Hayalkırıklığı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

serj

Profesör
Reaksiyon puanı
3,028
Bakana göre EBA'nın çökmesi iyi birşeydi. Adam, demek ki katılım çok dedi. XD
Kocaman Çin niye çökmüyor? Eğitimleri kötü ki yazılımcı bulamamışlar, öğrencilerin şu dönemde eğitim alacağı tek yer de sorunlu. Verdikleri eğitim de geçersiz gerçi.

vitoscalette

Öğrenci
Reaksiyon puanı
22
Arkadaşı herkes yanlış anlamış gönüllü grafiker arıyorum demiş yani, oyunun grafiklenmesi biticek daha sonra grafiker arkadaşda para kazanıcak bu olaydan tabii türkiyede herkes onunlamı uğraşcam paramı alır çekilirim kafasında.

NESDelisi

Profesör
Reaksiyon puanı
1,316
Arkadaşı herkes yanlış anlamış gönüllü grafiker arıyorum demiş yani, oyunun grafiklenmesi biticek daha sonra grafiker arkadaşda para kazanıcak bu olaydan tabii türkiyede herkes onunlamı uğraşcam paramı alır çekilirim kafasında.
Keşke herkes senin gibi anlasa ama nerede.

Bella Ciao

Profesör
Reaksiyon puanı
3,192
Çünkü seni bu millet doğurdu,büyüttü,yetişdirmi.
Sevmeyebilirsin ama saygı duymak zorundasın

Kırrık67

Profesör
Reaksiyon puanı
946
Selamlar, bugün yeni oyunuma başladım ama gönüllü grafiker arıyorum diye nereye konu açtıysam. Dalga geçildi ama az evvel bir yabancı siteye konu açtım. Birisi yaparım dedi ve başladık.

Şimdi bana, kendi milletimi sevmem için neden söyleyin?
Açtığınız konuyu görsem gerçekten yardım ederdim. Konu açtığınıza emin misiniz?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Büyüyeceğinin garantisi olmadığı için insanlar teminatsız iş yapmak istememiş olabilirler. :)
Böyle birşey olsa da gelirdim @NESDelisi .

gnaremoob

Doçent
Reaksiyon puanı
907

Gonullunun kelime anlamini arastirmanizi tavsiye ederim. Buyuk bir sirket gonullu olarak calismami istese calisirim cunku bana referans olur. Sizin dediginiz sistem oyun para kazandiktan sonra % kar verme seklinde yapiliyor ama bu arkadas icin o da gecerli degil zaten cunku yillardir kendine kole grafikerler bulup vaatler veriyor ama daha kendisi 7 yilda 2 (iki) haneli bir para kazanabilmis degil. Ayrica oyunlarinin oynanma sayisi ancak 3 haneleri zorladigindan gonullu calisan birisi referans edinmis de olmayacak. Oyun sektorundeki cogu Turk bunu bildigi icin kendine kole bulmasi da gitgide zorlasiyor durum bundan ibaret.

oguzrx

Profesör
Reaksiyon puanı
680
Bizim milletimizde aynen şu var ben yapıyorum o yapmasın, ben para yiyim o yemesin
Okadar grafiker aradım bir allahın kulu bile bakmadı, artık ne diyeceğimi bilmiyorum, düzelmiyorlar ,artık USANDIM ciddi manada
Allah yardımcımız olsun diyorum

NESDelisi

Profesör
Reaksiyon puanı
1,316
Bizim milletimizde aynen şu var ben yapıyorum o yapmasın, ben para yiyim o yemesin
Okadar grafiker aradım bir allahın kulu bile bakmadı, artık ne diyeceğimi bilmiyorum, düzelmiyorlar ,artık USANDIM ciddi manada
Allah yardımcımız olsun diyorum
ALLAH bize acısın diyorum.

Visual917

Öğrenci
Reaksiyon puanı
30

Yedi yılda tek bir kuruş kazanmayan insana güvenip aa sonra para alacakmışım diye iş yapmaz. Enayi arıyor dediğim gibi.

Akıl istemiyorum artık.

Bu da konuyu özetliyor arkadaşlar. Ego kasmaya gelmiş buraya. Akıl istemiyor, akla ihtiyacı yok. Böyle çok iyi çünkü. İnternette akşama kadar sohbet. Kendini geliştirmek de nedir? Hiç işi olmaz.

Türkler küçük projelere önem vermiyor. BENCE
Yedi yıldır yerinde sayan insanlara bedava iş yapmıyorlar sadece.

Son düzenleme:

Kırrık67

Profesör
Reaksiyon puanı
946
Yedi yılda tek bir kuruş kazanmayan insana güvenip aa sonra para alacakmışım diye iş yapmaz. Enayi arıyor dediğim gibi.

Bu da konuyu özetliyor arkadaşlar. Ego kasmaya gelmiş buraya. Akıl istemiyor, akla ihtiyacı yok. Böyle çok iyi çünkü. İnternette akşama kadar sohbet. Kendini geliştirmek de nedir? Hiç işi olmaz.

Yedi yıldır yerinde sayan insanlara bedava iş yapmıyorlar sadece.
Bazı kişiler sadece kendini geliştirmek için de çalışır. Paraya ihtiyacı olsa bile. Böyle boş boş yorum yapanları anlamıyorum. Hangi kafadasınız? Herkesin adına konuşmayın. Ben o konuyu görseydim her halükarda kabul ederdim. Yani öyle boş boş 7 yıldır yerinde sayan kişiyle kimse çalışmaz ayaklarını geçin.

NESDelisi

Profesör
Reaksiyon puanı
1,316
Bazı kişiler sadece kendini geliştirmek için de çalışır. Paraya ihtiyacı olsa bile. Böyle boş boş yorum yapanları anlamıyorum. Hangi kafadasınız? Herkesin adına konuşmayın. Ben o konuyu görseydim her halükarda kabul ederdim. Yani öyle boş boş 7 yıldır yerinde sayan kişiyle kimse çalışmaz ayaklarını geçin.
Güzel düşüncen için teşekkür ederim.

Akkara

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
9,392
O bir kişi aramızdan da çıkabilirdi. Millet sevgisi veya sevgisizliği böyle bir konu üzerinden yürütülmemeli. ;)

Hayırlı olsun. Çalışmalarınızda başarılar dilerim.

Visual917

Öğrenci
Reaksiyon puanı
30

Sen çalışır mıydın? Para kazanmaması ayrı konu, geliştirmiyor da kendini. İyi okumamışsın söylediklerimi. Ayhan'ı da iyi tanımıyorsun belli. 7 yıl yüzlerce gün yapar. Gelişse ses çıkarmazdım zaten.

İnsanlar Ayhan ile çalışınca emeğinin karşılığını alamıyor. Hakları yeniyor. Bu kötü bir şey. Susamam ki. Kendisi kendinin farkına varmıyor. Bari siz enayilik yapmayın. O kadar yüzsüz ki bütün ülkeden nefret etmeye başlamış baksana.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...