__kadıköyRAP__
Guru
- Reaksiyon puanı
- 2,148
Cdlere korkarak dokunurduk 

Cdlere korkarak dokunurduk
 sen çok geç almşsn demekki
  sen çok geç almşsn demekki 
 .
 . )
 )Cd mi vardı o zamansen çok geç almşsn demekki

degistirdiler p 3 800
 degistirdiler p 3 800
 )
) Win 98 vardı ilk PC'de.Tabi o zamanlar internet falan da yok evde sürekli Word,Paint takılırdım.Ama bir de içinde Midtown Madness vardı.52 kere bitirmişmdir
 Win 98 vardı ilk PC'de.Tabi o zamanlar internet falan da yok evde sürekli Word,Paint takılırdım.Ama bir de içinde Midtown Madness vardı.52 kere bitirmişmdir  Sonra nerden bulduysam Age Of Empires oynadım
 Sonra nerden bulduysam Age Of Empires oynadım  İlk zamanlar pc yi kurcalamaya korkardım.Acaba tıklarsam bir şey olur mu ? diye zar zor karıştırdım
 İlk zamanlar pc yi kurcalamaya korkardım.Acaba tıklarsam bir şey olur mu ? diye zar zor karıştırdım 
 geldi pc disket sürücüsünü tuşu içeri de duruo die götürdüm aldığım yere disket koyunca çıkıyomuş .
 geldi pc disket sürücüsünü tuşu içeri de duruo die götürdüm aldığım yere disket koyunca çıkıyomuş .  Bide bişi tıklasam mı çökse babam neder die düşünürdüm hep öncesinde
 Bide bişi tıklasam mı çökse babam neder die düşünürdüm hep öncesinde 

ne alakaysa işte, sonra renkli ekrana geçip (win3.1) volfied ve mario oynuyoduk
  ne alakaysa işte, sonra renkli ekrana geçip (win3.1) volfied ve mario oynuyoduk  Anlatılmaz bi heyecandı o. Ne oyunlardı yaa.
 Anlatılmaz bi heyecandı o. Ne oyunlardı yaa. Neden oyunun simgesi gözükmüyor acaba neden açılmıyor diye düşünürdüm
 Neden oyunun simgesi gözükmüyor acaba neden açılmıyor diye düşünürdüm  
  bütün gün birlikteyiz zaten akşam da on saat oturup mail yazardık Hala o mailler aklıma gelir bazen
 bütün gün birlikteyiz zaten akşam da on saat oturup mail yazardık Hala o mailler aklıma gelir bazen 
 hatıra gelecek nesillere..
 hatıra gelecek nesillere..  bakın biz neler gördük diye ibretlik saklıyorum
 bakın biz neler gördük diye ibretlik saklıyorum 

okurken gülmekten kırıldım
 okurken gülmekten kırıldım
 İlk hatırladığım şey; tanıdık bi abi bi oyun oynardı...mağara adamı önüne gelen dinazorların kafasına sopasıyla vururdu SPACE tuşuna basınca...o oyunu görünce abiden rica ettim bi defa da bana oynat diye...sonra oynatcam dedi...bi kaç gün sonra askere gitti...tam 18 ay onun dönmesini bekledim o oyunu oynamak için
 İlk hatırladığım şey; tanıdık bi abi bi oyun oynardı...mağara adamı önüne gelen dinazorların kafasına sopasıyla vururdu SPACE tuşuna basınca...o oyunu görünce abiden rica ettim bi defa da bana oynat diye...sonra oynatcam dedi...bi kaç gün sonra askere gitti...tam 18 ay onun dönmesini bekledim o oyunu oynamak için sonra döndü ve sözünü hatırlattım...2 dk oynattı
 sonra döndü ve sözünü hatırlattım...2 dk oynattı hayret ediyorum ya 18 ay o oyunu oynamanın hayalini kurmuştum
 hayret ediyorum ya 18 ay o oyunu oynamanın hayalini kurmuştum 

işte o programın bazı dosyalarını virüslü diye silmiştim
 işte o programın bazı dosyalarını virüslü diye silmiştim nerden anladıysam artık
 nerden anladıysam artık  tabi program bir daha çalışmamıştı
 tabi program bir daha çalışmamıştı 

şimdi neredeyse derleyici tasarlayacak kadar bilgim var. nereden nereye
 şimdi neredeyse derleyici tasarlayacak kadar bilgim var. nereden nereye 
ben de bir diskete 8-10 oyun sığdırmıştım. sonra eve gelip açmaya çalıştığımda açılmadıklarını gördüm. öğrendim ki onlar sadece kısayolmuşşimdi neredeyse derleyici tasarlayacak kadar bilgim var. nereden nereye

Ben yapmadım böyle bir şey ama daha vahim bir işe imza atmıştım disket konusunda.Bunu yapmayan var mı acaba
 Yan yan mı yoksa ters mi soktum bilmiyorum ama laptobun disket sürücüsüne sokmuştum o disketi.
Yan yan mı yoksa ters mi soktum bilmiyorum ama laptobun disket sürücüsüne sokmuştum o disketi.
-DAVE diye bir oyun vardı onu disketimde saklardım ve internet cafe'de gizlice takıp oynardım

ben de bir diskete 8-10 oyun sığdırmıştım. sonra eve gelip açmaya çalıştığımda açılmadıklarını gördüm. öğrendim ki onlar sadece kısayolmuşşimdi neredeyse derleyici tasarlayacak kadar bilgim var. nereden nereye

Dave yaa, işte oyun bu!

Oynanmaz mı yaaasen de mi oynardın DAVE oyununu

bilgisayar kapalı.
 bilgisayar kapalı. 

saçma sapan komutlar yazıp oyun açardık. Hele eczaneyle ilgili o program yok mu mavi siyah bir programdı
 saçma sapan komutlar yazıp oyun açardık. Hele eczaneyle ilgili o program yok mu mavi siyah bir programdı  ) Sonrasında win 98 e terfi ettik. İnternete bağlanmak için 5 dakika beklerdik. Cızırrttttttırıtırıtır cızrtttt eder bağlanırdı. Ve bağlı olduğun her an için ücret kesilirdi. İşin bittiği anda kapatmak zorundaydın.
) Sonrasında win 98 e terfi ettik. İnternete bağlanmak için 5 dakika beklerdik. Cızırrttttttırıtırıtır cızrtttt eder bağlanırdı. Ve bağlı olduğun her an için ücret kesilirdi. İşin bittiği anda kapatmak zorundaydın.

Sene 97 biraz geriden takip ediyorduk galiba bizde msdos vardı. Babam eczacıydı. Siyah beyaz ekrandasaçma sapan komutlar yazıp oyun açardık. Hele eczaneyle ilgili o program yok mu mavi siyah bir programdı
) Sonrasında win 98 e terfi ettik. İnternete bağlanmak için 5 dakika beklerdik. Cızırrttttttırıtırıtır cızrtttt eder bağlanırdı. Ve bağlı olduğun her an için ücret kesilirdi. İşin bittiği anda kapatmak zorundaydın.
Daha neler neler ya
 çok ağzım yandı 155 ve 156 nolu hatlardan ah ah
 çok ağzım yandı 155 ve 156 nolu hatlardan ah ah 
 en cok sevdigim sey fare ile calisan eklenti proqram idi. Fareyi oynattikca kopekmiydi kedimiydi neydi arkasinca kosardi. bide Office paketinin yardimcisi vardi. Animasyon atac ve robot. Sirf onlari oynatmak icin Offici acip kiprasmasini beklerdik...
 en cok sevdigim sey fare ile calisan eklenti proqram idi. Fareyi oynattikca kopekmiydi kedimiydi neydi arkasinca kosardi. bide Office paketinin yardimcisi vardi. Animasyon atac ve robot. Sirf onlari oynatmak icin Offici acip kiprasmasini beklerdik...  nerden nereye
 nerden nereye sanirim maus kacar diye ole yapardik
  sanirim maus kacar diye ole yapardik )
) ne korurduk qoz bebegimiz gibi
 ne korurduk qoz bebegimiz gibi 
öncelikle şunu belirteyim. anılarınızı baya bi gülerek okudum))
bende katılayım dedim.. fifa 98 zamanı tanıştım bilgisayarla. o zamanlar doom 2 miydi neydi öyle bir oyun vardı. halamlardayımpc yi açmak için izin istedim ve korka korka açtım.. doom 2 oynuyorum brz da korktum oyundan
neyse çıkmak için quit e geliyorum yazı çıkıyor anammmm kan beynime sıçradı bilgisayarı bozdum galiba dedim içeri gittim tamam elleme abin gelince yapar dediler ben fösür fösür..neyse düzeldi pc. quit e gelince çıkan o yazı da şuymuş... YES / NO .. y harfine basmam yeterliydi yani
-bide eve ilk pc aldığımda baya pahalı pc almıştık dell den ama hoparlörü yoktusessiz sessiz oynamıştım 1 hafta falan
birde ateride goal3 diye bir oyun vardı. üzerinde 1p yazan adam çok kötü oynuyor diyorduk ilk zamanlar,bir zaman sonra anladıkki tek yönlendirdiğimiz adam o imiş
saygılar