Hepsiburada.com Yardım

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Mta
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Bekçi

Doçent
Reaksiyon puanı
3
ben sipariş verdim 2 hafta sonra gönderdiler :)) töbe bi daha sipariş vermem burdan kazıkçı pislikler :D hemde xbox almıştım sırf garantisi var diye

SARKAT

Profesör
Reaksiyon puanı
68
Kural böyle bende carrefourdan almıştım 6 taksit. Ertesi gün iptal ettim. Bana 6 taksitte ödediler. Bu aldığın yerin değil bankanın uygulamasıdır. SAtıcının suçu yok.

Nakit alsan sana nakit verirlerdi.

tufanbeyli1

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bu sorun bankadan kaynaklanıyor bankalar taksitle yaptığın alış verişin ödemesinide taksitle yapıyor benimde başıma bir çok kez gelmiştir.

limerick

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Arkadaslar benim kafamin almadigi bir yer var. Simdi birisi gitti 12 taksit ile bir urun aldi. ( bu asamada para falan odenmiyor) belki ilk taksit veya pesinat olarak bir miktar odenmis olabilir.)
Neyse, 2 gun sonra satin alan kisi siparisi iptal etti. Satin alan kisinin eline urun henuz gecmemis, gectiysede paket acilmamis. benim bildigim paket acilmadiysada 14 veya 21 gun icinde iade edilebilir.
Simdi 2 gun gectigine gore 12 ay gecmedigi icin ve o para alinmadigi icin , affedersiniz ama dukkan veya banka 12 ay boyunca hangi parayi iade edecek, aciklarsaniz sevinirim. ?

umut erdem

Profesör
Reaksiyon puanı
3
NE KAZİK YEDİM O SİTEDEN 2 tane mp 3 aldim ikiside bozuk cikti😞

crazymurat34

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Böyle bir dolandırıcı site zaten banada hediye ceki verdi tam alıcam al diyorum bana 200 tl alış veriş yap ceki kullan dedi