Hangisini Almalıyım?

immortal54

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Arkadaşlar merhaba telefon almak istiyorum. Sizlerin görüşlerinizi de almak istedim. Bütçem 2000 veya en fazla 2100. Bu fiyatlara hangi telefonlar alınır? Hangisini almalıyım. Aklımda LG G5 var ama telefonun görüntüsüne pek ısınamadım. (Belki alırım) Kullanma amacım; sosyal medya ve özellikle oyun. Telefonun kasmasını ve ısınmasını da istemiyorum. Hangi telefonlar olabilir? Görüşlerinizi bekliyorum.

Şimdiden Teşekkürler.

_FAUST_

Dekan
Reaksiyon puanı
1,612
G5 sana uzun bir şarj ömrü sunacaktır doğru seçim yaparsan pişman olacağını düşünmüyorum.

musanpa

Öğrenci
Reaksiyon puanı
21
Mate 8 64 gb iyi bir seçim o bütçe ile.

musanpa

Öğrenci
Reaksiyon puanı
21
Mate 8 boyut olarak cok buyuk, ayrica snapdragon kirinden daha iyi degilmi?
Ben oyuna önem verdiğin için ekran boyutu büyük daha makul diye düşündüm. İşlemci göreceli bir durum tabii snapdragon 820 daha iyi bir işlemci olabilir ama huaweinin kendi ürettiği kirin 950 kendi yazılımı vs. olan optimizasyonu iyi olduktan sonra kullanımda bir sorun veya performans eksikliği hissettirmyecektir. Tabii oyun ilk önceliğin ise yoğun olarak oyun için kullanacaksın snapdragon 820 daha çok öne çıkıyor. 820 li olarak da g5 ten ziyade xperia xz daha iyi bir tercih bence.

miracyuzakli

Öğrenci
Reaksiyon puanı
8
Bence o fiyat aralığı na en iyi tercih mı5, mı note 2, mi5s.
Ben senin yerinde olsam büyük ekran istiyorsan mı note 2'yi al 2000₺ ya da daha küçük bı şey istiyorsan mi5s oda 1700₺ civarında ama paran cebinde kalmasını istiyorsan mi5 al onunda fiyatı 1100₺ civarında. Hepside aşağı yukarı aynı performans gösteriyor ama ben senin yerinde olsam acele etme mi6 yı bekle. Performans ve tasarım bakımından hepsinden iyi bence.

immortal54

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Bence o fiyat aralığı na en iyi tercih mı5, mı note 2, mi5s.
Ben senin yerinde olsam büyük ekran istiyorsan mı note 2'yi al 2000₺ ya da daha küçük bı şey istiyorsan mi5s oda 1700₺ civarında ama paran cebinde kalmasını istiyorsan mi5 al onunda fiyatı 1100₺ civarında. Hepside aşağı yukarı aynı performans gösteriyor ama ben senin yerinde olsam acele etme mi6 yı bekle. Performans ve tasarım bakımından hepsinden iyi bence.
Mi5 veya mi5s turkiyede satiliyormu acaba nereye baksam baksam bulamadim da (vatan, teknosa vs.)
--- Gönderi Güncellendi ---
Ben oyuna önem verdiğin için ekran boyutu büyük daha makul diye düşündüm. İşlemci göreceli bir durum tabii snapdragon 820 daha iyi bir işlemci olabilir ama huaweinin kendi ürettiği kirin 950 kendi yazılımı vs. olan optimizasyonu iyi olduktan sonra kullanımda bir sorun veya performans eksikliği hissettirmyecektir. Tabii oyun ilk önceliğin ise yoğun olarak oyun için kullanacaksın snapdragon 820 daha çok öne çıkıyor. 820 li olarak da g5 ten ziyade xperia xz daha iyi bir tercih bence.
Gorusun icin tesekkur ederim. Degerlendirecegim

musanpa

Öğrenci
Reaksiyon puanı
21
Mi5 veya mi5s turkiyede satiliyormu acaba nereye baksam baksam bulamadim da (vatan, teknosa vs.)

Internet üzerinden paralel ithalat olarak satılıyor. Bir de migroslarda var sanırım.

miracyuzakli

Öğrenci
Reaksiyon puanı
8

Mi5 ve mi5s Türkiye'de satılıyor fakat teknosa benzeri teknoloji mağazalarında değil sebebi ise Xiaomi markasının her hangi bir ülkede bayilerinin olmaması. Hepsiburada, Gittigidiyor, N11 gibi alışveriş sitelerinden ya da Doğu bank benzeri yerlerden alabilirsin ithalatçı garantili bir şekil de. Yani bu cihazlarla hemen hemen aynı donanıma sahip telefonlara iki üç kat daha fazla verip daha bilindik bir marka olsun diye paranızı boşa harcamayın. Emin ol çok memnun kalacaksın mi5 ile galaxy s7 edge karşılaşması var sdn youtube kanalında orada izle, ama ben senin yerinde olsam mi note 2'yi alırım. Galaxy note 7 ' e rakip bir cihaz.

5.7 inç OLED ekran
35 GHz SnapDragon 821
Adreno 530 GPU
6 GB veya 4 GB Ram
64 GB veya 128 GB Depolama
22 MP arka, 8 MP ön
4070 mAh

Mi Note 2 teknik özellikleri. Fiyatı ise 2000 ile 2200 tl arası değişiyor.