Hedef Cihaza Bağlanmadı Sorunu

HakanAyc

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Merhaba Arkadaşlar Bir Sorum Olacaktı Biz Grundig Smart Tv aldık Netflix Grundigle anlaşmalı olmadığı için Netflix yok Ama Netflixi Telefondan açıp televizyona Yansıtmaya çalışıyorum hata alıyorum Hedef Cihaz ile bağlantı kurulamadı hatası TV Aynı Wifiye bağlı televizyonda bunu nasıl çözebilirim

Ekli dosyalar

• Screenshot_20200718-140830.png
    Screenshot_20200718-140830.png
    189.8 KB · Görüntüleme: 306

_Zaur_

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
23,362
NFC ile mi bağlıyorsun?

HakanAyc

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
NFC ile mi bağlıyorsun?
Yok hocam NFC filan bilmiyorum Netflixe Direk giriyorum ekran yansıtmaya basıyorum Netflix ekranı yansimiyo live share diye ekran yansıtma uygulaması var onu açıyorum televizyonda sonra telefondan Netflix ekran yansıtmaya basıyorum gene aynı hedef Cihaza bagalanamadi diye hata veriyor :)

_Zaur_

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
23,362
Yok hocam NFC filan bilmiyorum Netflixe Direk giriyorum ekran yansıtmaya basıyorum Netflix ekranı yansimiyo live share diye ekran yansıtma uygulaması var onu açıyorum televizyonda sonra telefondan Netflix ekran yansıtmaya basıyorum gene aynı hedef Cihaza bagalanamadi diye hata veriyor :)
Ben ekran yansıtma diye böyle bir şey biliyorum sadece.

_Zaur_

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
23,362
Sorun çözüldüyse ne mutlu bana.
Artık Buraya uğradığında bildiğin bir konuda yardım edersin forumdakı arkadaşlara.
Senide içimizde aktif olarak görmek isteriz. :)

Koray4

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Sağol hocam 2 saatir bunu arıyordum oldu teşekkür ederim
Hakan bey merhaba. Bu bağlanma işini ben çözemedim bir türlü. Nasıl olduğunu tarif eder misiniz. Netflix de aynı hata kodunu alıyorum. NFC den nasıl bağlandınız siz. Ben TV den liveshare kısmından telefondan da yayın kısmından bağlantı yapıyorum ama netflixi açınca sizdeki hata kodunu veriyor. Görüntü gitmiyor. Bende de Grundig TV var Netflix siz modelden. Yardımcı olur musunuz bana.