Hangisinin Wifi'si Daha İyi

Hangisi daha iyi

• Kullanılan toplam oy
    21

Abdüsselam FCB

Doçent
Reaksiyon puanı
1
arkadaşlar genelde wifi ile işim olacağı için bana iyi bir mesafeden çekebilecek ve kaliteli bir wifi yı olan telefon lazım sizce hangisi diğerlerine göre daha iyi çeker? iphone 5c,iphone5,samsung galaxy s4,sony xperia z1,lg g2

55adige1919

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Xperia Z1 malesef bu konuda hiç ama hiç iyi değil odamın kapısı kapalı mutfakta çekmiyor mesala.Bunun nedenini suya dayanaklı olduğu için wifi,ses,bluetooth konusunda zayıf olduğu söyleniliyor.

Abdüsselam FCB

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Xperia Z1 malesef bu konuda hiç ama hiç iyi değil odamın kapısı kapalı mutfakta çekmiyor mesala.Bunun nedenini suya dayanaklı olduğu için wifi,ses,bluetooth konusunda zayıf olduğu söyleniliyor.
peki sizce iphone 5c mi samsung galaxy s4 mü daha iyi wifi çeker?

Abdüsselam FCB

Doçent
Reaksiyon puanı
1
elimde s3 ve 5s var s3 daha iyi diyebilirim
iphonların wifi çok zayıf
ama iphonların wifi zayıflığı metal kasa olduğu için diyorlar bende iphone 5c almayı düşünüyorum plastik olduğu için pek sorunolmaz herhalde

- - - Mesaj Güncellendi - - -

bu arada iphone 5c si olan arkadaşlar wifi konusunda bizi bilgilendirirse sevinirim

Abdüsselam FCB

Doçent
Reaksiyon puanı
1
s4 kullanıyorum wifisi süper çekiyor ayrıca 1 diş bile çekse hızından taviz vermiyor...
teşekkürler

hiç iphone 5c kullanan arkadaş yokmu duyduğuma göre ip5 e göre wifi kalitesi 2 kat arrtırılmış

ThaLees

Asistan
Reaksiyon puanı
1
iş için kullanacaksan note 3 derim ben listede olmamasına rağmen. note 2 kullanıyorum her derde deva. iphone la kıyaslanamaz bile

dgcgzl

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
çevremde bir çok iphone kullanan arkadaşlarım var hepsı de wireless konusunda şikayetçi. bende s4 var gayet iyi çekim gücü de sağlam.

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
iPhone'ların çekim gücü nasıl zayıf ya hu? Bizim evde modem evin diğer ucunda ben diğer ucundayken iPhone ve G2'den başka hiçbir cihaz çekmiyor. 2 kat aşağıdan ise sadece G2 çekiyor. G2, 2 kat aşağıdan %30 wifi gücü ile çekim sağlıyor ve arada bir hız düşüşü oluyor normal olarak. G2, laptoplardan sonraki en iyi çekim gücüne sahip. Sadece Z1 denemedim. Çeker ya da çekmez bir şey diyemem.

Abdüsselam FCB

Doçent
Reaksiyon puanı
1
iPhone'ların çekim gücü nasıl zayıf ya hu? Bizim evde modem evin diğer ucunda ben diğer ucundayken iPhone ve G2'den başka hiçbir cihaz çekmiyor. 2 kat aşağıdan ise sadece G2 çekiyor. G2, 2 kat aşağıdan %30 wifi gücü ile çekim sağlıyor ve arada bir hız düşüşü oluyor normal olarak. G2, laptoplardan sonraki en iyi çekim gücüne sahip. Sadece Z1 denemedim. Çeker ya da çekmez bir şey diyemem.
iphone nin hangi modeli hocam?

leoni_turk

Asistan
Reaksiyon puanı
1
ray, sp den sonra z1 kullaniyorum wi fi konusunda birbirlerinin aynisi, yani arada duvar filan olursa problem cikarabilir. s4 bu konuda biraz daha iyi

El Padrino

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
70
G2 ya da Note 3 al.Keyfine bak...

Kaya26

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
550
Bu telefonlar arasında wi-fi çekim gücü mü ? Aralarında ne kadar fark vardır kim bilir...

Abdüsselam FCB

Doçent
Reaksiyon puanı
1
note 3 4k video destekliyor diye biliyorum doğrumu?

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Evet. G2 düşünmüyorsan 5c alabilirsin.

pilger

Doçent
Reaksiyon puanı
11
zaten ya 5c alacağım yada note 3 yorumlarınız için teşekkürler:)

İkisi söz konusu ise bence direk note3 almalısın. Benim 3gs bile zamanında bahçeden çekiyordu çok uzaktan biraz yavaştı net ama olsun. İlla ki iphone alacaksan 5c ye vereceğin paraya az daha koyup 5s almalısın bence durumun varsa

Abdüsselam FCB

Doçent
Reaksiyon puanı
1
İkisi söz konusu ise bence direk note3 almalısın. Benim 3gs bile zamanında bahçeden çekiyordu çok uzaktan biraz yavaştı net ama olsun. İlla ki iphone alacaksan 5c ye vereceğin paraya az daha koyup 5s almalısın bence durumun varsa
kararımı az önce verdim yurtdışından note 3 alacağım zaten yurtdışından almasaydım(Türkiye'deki model kötü olduğu için) sizin dediğiniz gibi biraz daha ekleyip 5s alırdım

herkese yorumları için teşekkürler note 3 almaya karar verdim

blackdown

Profesör
Reaksiyon puanı
1
iPhone'un çekim gücü berbat One bile daha iyi çekiyor bunu çok rahat söyleyebilirim tabi ayfon 5 için 5s'i 5c'yi bilmem

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
iPhone'un çekim gücü berbat One bile daha iyi çekiyor bunu çok rahat söyleyebilirim tabi ayfon 5 için 5s'i 5c'yi bilmem
Valla iPhone 3gs, 4, 4s diğer cihazlardan baya iyi geldi bana kıyaslama yaptığımda. Şöyle diyim kendi odamda iphone'lar %50 civarı çekerken, samsunglar kopukluk yaşıyordu. Arada 2 duvar var.

blackdown

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Valla iPhone 3gs, 4, 4s diğer cihazlardan baya iyi geldi bana kıyaslama yaptığımda. Şöyle diyim kendi odamda iphone'lar %50 civarı çekerken, samsunglar kopukluk yaşıyordu. Arada 2 duvar var.

Vallaha benim cihaz karşı odadan kopukluk yaşıyor kılıf falan da yok ama One da böyle bir sıkıntı yoktu hatta iki günlüğüne sp kullandım o bile daha iyiydi diyebilirim belki benim cihazda sıkıntı vardır:/

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Bu teknolojinin sağı solu belli değil demekki. Artık tamamen nasip kısmet demeye başladım ben. =))

What The Hell

Profesör
Reaksiyon puanı
9
iPhonelarda 4 yada 4s'de bazı modellerinde kronik wifi problemi vardı cidden, bağlanmama problemi falan ama hepsinde değil.
Konuya dönersek ilk sayfada S3 bile daha iyi çekiyor diyen olmuş neremle gülsem şaşırdım. Buyursun basit bi test; http://www.youtube.com/watch?v=KLP_ZZG0eGo

iPhone al pişman olmazsın sakın ola Samsung alma pişman olursun.

Şöylede bi test buldum öyle sadece speedtest üzerinden de değil bu test.
Z Ultra ve Z1 wifi'da g2 ve s4u geçmiş. http://www.youtube.com/watch?v=BeGrhMUDkqk

Samsung çöpünün sonuncu olmasına şaşırmadım öyle her kötü diyenede itibar etmeyin, ama şunu söyliyebilirim z1 olsun g2 olsun iphone olsun en kötü wifi çekme Samsung'da. İyi çekiyor diyenlerde stockholm sendromu yaşıyorlar pişmanlıkdan.