Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bizim sayemizde zirveye çıkan bu site, son zamanlarda yaptığı uygulamalar artık son bulmalı. Mağdur olan tüm kardeşlerimiz sayfamıza destek vererek, sesimizi duyurmalı en azından başkalarının mağdur olmasını önlemeli...
Kural böyle bende carrefourdan almıştım 6 taksit. Ertesi gün iptal ettim. Bana 6 taksitte ödediler. Bu aldığın yerin değil bankanın uygulamasıdır. SAtıcının suçu yok.
Arkadaslar benim kafamin almadigi bir yer var. Simdi birisi gitti 12 taksit ile bir urun aldi. ( bu asamada para falan odenmiyor) belki ilk taksit veya pesinat olarak bir miktar odenmis olabilir.)
Neyse, 2 gun sonra satin alan kisi siparisi iptal etti. Satin alan kisinin eline urun henuz gecmemis, gectiysede paket acilmamis. benim bildigim paket acilmadiysada 14 veya 21 gun icinde iade edilebilir.
Simdi 2 gun gectigine gore 12 ay gecmedigi icin ve o para alinmadigi icin , affedersiniz ama dukkan veya banka 12 ay boyunca hangi parayi iade edecek, aciklarsaniz sevinirim. ?