Hayatınızda Duyduğunuz En Komik Espri Yada Söz

0mrdr5

Profesör
Reaksiyon puanı
11
evet sdn ailesi herkes başından geçenleri yazsın mutlaka herkesin komik bir anısı vardır ben başlayayım:

şimdi biz biyoloji dersindeyiz konu kan grupları.hoca anlatıyo işte AB hepsinden alır kendi grubuna verir.0 her gruba verir sadece kendi grubundan alır böööyle anlatıyo işte.neyse önümde oturan kızda dedi hocam ben 0 grubundanım herkese veriyorum dimi dedi hoca evet dedi bende arkasından BELLİ dedim sınf gülmekten yarıldı kızda döndü kötü kötü bakıyo bana:D:D:D:D

Cybernetic

Asistan
Reaksiyon puanı
0
.neyse önümde oturan kızda dedi hocam ben 0 grubundanım herkese veriyorum dimi dedi hoca evet dedi bende arkasından BELLİ dedim sınf gülmekten yarıldı kızda döndü kötü kötü bakıyo bana:D:D:D:D

sende ( sivri bir bakışla)

'' ya ne kadar artniyetlisin allah allah derse katılıyoruz surada '' deseydin :lol:

Hello Kitty.

Rektör
Reaksiyon puanı
104
bir gün dershanede mat1 dersindeyiz ve son saatteyiz.. artık herkeste bir bıkkınlık var ve ramazan ayı vakti :) iftarada az kalmış :) ve sınıfta paso erkek :) her neyse arada muhabbetle filan geçiyor ve arkadaşın biri "hocam arabanız var mı?? dedi" hoca ise "şu şu marka model vardı da sattım" dedi ben de dayanamadım sallama hoca dedim :) hoca ise " sallama mı?? ben sallarsam sen de tutarsın evladım" dedi :lol:

neresionline

Asistan
Reaksiyon puanı
2
biyoloji dersinde ingilizce ya da almanca sınavlarından birini oluyorduk.
bi arkadaş sınav anında hocaya "hocam hangi dilleri biliyosunuz" diye sordu.hoca biraz ingilizce dedi.çocuk tekrar sordu."biraz almanca" dedi hoca.ama sinirlenmeye başlamıştı.çocuk tekrar sorunca sivri dilli biyoloji hocamızdan bir inci daha gelmişti!
"senin gibi kuş beyinliler için kuş dili biliyorum evladım":lol:

hotmail_jhon

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Biryaz oturmuş gazete okuyorum,filmlere falan gözüm takıldı hangi film oynuyor diye sinemalara bakmaya başladım.Bi film var "tadilat" diye her sinemada en az bir salonda oynuyor.İsmi cezbetmedi hemen geçiyorum ama, sonra okudum okudum... en son satırlara doğru geldim taki bir sinemada tadilatta yazana kadar.Orda kendi kendime koptum.O ara "inşaat" filmi vardı herhalde ondan etkilendim:P
Bigün pazardayım geziyorum baktım mandalin, hadi alıyım dedim.1 kilo mandalin 1.60ytl. 2 kilosu 3ytl diye satıyodu sonra 2 kilo mandalin dedim hadi 3 olsun 5ytl olsun abi dedi bende ver hadi dedim.30sn sonra hesaplayınca zararlı çıkmışız:))

Slokr

Profesör
Reaksiyon puanı
33
Çoğu kişi anlayamaz bu esprilerin kıymetini espri sıcak sıcak güzel olur ama anlayabilenlerde var.Genelde esprileri ben yaparım yaptıktan 1 dakika sonra herkes gülsede bana hiç komik gelmez ve utanırım.O yüzden yazmama taraftarıyım yazsam bu konudan sağ çıkan olmaz :D

ZorhaK

Rektör
Reaksiyon puanı
259
Bigün pazardayım geziyorum baktım mandalin, hadi alıyım dedim.1 kilo mandalin 1.60ytl. 2 kilosu 3ytl diye satıyodu sonra 2 kilo mandalin dedim hadi 3 olsun 5ytl olsun abi dedi bende ver hadi dedim.30sn sonra hesaplayınca zararlı çıkmışız:))

Sen de bendensin...Pazarlık konusunda:thumbup:

Slokr

Profesör
Reaksiyon puanı
33
yazasım geldi:mrgreen: bir gün ilkokul 7. sınıftayken yaz tatili bitmiş bayan öğretmenimiz rastgele birilerine gün geçsin diye tatilin nasıl geçti diye soruyor.Bana sordu ben " hocam çok sıkıcıydı bütün tatil bağda geçti" dedim. "hayvanları besledim çapa yaptım suladım" dedim.O da dedi "ayy yazık özlemişsindir beni" dedi.Refleksif olarak
"Yok hocam özlermiyim orda danalar var" dedim sınıf koptu ama hocanın sınıftan atmasından sonra ben butun sene kopuk kaldım :D

sci3

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Çoğu kişi anlayamaz bu esprilerin kıymetini espri sıcak sıcak güzel olur ama anlayabilenlerde var.Genelde esprileri ben yaparım yaptıktan 1 dakika sonra herkes gülsede bana hiç komik gelmez ve utanırım.O yüzden yazmama taraftarıyım yazsam bu konudan sağ çıkan olmaz :D
yaz lem nolursun :P :D eheuheu ben gülerim kırmam seni :thumbup:

muko

Profesör
Reaksiyon puanı
12
hiç hatırlamıyorum
zaten anlatsamda komik olmaz
ortam olmadığı için :)

onursevim

Profesör
Reaksiyon puanı
62
Biyoloji hocamız vardı tam 2 sene derse girer girmez hemen derse başlar zaman bitene kadar da devam ederdi. buz gibi herifti. taki son sene gelene kadar 30 dk ders işler ama nasıl eğlenceli geçer o dersler güle güle rengimiz hiç olduğu gibi durmazdı . son 10 dk da serbest bırakır bişiler anlatırdı. nasıl oldu bigün anlamadım konu üniversiteden ikili ilişkilere geldi sex e kadar dayandı.

Hoca "eşinizin okullu olması lazım. üniversiteli olması lazım " demesi bizi şaşırtmıştı.İçimden neden böyle dedi acaba sorusunun cevabını ararken hoca " Üniversiteli olcak ki yol yordam taktik bilcek. Fantazi bilcek .Yoksa ha bi kütükle yapmışsın ya iş bilmeyen hatunla :D " tabi biz gülmekten geri kalan cümleleri anlamadık bile . 2 senedir o ciddiyette bi adamın bu tip şeyler anlatması daha bi komik geliyor o anda . tam hatırlayamadım ama birazı böyleydi.

en komik anımız değil tabiki sadece gülümseyin diye anlattım

Uludağ gagoz şişesine kücüklüğünde tecavüz eden arkadaşın olayı daha komik tabi :D

axxeqr

Profesör
Reaksiyon puanı
33
sadece Türkiye'de mi böyle bilmiyorum ama burda hocalar arkadışımız gibi ya:D

sci3

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Samimiyet açısından öyle denilebilir fakat yabancı öğrenciler High School seviyesine kadar daha lakayt hocalarına. Sonra ki yaşlarda ise ciddi yerler haricinde yine devam ediyor o.

Bizim ülkemizde genelinde saygı ve hürmet kat kat mevcut onlara göre.

Hikayeler için teşekkürler devamlarını bekliyoruz :)

Slokr

Profesör
Reaksiyon puanı
33
Arkadaşın biri artistlik olsun diye hoca tahtaya yazı yazarken arkasından hareket yapıyor.Hocamızda kel bir hoca ve sıcaktan terlemiş kafa cillop gibi.Arkadaş çok sesli olmayarak dedi "Lan dazlak çek koca kafanıda yazalım azcık" arkadaş bunu söylerken hocanın bana diyemez düşüncesine güvenerek söyledi.Hoca bıraktı tebeşiri evladım şimdi görebiliyormusun dedi.Arkadaşta bozuntuya vermiyecek ya "hee görüyom" dedi.Hoca "Sen dua et dayak kalktı" dedi.Bir makas altı cocuğun saçlarının ortasını kesti.Çocuk bütün gün öyle dolaştı sonrada sınıf değiştirdi :D

sci3

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Ehuehe.. Benim eski yıllarım olsaydı lisede, o hoca ağız burun yıkardı o çocuğu ama dayak kalkmış yazık :) :D

Slokr

Profesör
Reaksiyon puanı
33
Hoop bir tane daha bu benden değil bir gün markete gittim.Kasada sıra bekliyorum erkek bir bebek annesinin yanına OK ile geldi anne ben bundan istiyorum dedi annesi bozuldu hemen yerine koy onu dedi çocuk bir ağlamaya başladı.Annesi susturamıyor.En sonunda onu da aldılar :D

muko

Profesör
Reaksiyon puanı
12
Hoop bir tane daha bu benden değil bir gün markete gittim.Kasada sıra bekliyorum erkek bir bebek annesinin yanına OK ile geldi anne ben bundan istiyorum dedi annesi bozuldu hemen yerine koy onu dedi çocuk bir ağlamaya başladı.Annesi susturamıyor.En sonunda onu da aldılar :D
hahaha :D:D
komikmiş

adas12

Doçent
Reaksiyon puanı
4
şehir içi otobüele eve gidiyorum duraktaki amca şöföre soruyor: bu otobüs nereye gidiyor diye... Şöför : dayı sana neresi lazım...

yine otobüsteyim amcanın biri inmek istiyor şöför: nerede indireyim diye soruyor amcanın cevabı mükemmel: yeğen bizi şo avratların (kadınların) yanında indir.... :):)

muratflash

Rektör
Reaksiyon puanı
510
şehir içi otobüele eve gidiyorum duraktaki amca şöföre soruyor: bu otobüs nereye gidiyor diye... Şöför : dayı sana neresi lazım...

yine otobüsteyim amcanın biri inmek istiyor şöför: nerede indireyim diye soruyor amcanın cevabı mükemmel: yeğen bizi şo avratların (kadınların) yanında indir.... :):)

Benide şooo avratların yanında indirin...:D:D:D

tipitip

Asistan
Reaksiyon puanı
0
bi gün dışarı çıkcam çok şık giyinmişim annem kapıda beni yolcu ediyo.kendi kendime off ya ayakkabılar converse pantolon levis tshirt lacoste bu ne ya falan diyorum havalanıyorum kendi çapımda annemde bana kafanda BOSCH dedi.Dumur oldum havam bi anda söndü :D moralim bozuk bi şekilde evden ayrıldım :D:D

thexx

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Sıcak bir espri dün Şirkerte santraldaki bayan aradı ve dediki İşte ismail bey ortada yok kargo ödemesi için bekleyen var bende dedimki ortada yoksa köşelere bak.O an için çok komikti ama tabi şimdi anlatılınca gülünmez:)