__kadıköyRAP__
Guru
- Reaksiyon puanı
- 2,148
Cdlere korkarak dokunurduk 

Cdlere korkarak dokunurduk![]()
Cd mi vardı o zamansen çok geç almşsn demekki
![]()
ben de bir diskete 8-10 oyun sığdırmıştım. sonra eve gelip açmaya çalıştığımda açılmadıklarını gördüm. öğrendim ki onlar sadece kısayolmuşşimdi neredeyse derleyici tasarlayacak kadar bilgim var. nereden nereye
![]()
Ben yapmadım böyle bir şey ama daha vahim bir işe imza atmıştım disket konusunda.Bunu yapmayan var mı acaba![]()
-DAVE diye bir oyun vardı onu disketimde saklardım ve internet cafe'de gizlice takıp oynardım![]()
ben de bir diskete 8-10 oyun sığdırmıştım. sonra eve gelip açmaya çalıştığımda açılmadıklarını gördüm. öğrendim ki onlar sadece kısayolmuşşimdi neredeyse derleyici tasarlayacak kadar bilgim var. nereden nereye
![]()
Dave yaa, işte oyun bu!![]()
Oynanmaz mı yaaasen de mi oynardın DAVE oyununu![]()
Sene 97 biraz geriden takip ediyorduk galiba bizde msdos vardı. Babam eczacıydı. Siyah beyaz ekrandasaçma sapan komutlar yazıp oyun açardık. Hele eczaneyle ilgili o program yok mu mavi siyah bir programdı
) Sonrasında win 98 e terfi ettik. İnternete bağlanmak için 5 dakika beklerdik. Cızırrttttttırıtırıtır cızrtttt eder bağlanırdı. Ve bağlı olduğun her an için ücret kesilirdi. İşin bittiği anda kapatmak zorundaydın.
Daha neler neler ya![]()
öncelikle şunu belirteyim. anılarınızı baya bi gülerek okudum))
bende katılayım dedim.. fifa 98 zamanı tanıştım bilgisayarla. o zamanlar doom 2 miydi neydi öyle bir oyun vardı. halamlardayımpc yi açmak için izin istedim ve korka korka açtım.. doom 2 oynuyorum brz da korktum oyundan
neyse çıkmak için quit e geliyorum yazı çıkıyor anammmm kan beynime sıçradı bilgisayarı bozdum galiba dedim içeri gittim tamam elleme abin gelince yapar dediler ben fösür fösür..neyse düzeldi pc. quit e gelince çıkan o yazı da şuymuş... YES / NO .. y harfine basmam yeterliydi yani
-bide eve ilk pc aldığımda baya pahalı pc almıştık dell den ama hoparlörü yoktusessiz sessiz oynamıştım 1 hafta falan
birde ateride goal3 diye bir oyun vardı. üzerinde 1p yazan adam çok kötü oynuyor diyorduk ilk zamanlar,bir zaman sonra anladıkki tek yönlendirdiğimiz adam o imiş![]()
saygılar![]()