Açıkçası Fiyatları yüksek olduğu için hepsiburadayı bir ürünü seçmek, incelemek, karşılaştırmak için kullanıyorum. Fiyat hangi sitede düşükse oradan alıverişimi yapıyorum. Şu ana kadar hbden ürün almadım.
Böyle saçmalık olmaz. Eğer sen ürünü satın alabiliyorsan o an stokta var demektir. Stokta yok ise sepete ekleyememen gerekiyor. Israrcı olursanır fark ödemeden daha iyi muadilini yolluyorlar. Hatırlayın 300-400dolarlık ekran kartlarını yanlışlıkla 50-100 dolar olarak girdiler. Bir çok kişide bu ürünleri aldı. Bunlara stokta yok diyebilirlerdi. Aslında böyle yapmaya çalıştılar ama ısrarcı olunca millet aldı.
Örnek bir tanıdığım bir ürün alacaktı. HByi aradı. Fiyat yüksek diye yakındı. Onlarda geliş fiyatına göre fiyatı bu stokta bitene kadar düşmez dediler. Oda o fiyattan aldı. Ürün daha eline ulaşmadan fiyat 250 den 200e düştü. Dedi nedir bu. Valla şöyle böyle. Fiyat indirimi yapmadılar. Israrcı olunca ürünü geri istediler. Yeni fatura kesip 200den vereceklerdi. Kargo şirketi araya girdi. 50TL lik hediye çeki yolladılar. Sorun halloldu.
Önemli olan ısrarcı olmak. Maillere pek bakmıyorlar. Telefonla iletişime geçin. Daha etkili.
Bir söz vardır. Ağlamayana emzik vermezler.
engerex kardeşim. sen iyi misin? kusura bakma ama senin anlayışına şaşırıp kaldım. müşteriyle dalga geçen bir site için diyorsun ki ısrarcı olun. benim işim gücüm yok ısrar ile uğraşacağım. bunların müşteri hizmetleri yetkilileri, onların müdürleri vs vs ilgili kimse ne yapıyor o sitenin başında söyler misin? herkese hakkını verecekler. şerefsizlk dolu bir site. başına gelmeden atıp tutmayacaksın. ben bir telefon aldım tam on iki ay oldu. beşyüz kere aradım konuştum yardım istedim. beni ne halin varsa gör diye telefonu suratıma kapattılar en son. bunlar aşağılık bir site. öyle bilmeden anlamadan konuşmamalı. ısrarmış. üç günlük telefonumu iade ettim de bir senedir hala uğraşıyorum diyeceğim ama uğraşmıyorum artık. neyse ben konuşmaya devam edersem o sitenin tüm çalışanlarının yedi sülalesini sıradan geçiririm. ahlaksızlar ben bunu biliyorum. iş ahlakı sıfır. müşteri memnuniyeti mi? müşteri bence onların baş belası. iş satışı yapana kadar sonra ısrar edip durmak zorundasın ve bu da sana ne hikmetse normal gelmiş. vay be güzeller güzeli ülkemin insanı neleri nasıl kabullenmiş