Hediyeli Forum İçi Konu Bulma Yarışması Hakkında

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan souris
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

souris

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Eski forum formatında düzenlediğimiz bir yarışmamız vardı Forum içerisinde bir konuya bir resim eklenir o konuya bulan ilk kişiye hediye verilirdi.Bunu neden uzun süredir yapmıyoruz.Eğlenceli bir o kadar da stresi tavan yaptıran :wacko: :wacko: bu yarışmanın tekrar yapılması mümkün mü ??

emubaltaci

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
129
yakın bir zamanda bu ve benzeri yarışmalar dağıtılacak
üzerinde SDN ekibi olarak çalışıyoruz. siz SDN üyelerine güzel hediyeler ve yarışmalar bekliyor ;)

amesfa

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
153
Bu tarz çalışmalar tekrarlanacak. ;)

Serkannd

Profesör
Reaksiyon puanı
10
inşallah olur bikeresinde 2. olmuştum ozaman titanyum 1. olmuştu çok üzülmüştüm inşallah kısa zamanda yine yapılır :D

souris

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Bir mouse kazanmıştı galiba Titanyum şu içine ağırlık konulan mouselar varya yeni çıkanlardan yani ben öyle hatırlıyorum

erol_1982

Profesör
Reaksiyon puanı
0
Souris ne istiyorsan söyle sana yollasınlar muhaha :D :D hatta ve hatta resmi nereye koyacaklarsa onuda sölesinlerki sen kazanasın :D :D

0ReiS0

Dekan
Reaksiyon puanı
91
Troyla Güzel bi yarışma Hazırladık ama Troy askere gidiyor galiba askerden sonramı suncak:)

souris

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Souris ne istiyorsan söyle sana yollasınlar muhaha :D :D hatta ve hatta resmi nereye koyacaklarsa onuda sölesinlerki sen kazanasın :D :D

Oldu canım başka :D ben foruma neşe gelsin diye söyledim birşey istemiyorum hem diğer yarışmaların kayıtlarına bakarsan ben arama yapmamış genelde görürsün ben aşırı streste darlanıyorum kalp sorun çıkarıyor giderim öteki tarafa yüzden yanaşmıyorum ;) siz yapın ben yokum yani

Alengirli

Dekan
Reaksiyon puanı
23
Son zamanlarda bu tür hediyelere ben çöktüğüm için, kaynak sıkıntısından yapılamıyor.

souris

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Ayıptır ama yav bizde istiyoruz :D

red-bird

Profesör
Reaksiyon puanı
8
yakın bir zamanda bu ve benzeri yarışmalar dağıtılacak
üzerinde SDN ekibi olarak çalışıyoruz. siz SDN üyelerine güzel hediyeler ve yarışmalar bekliyor ;)

:D emu yaaa yarışmamı dağıtılacak yoksa hediyemi :razz:

evet arkadaşlar ekip olarak çalışıyoruz... Yakında sürprizler olacak yeniden ;) Aman bu 'yakın' ne kadar yakın belli değil:stuart:

emubaltaci

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
129
:D emu yaaa yarışmamı dağıtılacak yoksa hediyemi :razz:

evet arkadaşlar ekip olarak çalışıyoruz... Yakında sürprizler olacak yeniden ;) Aman bu 'yakın' ne kadar yakın belli değil:stuart:
tsk. ederim düzelttigin için

eF.E

Profesör
Reaksiyon puanı
31
herkese bi yarışma :D

Be5tE

Dekan
Reaksiyon puanı
5
Ya yapılsada hep gece yapılıyor :d ben katılamıyorum olmaazz :D :D bende istiyorum =)