2017 yılı, kablosuz kulakların zirve yaptığı bir yıl oldu. Size sorum bu konuda olacak. Hangi tip kulaklıkları seviyorsunuz? Favori marka ve modeliniz hangisi? Bir kulaklıktan beklentiniz nedir?
İphone 7 plusun içinden çıkan kulaklığı kullanıyorum fakat şarj ederken kulaklık takamadığım için kablosuz kulaklık almayı düşünüyorum 200 tl ye kadar tavsiye ettiğiniz kulaklık var mı? Kulak üstü veya kulak içi farketmez. Bass ları güzel vermesi yeterli.2017 yılı, kablosuz kulakların zirve yaptığı bir yıl oldu. Size sorum bu konuda olacak. Hangi tip kulaklıkları seviyorsunuz? Favori marka ve modeliniz hangisi? Bir kulaklıktan beklentiniz nedir?
quadbeat3 kulakiçi kulaklık kullanıyorum, yüksek ses ve temiz bass benim vazgeçilmezimdir.2017 yılı, kablosuz kulakların zirve yaptığı bir yıl oldu. Size sorum bu konuda olacak. Hangi tip kulaklıkları seviyorsunuz? Favori marka ve modeliniz hangisi? Bir kulaklıktan beklentiniz nedir?
1997'den beri'den beri...Ekli dosyayı görüntüle 32056Ekli dosyayı görüntüle 32057
since 1997'den beri bunu kullanıyorum hala tek parça HD3030 ucuz kulaklık...
SHE1900 pert oldu bile...
biraz fazla beri olmuş kelime denetleyen zavazingo uyarmadı...1997'den beri'den beri...
Zamazingo*biraz fazla beri olmuş kelime denetleyen zavazingo uyarmadı...
Beats urbeats kablolu kulakici kulaklık kullanıyorum çok memnunum net ses ve kalite.2017 yılı, kablosuz kulakların zirve yaptığı bir yıl oldu. Size sorum bu konuda olacak. Hangi tip kulaklıkları seviyorsunuz? Favori marka ve modeliniz hangisi? Bir kulaklıktan beklentiniz nedir?