Hayalkırıklığı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Kırrık67

Profesör
Reaksiyon puanı
946
Sen çalışır mıydın? Para kazanmaması ayrı konu, geliştirmiyor da kendini. İyi okumamışsın söylediklerimi. Ayhan'ı da iyi tanımıyorsun belli. 7 yıl yüzlerce gün yapar. Gelişse ses çıkarmazdım zaten.

İnsanlar Ayhan ile çalışınca emeğinin karşılığını alamıyor. Hakları yeniyor. Bu kötü bir şey. Susamam ki. Kendisi kendinin farkına varmıyor. Bari siz enayilik yapmayın. O kadar yüzsüz ki bütün ülkeden nefret etmeye başlamış baksana.
Hahahah enayilik yapmayayım öyle mi? Enayi denilecekse yapmayayım yani hahahaha çatlıyorum. Enayinin ne demek olduğunu öğrenin bence.ben kendimi geliştirme amaçlı olarak çalışacağım. Parada pulda gözüm yok. İlk maaşım olsa güzel olur tabii ama o ayrı konu. Yani istediğiniz kadar enayi deyin ben yine de bir amacım varsa vazgeçmem.

Versemacy

Öğrenci
Reaksiyon puanı
21
Şu anda işini iyi yapamadığın için eleştiriliyorsun. Eğer gün gelir de işini iyi yapan biri olursan emin ol 10 kat fazla eleştirileceksin. Şu kıytırık konudaki tartışmada bile intihardan bahsediyorsan işin çok zor. Ha o gün gelir mi bilemem. :D

Visual917

Öğrenci
Reaksiyon puanı
30
Hahahah enayilik yapmayayım öyle mi? Enayi denilecekse yapmayayım yani hahahaha çatlıyorum. Enayinin ne demek olduğunu öğrenin bence.ben kendimi geliştirme amaçlı olarak çalışacağım. Parada pulda gözüm yok. İlk maaşım olsa güzel olur tabii ama o ayrı konu. Yani istediğiniz kadar enayi deyin ben yine de bir amacım varsa vazgeçmem.

Sen vazgeçme zaten de, kendini geliştireceksen yıllarca gelişemeyen bir insan sana yardımcı olamaz. Gelişirsen tek başına gelişirsin bunu anlatmaya çalışıyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

İntihar etsem, bunun vebalini sen kaldırabilir misin @Visual917 ve @gnaremoob?
İntihar etmeni istemem. Her ne kadar yapmak istediğin işte başarılı olmasan da, bir yerlere gelip bir şeyler öğrenemesen de, kişiliğin iyi olmasa da.

Bence sadece başka bir iş bul ya da yöntemlerini değiştirip bu işte tecrübeli ve uzman olanların sözünü dinle. Kafanın dikine gitme. Her zamanki gibi seni düşünüp tavsiye veriyorum. Buna yorum olarak yine istemiyorum yazacaksın bunu da biliyorum. Yapacak bir şey yok.

Creative

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
17,382
tenor.gif

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...