Hepsiburada.com'dan şikayeti olan varmı ??

crazyboys90001

Profesör
Reaksiyon puanı
32
neredeyse 15 defa alışveriş yaptım ...hepsinden memnun kaldım....genel olarakta site çok güzel çalışıyor..haklarını yemeyelim...şu an da 1 numara site türkiyenin

uyducu engin_22

Asistan
Reaksiyon puanı
5
bende çok alışveriş yaptım genelde iyi hizmet veriyorlar özellikle teslimat çok hızlı

vegaturk

Profesör
Reaksiyon puanı
117
Ben 3 ay içinde 726 liralık alışveriş yapmışı vedikleri puanın karışılığı 2 tl :) komedi ya bi kalem sar kağıda gönder bari hediye diye nekadar aç gözlü olmuşlar cuma günü bu koltuğu siparişini verdim + birde kulaklık ikisi aynı anda kargolama seceneğini işaretledim farklı farklı kargolamışlar şimdi bir kargom yolda diğeri bekliyor :)
ofisvlt400s.jpg

zelenga

Profesör
Reaksiyon puanı
18
..evet verdikleri üç kuruş hediye puana bir de zaman sınırı koydular sonradan.. :o

since1453

Doçent
Reaksiyon puanı
16
Bende Telefon ön siparişi verdim 15 ocakda stoğa girecekmiş bakalım ne zaman gönderecekler :)

adoen

Doçent
Reaksiyon puanı
6
Biraz taksit seçeneği olsa en iyisi gittigidyor aslında. Ürün ertesi gün elinizde oluyor.

saliharda

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
anam bunun hepsi şikayetse :) hepsibirarada dan uzak durmalı :)

makovad

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bendede ayni problem oldu hemen iptal ettim siparisi 3 iş gunu bekledim daha sonra mail yolu siparisimi iptal edecegimi belirttim onlarda once urunler tedarik surecinde dir firmaya bilgi verilmistir tarzinda bi mail attilar bende snirlendim hemen iptal ettim siparislerimi kredi kartima iade istedim parami gittim elimle dokunarak gorerek istedigim urunu canli canli magazadan aldim bu neya internet alisverisinden sogudum artik boyle daha iyi bari bir kaz insan goruyoz

burakyazan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar benden hemen önceki konu da hepsiburada.com ile ilgili ama olayın sonucu çok değişik:
Onlarca ayrı siteden e-alışveriş yapmış olan biri olarak Hepsiburada.com gibi SÖZDE e-alışveriş devinin bana şu ana kadarki en kötü hizmet veren site olduğunu söylemekten üzüntü duyuyorum.Keşke alışveriş yapmadan önce şikayetleri okusaydım.Bu kadar çok şikayet edilen bir siteye nasıl güvendim!Aldığım ürünü 4 gün sonra (memnun kalmadım) para iadesi için gönderdim. 2.5 AY sonra sonuç alabildim.Aldığım sonuçsa tam bir hüsran!Gönderdiğim ürün el değmeden geri geldi.10'un üstünde şikayet yazdım siteye.Her seferinde gelen cevap şu: ''Sitemize gösterdiğiniz ilgi için teşekkür ederiz'' Kendilerini sözde hizmete adamış bir sitenin yaptığı rezalete bakın: 68 gün gecikmeli cevap, para iadesi yerine ürünün geri gönderilmesi, OTOMATİK CEVAP.

adoen

Doçent
Reaksiyon puanı
6
Hepsiburadanın yavaşlığından bende şikayetciyim çok cazip birşey olmadıkça oradan alışveriş yapmıyorum. Sanada geçmiş olsun arkadaş merak ettim ne almıştınız.

burakyazan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Stepper.Çok spor yapmaya vaktim olmadığından evde spor yaparım diye almıştım.Memnun kalmadım iade etmek istedim.Ve bunlar başıma geldi.Herkesin uzak durmasını tavsiye ediyorum.100 liram boşa gitti.Miktar olarak çok değil ama ya daha büyük bir şey olsaydı...

NikeSteeL

Dekan
Reaksiyon puanı
131
Hepsiburada.Com ile yollarımızı Ayıralı Çok Oldu

Artık Sadece 1 Tane Teknoloji Mağazasından İnternet Üzeri Alişveriş Yapıyorum!

adoen

Doçent
Reaksiyon puanı
6
Malesef internetten alişveriş yapmanında bu yönü kötü alacağın ürünü deneme veya görme imkanın olmuyor.

Rom.

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
177
Arkadaşlar benden hemen önceki konu da hepsiburada.com ile ilgili ama olayın sonucu çok değişik:
Onlarca ayrı siteden e-alışveriş yapmış olan biri olarak Hepsiburada.com gibi SÖZDE e-alışveriş devinin bana şu ana kadarki en kötü hizmet veren site olduğunu söylemekten üzüntü duyuyorum.Keşke alışveriş yapmadan önce şikayetleri okusaydım.Bu kadar çok şikayet edilen bir siteye nasıl güvendim!Aldığım ürünü 4 gün sonra (memnun kalmadım) para iadesi için gönderdim. 2.5 AY sonra sonuç alabildim.Aldığım sonuçsa tam bir hüsran!Gönderdiğim ürün el değmeden geri geldi.10'un üstünde şikayet yazdım siteye.Her seferinde gelen cevap şu: ''Sitemize gösterdiğiniz ilgi için teşekkür ederiz'' Kendilerini sözde hizmete adamış bir sitenin yaptığı rezalete bakın: 68 gün gecikmeli cevap, para iadesi yerine ürünün geri gönderilmesi, OTOMATİK CEVAP.

Konunuz Birleştirilmiştir ! Lütfen aynı konuyu tekrar açmayınız !

since1453

Doçent
Reaksiyon puanı
16
9 Ocakta cep telefonu siparişi verdim. Bugün 19 ocak ve halen telefon bana ulaşmadı. Mail atıyorum , otomatik mesaj gönderiyorlar. Bundan eminim ki maillerimi hiç okmuyorlar attığımın saniyesinde aynı otomatik bilgilendirme mesajı geliyor. Bundan sonra hepsiburada.com benim için bitmişdir. Daha da davosa gelmem o kadar. :)

vegaturk

Profesör
Reaksiyon puanı
117
9 Ocakta cep telefonu siparişi verdim. Bugün 19 ocak ve halen telefon bana ulaşmadı. Mail atıyorum , otomatik mesaj gönderiyorlar. Bundan eminim ki maillerimi hiç okmuyorlar attığımın saniyesinde aynı otomatik bilgilendirme mesajı geliyor. Bundan sonra hepsiburada.com benim için bitmişdir. Daha da davosa gelmem o kadar. :)
one minute !!! diyorum :) aldığın cep telefonu için ön sipariş vermiş olabilirsin belli bir zaman aralığı var ön siparişmi normal siparişmi kontrol et odndan sonra davosa gitme :)

since1453

Doçent
Reaksiyon puanı
16
15 Ocakta stoklara gireceği yazıyordu, ön sipariş verdim. Ayın19'u geldi halen stoklarda yok, Stoklara girse dahi 3 günde kargo felan uğraştırırlar. Stoklara ne zaman gireceği bile belli değil :)

sdelta

Profesör
Reaksiyon puanı
145
HizliAl.com tavsiye ederim 2 sipariş verdim, 2 side çok hızlı şekilde geldi.

CerkezEthem

Asistan
Reaksiyon puanı
1
:D hehe gözünü seveyim ebay.com' un max 7 gün en kısa 3 günde elime geçtiği oldu :D . " Yoksa siz hala... "

mnyk46

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ben 3000tl lik alışveriş yaptım 2 sene zarfında hiç bir sıkıntı yaşamadım.kim nederse desin şu an sektör lideri denebilir.

keskur

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar hepsiburada.com dan defalarca alışveriş yaptım ancak son 1 yıldır çok kötü bir hizmet veriyorlar. İphone için kılıf aldım gelen ürün kullanılmış çıktı fiyatı az olduğu için geri göndermedim. Daha sonra bilgisayar kasası aldım güç kaynağı arızalı çıktı ve ürünü bi çare uzun uğraşlar sonucunda hepsiburda.com a yolladım bu sefer 5 gün geçti ürün ortada yok teslim alan orda çalışan E.. K.. adlı vatandaş tedarikçi firma 2 gün içinde onarımını yaparız diyor ama ne yazıkki adamlar ürünü onarıma dahi göndermiyorlar mesajlara kesinlikle cevap vermiyorlar telefonla ulaşmak mümkün değil paramızla rezil olduk. Binlerce şikayete rağmen adamlar kimseyi tınlamıyor. SAKIN BU SİTEDEN ALIŞVERİŞ YAPMAYIN BİNLERCE MAĞDURDAN BİRİDE SİZ OLMAYIN.

vegaturk

Profesör
Reaksiyon puanı
117
şikayetvar com a gir şikayet et seninle irtibata geçeceklerdir

Micuvan

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
57
Ben yapmaya devam ediyorum.Şimdiye kadar sorun çıkmadı çıkacağınıda düşünmüyorum.

Pesimistyle!

Profesör
Reaksiyon puanı
50
İşin ilginç yanı son 1 senedir kötü hizmet veriyorlar diyorsun ve bunu bile bile hala neden ordan sipariş veriyorsun?

Bu şikayeti yapmandaki amaç hepsiburada.com'u kötülemek mi yoksa bizi bilgilendirmek mi sadece?
Gerçekten madursan şikayetvar.com'a bildir onlar ister istemez senle iletişime geçiceklerdir.

keskur

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
İşin ilginç yanı son 1 senedir kötü hizmet veriyorlar diyorsun ve bunu bile bile hala neden ordan sipariş veriyorsun?

Bu şikayeti yapmandaki amaç hepsiburada.com'u kötülemek mi yoksa bizi bilgilendirmek mi sadece?
Gerçekten madursan şikayetvar.com'a bildir onlar ister istemez senle iletişime geçiceklerdir.

siteyi karalama gibi bir niyetim yok 1 yıl öncesine kadar alışveriş yaptım sorun yaşamadım alışveriş yaptıktan sonra yaşadım sorunları şikayetvar.com da zaten en çok aranan kelime zaten telefonla 20 dk. sonra ulaşıyorsun doğru düsrt cevap bile vermiyorlar şikayetvar.com daki şikayetleri okursan görürsün zaten yada alışveriş yap ürün arızalı çıksın ozaman daha iyi anlarsın

daskapital

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Hepsiburada.com ben hiçbir sorun yaşamıyorum sende be arkadaşım bi iphone kılıfını mı sipariş ettin zaten kargosu kılık parası kadardır :)

aliguney91

Asistan
Reaksiyon puanı
2
konuyu açan arkadaş doğru söylüyor bütün sözlerine katılıyorum, son 1 senedir herşeyiyle düşüş yaşatıyor. siteden sadece belli marka ve ürünleri almak daha mantıklı yoksa uğraştırıyorlar. en son 1 ay önce mesaj attım hala cevap gelmedi

keskur

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
konuyu açan arkadaş doğru söylüyor bütün sözlerine katılıyorum, son 1 senedir herşeyiyle düşüş yaşatıyor. siteden sadece belli marka ve ürünleri almak daha mantıklı yoksa uğraştırıyorlar. en son 1 ay önce mesaj attım hala cevap gelmedi

sorunu yaşamayan bilmez başlarına gelsin ozaman anlarlar inşallah sorun yaşamazlar yinede

yasark

Asistan
Reaksiyon puanı
5
Bende çok sık alışveriş yapıyorum webden. Hepsiburada dan da baya yüklü miktarlarda alışveriş yaptım. En son 3 hafta önce 1 ürün aldım. Sipariş oluştu. 15 gün ürün hala üreticiden bekleniyor diyordu bende en son mesaj attım ne zaman gelecek diye 17. gün ürün temin edilemiyor para iadesi mi yoksa çek mi diye sordular bende iade istedim. 17. günde ben mesaj atınca çıktı ortaya temin edilemediği. Ayrıca bana bir de özür amaçlı 16000 puan vermişler. Sanırım 10 kr gibi birşey yapıyor. :biggrin: Çok komik değil mi. Benim de buna çok ihtiyacım vardı. Bozdur bozdur harca. Binlerce liralık alışveriş yaptım ama böyle komedi de görmedim.

GKHNCKR

Profesör
Reaksiyon puanı
47
evet son dönemlerde satış yapacağız abarttılar. alış veriş yaparken ürünün stokta olmadığına dair bir uyarı göstermiyor. artı stokta olmayan ürünü niye listeye koyarsın ki? ben bakıyorum ürüne, tamam alıyorum diyorum aradan 15 gün sonra ancak geliyor. Doğan'ın ender sevdiğim firmalarından biriydi fakat bu gidişle bende kara listeme alacağım sanırım.