Hepsiburada.com'dan şikayeti olan varmı ??

El Padrino

Dekan
Reaksiyon puanı
70
Bu zamana kadar 15 bin liradan fazla alışveriş yaptım hepsiburada'dan hiçbir sorun çıkmadı.

İşini çok iyi, çok temiz ve hakkıyla yapan Türkiye'deki en güvenilir alışveriş sitesi.

latifix

Asistan
Reaksiyon puanı
2
benim de alakam yok pek, zaten eskisi gibi herkese kredi kartı vermiyorlar, maaşına çalıştığın yere falan bakıyorlar. kart aidati diye bir şey var ya 6 ayda bir yada 1 yılda bir kesiliyor, fakat babam tüketici haklarıyla ilgili bir yere gidip tüm aidatlarını geri almıştı. bende babamın ek kartı var, limiti 6000, bana yüzde 10 = 600 TL, internette ufak tefek alışveriş için ideal, ne aidatı ne parası hiç birşeyi ile uğraşmıyorum hepsini babam hallediyor :D ay başında ne kadar harcadıysam babama veriyorum o kadar. seninde yakının varsa böyle bişey deneyebilirsin diğer türlü sürekli borçlarını harçlarını takip etmen gerekir, gevşek davranırsan faizini kakalayıverirler :D

OnurFK

Profesör
Reaksiyon puanı
4
benim de alakam yok pek, zaten eskisi gibi herkese kredi kartı vermiyorlar, maaşına çalıştığın yere falan bakıyorlar. kart aidati diye bir şey var ya 6 ayda bir yada 1 yılda bir kesiliyor, fakat babam tüketici haklarıyla ilgili bir yere gidip tüm aidatlarını geri almıştı. bende babamın ek kartı var, limiti 6000, bana yüzde 10 = 600 TL, internette ufak tefek alışveriş için ideal, ne aidatı ne parası hiç birşeyi ile uğraşmıyorum hepsini babam hallediyor :D ay başında ne kadar harcadıysam babama veriyorum o kadar. seninde yakının varsa böyle bişey deneyebilirsin diğer türlü sürekli borçlarını harçlarını takip etmen gerekir, gevşek davranırsan faizini kakalayıverirler :D

o zaman havaleyle alisveris yapcam :) uuuhey

mazruf

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
1,117
Ben de kitaplarımı hb'den alıyorum. Çoğu kitap sitesinden ucuzlar.

Olumsuz olarak tek söyleyebileceğim şey ayraçtan yana çok cimriler. Bir tane olsun koymuyorlar. Mesaj attım, tamam dediler, yine ayraçsız gönderdiler. :)

Hakan_E_Deniz

Asistan
Reaksiyon puanı
1
tek şikayetim o kadar ısrar etmeme rağmen 1 korgo firması ile çalışmaları ben diğerinden yollayın anlaşmanız var diyorum tamam diyorlar yine en nefret ettiğim firma ile yolluyorlar.. :)

kpln04

Profesör
Reaksiyon puanı
2
ucuz bir şey alacaksan bir yakının kredi kartını kullan, parasını ona ver,hatta alırken taksit yaptır, parasını peşin ver, o taksit ödesin sen ürünün keyfini çıkar :D
bu konuda haklısın ustam ama diyince de bir ton bahane uyduruyorlar sanki kazık atacaz adama amca oğlunun telefon dükkanı var dedim kartım yok senin karta htc one alalım öyle şeyler söyledi ki ne yapacağımı şaşırdım

Mai Nai

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
157
Geçen sene ki olaylardan sonra toparlanmışlar. Daha yeni 2 alışveriş yaptım 2 günde elime geçti ürünler.

Hakan_E_Deniz

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Geçen sene ki olaylardan sonra toparlanmışlar. Daha yeni 2 alışveriş yaptım 2 günde elime geçti ürünler.

siz şanslısınız malesef benim kargolarım minimum 4 güne geliyor (tabi kargo firması ile birbirimizi sevmeyiz onların parmağıda olduğunu düşünmüyor değilim)

OnurFK

Profesör
Reaksiyon puanı
4
Ankara ya 3 gün Ağrı ya 5 gün :) nedense ben neredeysem oraya geç geliyor ama dediğim gibi kargo firması ile çatışmamız olmuştu onunda etkisi olduğunu düşünmüyor değilim

hee soyle bisi yap arkadasin felan varsa onun adina siparis yap bakalim sure farediyormu eger ederse sikayet felan edersin ?

Hakan_E_Deniz

Asistan
Reaksiyon puanı
1

Hakan_E_Deniz

Asistan
Reaksiyon puanı
1
adama cikolata felan ver gelince :)

kargo adı önemli değil ama başka bir firmadan tv aldım ve aldığım tv yolda zarar görmüştü kabul etmedim iadesinde firmada kabul etmedi arada baya sıkıntılar oldu şimdi nedense ürünlerim hep gecikiyor :)

OnurFK

Profesör
Reaksiyon puanı
4
kargo adı önemli değil ama başka bir firmadan tv aldım ve aldığım tv yolda zarar görmüştü kabul etmedim iadesinde firmada kabul etmedi arada baya sıkıntılar oldu şimdi nedense ürünlerim hep gecikiyor :)

napmislar tvye nesi zarar gormus tu ki ?

Hakan_E_Deniz

Asistan
Reaksiyon puanı
1
onemli biseyi yokmus iyi o zaman :) kargo sirketi suclu dava acsan tazminat alirdin galiba :)

sonradan tüketici heyetinden öğrendim fakat gerek duymadım ben ürünümü iptal ettim firmada paramı iade etti gidip görüp mağazadan aldım :)

ama sonuç olarak geç gelmesi dışında hb güzel bir site en azından güvenilir (bence)

Reaksiyon puanı
16,128
fazla bişi yoktu sadece ekran 2 ye ayrılmıştı boğaz köprüsü gibi :)
kusura bakma ama senin kargocular yontulmamış kalasmış kargo alıcı tarafından hasarlı diye red edilirse tutanak ile geri göndericiye gönderilmeli bunu yapmak zoruna gitmemeli hangi kargo? bunların bulunduğun yerde merkezleri var mı? onlara şikayet et.

Hakan_E_Deniz

Asistan
Reaksiyon puanı
1
kusura bakma ama senin kargocular yontulmamış kalasmış kargo alıcı tarafından hasarlı diye red edilirse tutanak ile geri göndericiye gönderilmeli bunu yapmak zoruna gitmemeli hangi kargo? bunların bulunduğun yerde merkezleri var mı? onlara şikayet et.

merkezleri var fakat bunlar bizden kaynaklı değil göndericidn dediler gönderici bizden değil kargo dedi :) baktım uğraşamıcam aldım paramı çekildim geri

Hakan_E_Deniz

Asistan
Reaksiyon puanı
1
parayi verdiler yani ? sorun yok o zaman :)

paramı aldım 10 tl de hediye çeki vermişlerdi onu da geri almadılar :) ama dediğim gibi buradaki konu hepsiburada ve benm hb ile ilgili tek sıkıntım problemli olduğum şirketi ısrarla istmeme rağmen ısrarla onunla gelmesi