Yardım Hayattan çok bunaldım..

topalserhat08

Öğrenci
Katılım
1 Eylül 2023
Mesajlar
14
Reaksiyon puanı
1
Puanları
3
Yaş
24
Merhaba, bugün sizlerle biraz dertleşmek istiyorum öncellikle biraz kendimi tanıtayım; Adım Fatih Yaşım 15 ve okuyorum. Kendimden nefret ediyorum kendimi sevemiyorum çok çirkinim bakımsızım bilgisayara ve telefona bağımlı birisiyim. Vücudumada bakmıyorim bu durum beni acayip rahatsız ediyor eskiden fitness ile uğraşırdım fakat şu an anneme yük olsun diye yapmıyorum. Bir şeyler için çabalamak istiyorum ama olmuyor motivasyonum derse bakış açım hiç yok, hayatımı düzeltmek istiyorum boyumu uzatmak, cildimi temizlemek, dengeli beslenmek istiyorum ama her defasında olmuyor bu durumdan çok rahatsızım. 1.70 Boyundayım kısa olduğum içinde şikayetçiyim çirkinim kendimi sevemiyorum yakın bir zamanda intihar etmeyi düşünüyorum biri bana lütfen yardım etsin.
 

Idestek

Öğrenci
Katılım
25 Temmuz 2022
Mesajlar
67
Reaksiyon puanı
63
Puanları
18
Merhaba Fatih, duyduklarım beni endişelendirdi. Bu zor durumu yalnızca bir sohbet platformu aracılığıyla çözmek zor, ancak profesyonel yardım alman önemlidir. Lütfen bu duygusal zorluklarla başa çıkabilmen için ailenle, bir öğretmenle veya bir yetişkinle konuşmayı düşün. Ayrıca, Türkiye'de birçok destek hattı ve profesyonel danışmanlık servisi bulunmaktadır. Kendine acıyorsan ve intihar düşüncelerin varsa, acil yardım alman çok önemlidir. Yardım hattı numaralarını aramayı düşün ve kendine yardım etme sürecine başla. Unutma, insanlar seni önemsiyor ve yardım etmek istiyor.❤️

Sana DM kutumuz her zaman açık.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ayrıca bilmeni isteriz ki yardım sana 1 numara uzakta.
+908504550070 , bir alo uzağında yepyeni bir hayatın olabilir, Fatih.
 

mrolmipia

Öğrenci
Katılım
28 Ekim 2024
Mesajlar
4
Reaksiyon puanı
1
Puanları
3
Öncelikle yaşadıklarını ergenlikle bağdaştırıp geçer falan demeyeceğim. Sen bir şey yapmadıkça, kusura bakma ama geçmeyecek. Bilgisayara bağımlısıysan, bilgisayarı kısıtlaman lazım kendince. Boy konusuna gelecek olursak, bu genetikle ilgili bir şey; elinden çok da bir şey gelmez. Ben de 170 cm’den kısayım, kankam. Vücut geliştirmeye başlamadan önce cidden bunun çok kötü olduğunu falan düşünürdüm. Sonrasında tam aksine, kısa boylu olmak daha çok hoşuma gitti. Çünkü 180 boyundaki vücut geliştiricilerden daha dolu görünebiliyordum. Her şeyin altında kötü bir şey arama. Evet, bazen hayat sıkıcı, sıkıntılı ve berbat oluyor. İntihar etmek sence gerçek çözüm mü? Tipinde beğenmediğin şeyler ne mesela? Bunları bir düşün. Eğer vücudun, saçın, o bu, bunlar çok kolay değiştirilebilir. Ayrıca psikologa para vermeni önermem. Ailenle konuş, hatta gerekirse kendinle konuş. İntihar etmek basit çözümdür; cidden kendini bu kadar değersiz mi görüyorsun? Daha 15 yaşındasın. Evet, hayatta birçok kötü şeye sahip olabilirsin. Ama iyi şeylere de yönelebilirsin. İntihar etmek tek gerçek çözüm değildir. Umarım fikrini değiştirirsin. Kimse seni sevmiyorsa bile, kendini sev; illa birine ihtiyacın yok. Psikologa gitme dememin sebebi, bazı şeyleri kendinin düzeltebileceğine inanmandır. İlla ordan buradan ilaç alıp kendini o şekilde iyi hissetmene gerek yok. Bazı şeyler için çaba göster.Yapabileceğine inan.Kendini bir çöp yığını olarak görmekten vazgeç.
 

James Howlett

Müdavim
Müdavim
Katılım
26 Ekim 2020
Mesajlar
5,505
Reaksiyon puanı
4,648
Puanları
1,358
Yaş
36
Yaşın 15 ve bunaldın öyle mi?
 
Üst