Hangisini Almalıyım

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan lordare
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Hangisini Almalıyım

• 3 Akslı Görüntü Sabitleyici (Gimbal)

• Akıllı Saat

• PC için RAM

• Bekle

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.

lordare

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
1,931
Evet arkadaşlar. Fotoğraf ve video çekmeyi seven biri olarak 3 akslı görüntü sabitleyici gimbal alasım var. Ama pandemi zamanı fotoğraf ve videoyu nerede çekeceğim uzun zaman aktif kullanamam gibi.
Akıllı saat alasım var, ama pandemi dönemi evde sporu ne zaman yapacağım olayı da var tabi bir yandan.
Bilgisayarın işlemciyi rahatlatmak için ram alasım var. Ama mevcut ram de şimdilik işimi görüyor saat veya gimbal ile kıyaslandığında bu tercih basit kalıyor.
Some korona problems

Ram_kafasi

Profesör
Reaksiyon puanı
7,428
Evet arkadaşlar. Fotoğraf ve video çekmeyi seven biri olarak 3 akslı görüntü sabitleyici gimbal alasım var. Ama pandemi zamanı fotoğraf ve videoyu nerede çekeceğim uzun zaman aktif kullanamam gibi.
Akıllı saat alasım var, ama pandemi dönemi evde sporu ne zaman yapacağım olayı da var tabi bir yandan.
Bilgisayarın işlemciyi rahatlatmak için ram alasım var. Ama mevcut ram de şimdilik işimi görüyor saat veya gimbal ile kıyaslandığında bu tercih basit kalıyor.
Some korona problems
Sisteminizde kaç GB RAM bulunuyor acaba,ona göre önerimi sunacağım.

basit

Dekan
Reaksiyon puanı
6,511
Vlog tadında çekiyorsan telefonun yeter.

Ram ile işlemci pekte rahatlamıyor kanka. Belli bir noktaya kadar Ram yetiyor zaten. Senin işlemci yoran işlemleri/hizmetleri kapatman gerekiyor.

Direk akıllı saat al.

lordare

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
1,931
Vlog tadında çekiyorsan telefonun yeter.

Ram ile işlemci pekte rahatlamıyor kanka. Belli bir noktaya kadar Ram yetiyor zaten. Senin işlemci yoran işlemleri/hizmetleri kapatman gerekiyor.

Direk akıllı saat al.
Ankete oy kullan kanka istatistiğe göre karar verecem :D

lordare

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
1,931
Akıllı saat güzel bir şey olsun bari. Ekranı güzel, pili uzun ve işlemcisi hızlı olsun. Dandik bir şey alma.
Huawei gt 2e düşünüyorum. Aynı fiyat ebatında yuvarlak ve hoş tasarımlı başka bir tavsiyen var mı ?

basit

Dekan
Reaksiyon puanı
6,511
Huawei gt 2e düşünüyorum. Aynı fiyat ebatında yuvarlak ve hoş tasarımlı başka bir tavsiyen var mı ?
Kanka, çok havalı şeyler gerçekten ama benim hiç bir fikrim yok.
Sadece; ekranı güzel, pili uzun ve yağ gibi akması lazımdır diye düşünüyorum. Yani güçlü donanımlara sahip olması lazımdır.
Marka, model araştırmasına girmedim pek.

Son düzenleme:

lordare

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
1,931
Arkadaşlar bütün şıklarda oylama eşit şu anda :D
Konu güncel