444 1 500 ararsan sana çok detaylı yardımcı olurlar, yada acelen yoksa yarın şubeye uğrayıp net bilgi alabilirsin.Avea yaparmi 0543 lu numarayi hat deviri
evet arkadasım dogru soyluyor hattını vodafone tasıyıp alabılır ve faturalı kullanıyorsan 45 lira devir ücreti + 12 ay boyunca 6 lira yeni hat bedeli ödersin ama faturasızsa sadece devır ücreti oduyorsun bana kalırsa numaran özel bır numara degılse kendı uzerıne yenı bır hat almanı tavsıye ederımhocam numaran 0543 ile başladığı için hat devrini aveada yapamazsn numarnn hak sahibi vodafone olduğu için once vodafone taşıyıp orada üzerine alabilirsn
yapabılecek bırsey yok o zaman yapabılecegn tek sey vodafone tasıyıp orada hattı uzerıne alabılırsınOzel bi numara verecegiz parayi ne yapalim
hocam numaran 0543 ile başladığı için hat devrini aveada yapamazsn numarnn hak sahibi vodafone olduğu için once vodafone taşıyıp orada üzerine alabilirsn
hocam ben vodafone da çalışıyorum bu bilgi net ve doğru eski bir bilgi değildirbu olay eskidendi arkadaşlar galiba , en azından Turkcell'de prefix ne olursa olsun kullandığınız operatör üzerinden hat sahibi ve hattı devralacak kişiyle birlikte bayiye giderek işlemi yapabilirsin.
en güzel bilgiyi müşteri hizmetlerinden alabilirsin