Hangi Ttnet Paketini Alayım Arkadaşlar

HaYaL'eT

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Selam Arkadaşlar Bugun GİTTİM Eve Telefon Bağlattım Yarın Gidecem Net Çekecem Hangi Paketini ALayım Kız Bana 8 Mb Limitsiz 12 Ay Kampanyalı ayda 40 tl'yi Önerdi Bense 16 Mb İstedım Eleman Bayan Onun Alt Yapısı Yok Dedı

Şaşırdım Bende Reklamlarda 100 Mb nın Reklamını Yapıyorlar 16 Mbnın Alt Yapısı Yok :s

Süperonline'Benım Bulunduğum Semte Gelmedi Daha Yoksa Ttnetın Kapısından İçeri Adım Atmam
mECBuren Ttneti Çekecem Ama En Uygun Paket Hangisi Ona Karar Vermedım :S

neskalii

Profesör
Reaksiyon puanı
23
İlk iki ay bedava 24 ay 51.90 Tl tahüütlü kampanyasıda var Modem ve aktivasyon ücretsiz senin dediğinde iyiymiş ama 12 ay senin

dediğin benden olsa hiç tahhüt içine girme ama yinede kendi seçimin...

HaYaL'eT

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
İlk iki ay bedava 24 ay 51.90 Tl tahüütlü kampanyasıda var Modem ve aktivasyon ücretsiz senin dediğinde iyiymiş ama 12 ay senin

dediğin benden olsa hiç tahhüt içine girme ama yinede kendi seçimin...

Davut Dediğin 8 Mb İçin Mı ?

Tahüütlü Bunu Biraz Açarmısın Tahüütlü Olsa Ne Fark EDER Olmasa Ne Fark Eder Artısı Eksisi Ne Bu Tahüütün

esmurates

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Taahhüt imzalarsan eğer verdiğin taahhüt süresi kadar ttnet'e bağımlı kalırsın. Taahhüt süresi boyunca adsl aboneliğini sonlandıramazsın, sonlandırabilmek için belli bir ceza ödemen gerekiyor sanırım. ;Artısı şu oluyor daha uygun fiyata belli bir süre kullanabiliyorsun. daha sonra normal ücrete devam ediyorsun.

sercan22

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşım sakın taahhüt imzalama. ilk ay zaten keşke hiç internetim olmasaydı da bu kadar sinir olmasaydım dersin :D

emirozcopur

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Ben 8mbit sınırsız kullanıyorum.internet hızından memnunum.Dosya indirmek istersen utorrent ile 400-800kb/s hızı var.İnternet sitelerini açmasındada sorun yok gayet hızlı.

EmeNaTioNaL

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Paketin adını bilmiyorum ama 53 TL olan var benim kullandığım normal bir ev kullanıcısı için ideal yani GB Lerce dosya indirmiceksin heralde. 400 MB ı yarım saatte indirebilirsin mesela bu fiyat ile :) Bazen bağlantıda yavaşlama oluyor , TTNet i arıyorsun *kusura bakmayın güncellemeyi unutmusuz vs* gibi konusabiliyorlar :) her ne kadar 2 saatte müşteri temsilcisine ulaşılsada TTNet iyidir iyi..

neskalii

Profesör
Reaksiyon puanı
23
Davut Dediğin 8 Mb İçin Mı ?

Tahüütlü Bunu Biraz Açarmısın Tahüütlü Olsa Ne Fark EDER Olmasa Ne Fark Eder Artısı Eksisi Ne Bu Tahüütün

evet 8 mb için ttnet in kampanyalar sayfasında var ilk iki ay bedava diye + tahhüt olayı bıraktığın zaman tahüt bitmeden önceki

yapılan tüm inidirimler + modem ücretini alıyolar yanlış hatırlamıyosam bide aktivasyon ücretinide katıyolar anlıyıcağın tahütten

cayarsan rahat ortalama 200 tl fln itelerler ...

HRNKC

Profesör
Reaksiyon puanı
20
8 Mbitten fazlasına bakmayın zira pişman olursunuz...

-MuzaffeR-

Adult games: dating for spicy meetups
Cezalı
Reaksiyon puanı
4

8 den fazlasına neden böyle bir yargın var anlamış değilim. ben 16 mbitlik paketteyim 13 14 mbit hızı gayet rahatlıkla alıyorum. ama keşke geçmeseydim iyorum sırf akn yüzünden.

HRNKC

Profesör
Reaksiyon puanı
20
8 den fazlasına neden böyle bir yargın var anlamış değilim. ben 16 mbitlik paketteyim 13 14 mbit hızı gayet rahatlıkla alıyorum. ama keşke geçmeseydim iyorum sırf akn yüzünden.

- Neredeyse tüm kullanıcılar 16 Mbit i tam olarak alamadıkları (alamayacakları) halde 16 Mbit parası ödüyorlar, saçma...

- Hattınız isterse 50 -100 Mbit desteklesin fark yapmıyor, 13 - 14 Mbit şöyle dursun daha 8 Mbit hızı doğru dürüst insanı çıldırtmadan veren firma yok gibi... Forumlarla aranız iyiyse zaten bilirsiniz, çoğu 8 Mbit kullanan arkadaşlar öyle durumlara düşüyorlar ki hatları desteklediği halde 1-2 Mbit in üstünü henüz göremeyenler var...

- 8 Mbit sorunsuz kullananlar dahi her an hızlarının düşürülmesiyle karşı karşıya, hız ortamala 3-4 Mbitlere düşüyor genel olarak... (Standartlaştırdılar resmen)

- İyi bir hıza "denk gelmek" şuan için tam anlamıyla şans meselesi olduğundan, ben bir süre daha tavsiye isteyenlere karşı cevap olarak: "Boşuna loto oynamayın..." diyorum...

"5-10 lira fazla veririm 16 Mbit alırım, 13-14 mbit yeter bana." diyenlerdenseniz bende size: "İnternet hız ve fiyatlandırmaları sizler yüzünden böyle berbat..." derim...

Selametle...

EDIT: Bahsettiğiniz gibi AKN ile birlikte 16 Mbit e geçmemek için bir neden daha var artık...

muratflash

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
510
Arkadaşlar bişey sorcam afedersiniz ama bu 60 tl lik 8mbps e kadar netlimitsiz paket hangisi??.. Bunların fiyatları hep uçuk burda 60tl lik bi tarife yok...

ttnete.png

Ben 16 mbps den o 60tl lik paket olan netlimitsize geçmek istiyorum ama ne mümkün??..

Müşteri hizmetlerini aradığımdada sistemleri devamlı hata veriyor nedense bi türlü istediğim tarifeye geçemiyorum...

Beni kasten bu tarifede tutuyorlar gibime geliyor...

Reco07

Asistan
Reaksiyon puanı
1
NetLimitsiz Diye geçmesi gerekiyor. Plus filan olmayacak yani.