- Konuyu başlatan
merakliarastir
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 5
Peki abi sence ne zaman laptop almalıyım?
Peki abi sence ne zaman laptop almalıyım?
Abi ben en iyisi windows cihaz alıp yoluma bakayım. Mart-Nisan gibi 5000 serisi laptoplar çıkınca karar veririm. Bıkmadan cevap verdiğin ve yardımcı olduğun için çok teşekkür ederim.
Abi o kadar yazdım kusura bakma. Oyun yapmayı bir süre rafa kaldırsam mac alıp yoluma baksam olur mu? Saydığın Backend - Web - Linux - mobil vs. Macte sorunsuz çalışıyor mu?Laptop su anda alabilirsin ondan yana sorun yok ama ogrenci oldugun icin pek cok farkli alani tadabilecegin bir cihaz al bunun icin de en mantikli secim Windows bir cihaz almak. Backend - Web - Linux - mobil vs. pek cok farkli sey denersin. Ucuncu dorduncu sinifa dogru artik hangi alanda uzmanlasmak istedigine karar verir ona gore cihazini degistirirsin. Atiyorum o zaman icin mobil veya backend isteyeceksin o zaman gidip MacBook alabilirsin rahatlikla. Ne ekrani ne performansiyla seni uzmeyecek dilersen oyun gelistirme tarafinda da ilerleyebilecegin ama 150K vs. gibi bir fiyat harcamayacagin bir urunle devam edebilirsin.
![]()
Asus ROG Strix G16 G615LR-S5214-Gaming Intel Core Ultra 7 Processor 255HX 32GB 1TB SSD 12GB NVIDIA GeForce RTX 5070 Ti 240Hz 16" 2.5K WQXGA Freedos Taşıabilir Dizüstü Bilgisayar
Asus ROG Strix G16 G615LR-S5214-Gaming Intel Core Ultra 7 Processor 255HX 32GB 1TB SSD 12GB NVIDIA GeForce RTX 5070 Ti 240Hz 16" 2.5K WQXGA Freedos Taşıabilir Dizüstü Bilgisayarwww.nethouse.com.tr
Abi o kadar yazdım kusura bakma. Oyun yapmayı bir süre rafa kaldırsam mac alıp yoluma baksam olur mu? Saydığın Backend - Web - Linux - mobil vs. Macte sorunsuz çalışıyor mu?