Yardım Hangisini almak daha mantıklı?

Görkem Say

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
25,546
Peki abi sence ne zaman laptop almalıyım?

Laptop su anda alabilirsin ondan yana sorun yok ama ogrenci oldugun icin pek cok farkli alani tadabilecegin bir cihaz al bunun icin de en mantikli secim Windows bir cihaz almak. Backend - Web - Linux - mobil vs. pek cok farkli sey denersin. Ucuncu dorduncu sinifa dogru artik hangi alanda uzmanlasmak istedigine karar verir ona gore cihazini degistirirsin. Atiyorum o zaman icin mobil veya backend isteyeceksin o zaman gidip MacBook alabilirsin rahatlikla. Ne ekrani ne performansiyla seni uzmeyecek dilersen oyun gelistirme tarafinda da ilerleyebilecegin ama 150K vs. gibi bir fiyat harcamayacagin bir urunle devam edebilirsin.

merakliarastir

Öğrenci
Reaksiyon puanı
5
Abi ben en iyisi windows cihaz alıp yoluma bakayım. Mart-Nisan gibi 5000 serisi laptoplar çıkınca karar veririm. Bıkmadan cevap verdiğin ve yardımcı olduğun için çok teşekkür ederim.

Görkem Say

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
25,546
Abi ben en iyisi windows cihaz alıp yoluma bakayım. Mart-Nisan gibi 5000 serisi laptoplar çıkınca karar veririm. Bıkmadan cevap verdiğin ve yardımcı olduğun için çok teşekkür ederim.

Guncel Intel islemcili ve 5070 Ti'li bir cihaz seni cok rahat 2-3 yil goturur o sure zarfinda da ne istedigine karar verirsin zaten bence de 5000 serili cihazlari bekle cikmaya basladilar zaten.