir şey olduğundan önemsemedim uğraşmaya deymez. Hızlı gönderi kategorisinde olan bir ürün almıştım Allahım iyiki hızlı gönderi 3 haftada karşılıklı yazışa yazışa zorla geldi birde bir sorunun oluyor mesaj atıyorsun haliyle insan biraz sinirlenebiliyor sert yazıyor olabiliriz müşteriler olarak karşıdan hop ukalaca bir cevap gelmez mi yakalasan sıkıcan ümüğünü düzeltmeleri gereken çok fazla problemleri var depolarında yeterince ürün bulundurmalılar hangi ürün aldıysam alayım istisnasız en az 2-3 gün üretici firmadan gelmesini bekledim ellerinde ürün bulundurmuyorlar sanırım hiç, müşteri hizmetleri daha üsluplu sabırlı ve saygılı olmalı, çalışan sayısı arttırılmalı, gönderilen ürünler gönderilmeden önce gözden geçirilmeli vb. gibi konularda yol almalı daha HB bu kadar tercih edilmesinin sebebi evet bir çok alternatif site var ama güvenemiyorsun güvenilir bir kaç alternatif daha olsa görürüm ben onları

engerex

Dekan
Reaksiyon puanı
26
engerex kardeşim. sen iyi misin? kusura bakma ama senin anlayışına şaşırıp kaldım. müşteriyle dalga geçen bir site için diyorsun ki ısrarcı olun. benim işim gücüm yok ısrar ile uğraşacağım. bunların müşteri hizmetleri yetkilileri, onların müdürleri vs vs ilgili kimse ne yapıyor o sitenin başında söyler misin? herkese hakkını verecekler. şerefsizlk dolu bir site. başına gelmeden atıp tutmayacaksın. ben bir telefon aldım tam on iki ay oldu. beşyüz kere aradım konuştum yardım istedim. beni ne halin varsa gör diye telefonu suratıma kapattılar en son. bunlar aşağılık bir site. öyle bilmeden anlamadan konuşmamalı. ısrarmış. üç günlük telefonumu iade ettim de bir senedir hala uğraşıyorum diyeceğim ama uğraşmıyorum artık. neyse ben konuşmaya devam edersem o sitenin tüm çalışanlarının yedi sülalesini sıradan geçiririm. ahlaksızlar ben bunu biliyorum. iş ahlakı sıfır. müşteri memnuniyeti mi? müşteri bence onların baş belası. iş satışı yapana kadar sonra ısrar edip durmak zorundasın ve bu da sana ne hikmetse normal gelmiş. vay be güzeller güzeli ülkemin insanı neleri nasıl kabullenmiş :) :) :)

oldukça problemli bir telefonum vardı. Defalarca servise gitti geldi, anakart değişti, yerine sıfır kutulu telefon verildi, hepsinde aynı problem vardı. Firmadan ücret iadesi istedim, sürekli oyaladılar sonunda reddettiler. Yarım günümü alan tüketici hakem heyetine bir başvuru yaptım. 2 ay sonra sonucu çıktı. Servise sonucu verdim. Bir hafta sonra telefonu aldığım ücretin tamamı hesabımdaydı. Üstelik garanti ~3 ay önce bitmişti. Kullandığım yanıma kâr kaldı.
Kimsenin kabullenme gibi bir durum olmamalı. En kötü durum karşında muhattap bulamamak.

SedoRKinG

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
oldukça problemli bir telefonum vardı. Defalarca servise gitti geldi, anakart değişti, yerine sıfır kutulu telefon verildi, hepsinde aynı problem vardı. Firmadan ücret iadesi istedim, sürekli oyaladılar sonunda reddettiler. Yarım günümü alan tüketici hakem heyetine bir başvuru yaptım. 2 ay sonra sonucu çıktı. Servise sonucu verdim. Bir hafta sonra telefonu aldığım ücretin tamamı hesabımdaydı. Üstelik garanti ~3 ay önce bitmişti. Kullandığım yanıma kâr kaldı.
Kimsenin kabullenme gibi bir durum olmamalı. En kötü durum karşında muhattap bulamamak.

Evet çok doğru diyorsunuz aslında bu gibi pek çok durum haklarımızı bilmemekten kaynaklanıyor. Ayrıca şu bilgiyide vermek isterim Hak yemek ve Hak yiyene göz yummak görmezden gelmek günahtır. Ancak Hakkınızı aramamakta günahtır sonuçta Yenilen sizin Hakkınız olsa da Hak yenmesine göz yummuş oluyorsunuz. Ne olursa olsun haklarımızı sonuna kadar aramak gerek bende alışveriş ile ilgili değil ama başka bir konuda boşver dedim ama en sonunda dayanamadım peşine düştüm hakkımı aldım 2 bin liradan fazla zararım vardı 2 bin lirasını alıyorum şimdi.

Clicker

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Bu topic bence 500+ sayfaya gider hb bu şekilde çalışmaya devam ettikçe her zaman kaybetmeye mahkumdur.

221BSHERLOCK

Dekan
Reaksiyon puanı
23
31.12.2011 de siparişimi verdim 1 yıl geçti halen kargom gelmedi(gerçek) :P:P :D

altunbasmurat

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar en güzeli tüketici mahkemelerine gitmek bi dahada bunlardan hiçbirşey almamak,alanlarıda uyarmak ben tüketici mahkemesine gittim hepsi burada için 25.24.2012 tarihini verdiler ama olsun aslına bakarsanız bendede salaklık var o kadar insan mağdur olmuş daha niye oradan alışveriş yaparsın.Hepsiburada dan kesinlikle alışveriş yapmayın,size dost tavsiyesi olay mahkemelik olduğu için daha fazla yorum yapmıyorum.saygılar

daschund

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bende dün sipariş geçtim samsung galaxy ace 5830 ısmarladım ...
halen güvenliliğiniz için siparişiniz kontrol ediliyor denmekte bu konuda biliginiz var mı?
yada başınıza böyle bir durum geldi mi?
Şimdi yazılanları okuyunca iyice kuşkulanmaya başladım...
sanuçta az bir para değil 650 liraya ürün alıyorum ki ...
iyice bu konuda canım sıkıldı ...
2005 den bu yana Hepsi burada dan alışveriş yaparım ama il k defa beni bu konuda mağdur edebileceği kuşkusuna kapıldım...
müşteri hizmetleri de detaylı bilgi vermiyor ...

lafcanbazi

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
hepsiburada.com benim icin bitmis bir site 2 kere urun alamaya kalktim birisi 1 aydan fazla oldu gelmedi iptal ettim siparisi bir yanlislik olmustur dedim bir urun daha almaya kalktim daha ne gelen var ne giden :))) Yani siz siz olun... gerisini siz dusunun artik :))

Nativist

Asistan
Reaksiyon puanı
10
bende dün sipariş geçtim samsung galaxy ace 5830 ısmarladım ...
halen güvenliliğiniz için siparişiniz kontrol ediliyor denmekte bu konuda biliginiz var mı?
yada başınıza böyle bir durum geldi mi?
Şimdi yazılanları okuyunca iyice kuşkulanmaya başladım...
sanuçta az bir para değil 650 liraya ürün alıyorum ki ...
iyice bu konuda canım sıkıldı ...
2005 den bu yana Hepsi burada dan alışveriş yaparım ama il k defa beni bu konuda mağdur edebileceği kuşkusuna kapıldım...
müşteri hizmetleri de detaylı bilgi vermiyor ...

Hayırlı olsun şimdiden. Kontrol işlemi bitmiş, tedarik sürecinde olması gerekiyor şimdi?

honline

Profesör
Reaksiyon puanı
296
Geçen gün ankarayı alt üst ettim bulamadığım 5TL lik 6cm 3pinli bir fanı hepsiburda da buldum ve 3 liralık bir microsd kart okuyucu sipariş ettim 24 saat içinde elime geçti ilk kez kullandım hayran kaldım

mdkbet

Profesör
Reaksiyon puanı
89
Geçen gün ankarayı alt üst ettim bulamadığım 5TL lik 6cm 3pinli bir fanı hepsiburda da buldum ve 3 liralık bir microsd kart okuyucu sipariş ettim 24 saat içinde elime geçti ilk kez kullandım hayran kaldım
hem bu konuyu okuyup hemde hepsi burada dan alışveriş yapmak vallahi iyi cesaret tebrik ederim

honline

Profesör
Reaksiyon puanı
296
hem bu konuyu okuyup hemde hepsi burada dan alışveriş yapmak vallahi iyi cesaret tebrik ederim
Eğer 4 pin 7cm işlemci fanı bulayım gözüm kapalı yine sipariş ederim sonuçta hepsiburada.com dan mal satın almıyorum ilanı veren kişiden satın alıyorum ben parayı hepsiburdaya havale ediyorum o satan kişiye malı gönder diyor ben malı alınca onaylıyorum hepsiburda aradan komisyonunu alıyo geri kalan tutarı malı satanın hesabına aktarıyor bence gayet güzel sistem güvenili buluyorum

Alnair Alsad

Profesör
Reaksiyon puanı
29
Ben çok fonksiyonlu yazıcı almıştım, çok şükür hiç bir sıkıntı olmadı.

mdkbet

Profesör
Reaksiyon puanı
89
Eğer 4 pin 7cm işlemci fanı bulayım gözüm kapalı yine sipariş ederim sonuçta hepsiburada.com dan mal satın almıyorum ilanı veren kişiden satın alıyorum ben parayı hepsiburdaya havale ediyorum o satan kişiye malı gönder diyor ben malı alınca onaylıyorum hepsiburda aradan komisyonunu alıyo geri kalan tutarı malı satanın hesabına aktarıyor bence gayet güzel sistem güvenili buluyorum

hb de satıcı ile temasa geçemiyorsun ki
hb tedarikçi firmadan malı alıp sana gönderiyor malı nerden aldığını sana söylemiyor ki
ayrıca hepsi buradada onay mekanizması yok ürünü alırken parayı ödüyorsun hepsi burada nın hesabına anında geçiyor, ürünün sana ulaşıp ulaşmaması önemli değil
siz satıcı ile nasıl konuştunuz hb de gitti gidiyor gibi bi sistememi geçti acaba bireysel satış varmı ?

221BSHERLOCK

Dekan
Reaksiyon puanı
23
31.12.2011 saat 23.00 de kaypersky 2012 is 5 kullanılıcı olandan sipariş vermiştim 40dk. sonra kargoya verdiler.

honline

Profesör
Reaksiyon puanı
296
hb de satıcı ile temasa geçemiyorsun kihb tedarikçi firmadan malı alıp sana gönderiyor malı nerden aldığını sana söylemiyor ki ayrıca hepsi buradada onay mekanizması yok ürünü alırken parayı ödüyorsun hepsi burada nın hesabına anında geçiyor, ürünün sana ulaşıp ulaşmaması önemli değilsiz satıcı ile nasıl konuştunuz hb de gitti gidiyor gibi bi sistememi geçti acaba bireysel satış varmı ?
Doğru söylüyorsun ben hatlar karışmış Gittigidiyor un çalışma şeklini anlatmışım hepsiburda ile alış verişim olmadı yazdıklarım için özür diliyorum herkezden

pcwolf

Dekan
Reaksiyon puanı
33
Ben en son dizüstü bilgisayar soğutucusu, ondan sonra da flaş bellek almıştım hemen geldi onlar şükür. Eğer bulunduğum ilde istediğim telefonu bulamazsam büyük ihtimalle oradan alacam ama büyük hata olur diye de düşünüyorum.

gizemlilord

Asistan
Reaksiyon puanı
2
2012-2013 yıllarında alışveriş yaptım sorunsuz bir şekilde ürünlerim geldi.
Bir adet ürün bozuk çıkmıştır arıza iade belirterek gönderdim ücretini kartıma geri ödediler.

İnternet üzerinden en güvendiğim alışveriş sitesi şahsen.. Arada tedarikci firmalarından arıza çıkabilir bu yüzden bozuk kırık çıkık ürün gelir ise kargoyu getirene tutanak tutturun. Paketleri kargo aldığınızda değilde evde açarsanız bozuk çıkarsa laylonuna kadar saklayınız ürüne dokunmayınız direk geri iade formunu doldurunuz...

TosunPasaa

Doçent
Reaksiyon puanı
3
Kitaplığımdaki kitapların yarısı oradan aldım şimdiye kadar hiçbir sorun yaşamadım. İşini çok iyi yapan firmaların başında geliyor bence tabiki.

whatsername

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Sipariş ettigim üründe 24 saat icinde kargo yazıyordu ancak ürün 2 gün sonra geldi :D

ahmetnazim

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Yaklaşık 8 kere alışveriş yaptım bunların 5'i ağırlık malzemeleri idi diğerleri de klavye mouse vb. ve hepsi ilk gün içinde kargoya verildi ve sorunsuz şekilde elime ulaştı. Bazı arkadaşlar şanssızlıklar yaşamış ama ben gayet memnunum kendilerinden. Güzel indirimler yaptı mı piyasanın en ucuzunu satıyor. Onun dışında baya kazık malesef :)

Aldığım tüm ürünler çok satan ürünlerdi bi de belki ondan hiç sorun yaşamadım.

marancı

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Eskiden çok çok iyiydi. Son zamanlarda verdiğim siparişler genelde gecikmeli geldi. Artık pek alışveriş yapmıyorum.

OnurFK

Profesör
Reaksiyon puanı
4
hocamlar baktim.olay var bisi sorcam banka kartiula int.den alisveris yapmak istiyorum ama kredi karti opmasi gerekiyomus napcem nasil yapcem bide zarari felan olurmu bir sorun cikarmi ?

latifix

Asistan
Reaksiyon puanı
2
hocamlar baktim.olay var bisi sorcam banka kartiula int.den alisveris yapmak istiyorum ama kredi karti opmasi gerekiyomus napcem nasil yapcem bide zarari felan olurmu bir sorun cikarmi ?

malesef çoğu site banka kartı kabul etmiyor, ed enlerde 3D seküriti diye bişey var. bankayı arayıp onu açtırman falan gerekiyor zahmetli iş kısacası...

OnurFK

Profesör
Reaksiyon puanı
4
yeni hesapla alakası yok, kredi kartı alırsan kredi kartı hesabı olur zaten...

hocam pek anlamiyorum banka islerinden mazur gorun kredi kartini ayni banka hesabi gibi gidip alicam peki belli surelerle aidat felan varmi nasil oluyor ?

ommerk

Doçent
Reaksiyon puanı
1
İki defa verdiğim siparişi tedarik süresi uzun diye iptal ettirdiydim
Eve çifte kavrulmuş lokum gönderdiler :D