- Konuyu başlatan
Günellemeyi daha uzun istiyorsanız ya GM5PLUS yada Nexus.Arkadaslar htc 10 güncelleme olarak en fazla kaç yil güncelleme alır biraz takintiliyim bu konuda çünkü bir telefona güncelleme gelmedikce yazılımsal sorunlar ortaya çıkmaya başlıyor
HTC 10 android 8 veya 9 alırmı acabaGünellemeyi daha uzun istiyorsanız ya GM5PLUS yada Nexus.![]()
6 ile çıktığı için alır. 9 almaz ama 8 alır. 9'u anca GM5plus ve Nexus 5x ile 6p ve HTC Nexuslar alır.HTC
HTC 1 android 8 veya 9 alırmı acaba
Normalde samsung telefonlarını beğenir gerek kamera gerek sık dizayn oldugu icin ama elimden çok Samsung telefon geçti arasında 2 yılı geçen olmadi toucwiz sürekli güncelleme isteyen bir arayüz samsung da güncelleme konusunda zayıf kalıyor bu yüzden samsung düşünmüyorum TeşekkürlerS7 edge dusunmezmisiniz?
Bence bekleyin imkanınız varsa.Arkadaslar HTC 10 a kafam yattı gibi telefonu tarifeye ek olarak almak mantıklı olurmu acaba malum taksit olayları yok yada birazdaha bekleyip taksit imkanı gelince mi alayım
Bilmiyorum maalesef.İmkanım var şuanki telefonum hala çalışır vaziyette ara sıra donma kasa vs oluyor ama simdilik isimi görüyor taksit olayı ne zaman gelir acaba
Hakli olabilirsin ama suan S7 edgeden üstün bir cihazı yok Samsung'un elinde not 7 hariç tabikide sık sık güncelleme vericek fakat aradan 1 yıl geçtikçen sonra güncelleme vermemesi yada geç vermesi çok can sıkıcı bi durum buSamsung güncellemeyi çözdü artık her ay güncelleme geliyor
İphone se uzun ömür konusunda sizi üzmez fakat 1 günü çıkartması zor olabilir.1 günü çıkarırmı iphone se yanimda powerbank taşımak istemiyorum 4 12 çalışıyorum evden saat 1.30 gibi 100 şarjla çıkıyorum şuanki kullandığım telefon samsung E5 ekran düşürmeden çatadı ekran köşeleri soyulmaya başladı yaklaşık 2 senedir kullanıyorum yazılımsal problemler var güncelleme 5.1 de kaldı zaten bu yüzden samsung düşünmüyorum alicagim telefon sağlam ve uzun ömürlü olsun istiyorum.
Htc samsungtan daha fazla güncelleme verir.Htc nin zaten şuanda tek amiral gemisi htc 10.O yüzden daha çok destek verir.Örneğin samsungun şuanda 3 tane amiral gemisi var(Note 7,s7,s7 edge).Bu benim tahminim ama.Son sdn haberine göre htc,one a9 modelini çıkarttığında güncellemeleri nexuslara çıktıktan sonra en fazla 15 gün içinde vereceğini söylemiş fakat vermemiş.Android bu fazla güvenmemek lazım güncelleme konusunda.Arkadaslar htc 10 güncelleme olarak en fazla kaç yil güncelleme alır biraz takintiliyim bu konuda çünkü bir telefona güncelleme gelmedikce yazılımsal sorunlar ortaya çıkmaya başlıyor
Taksit olayı kesin kalkacakmıymış emin misiniz ?Arkadaslar HTC 10 a kafam yattı gibi telefonu tarifeye ek olarak almak mantıklı olurmu acaba malum taksit olayları yok yada birazdaha bekleyip taksit imkanı gelince mi alayım
Evet geçen gün haberde gördüm devlet taksit imkanını geri getiriyormuşTaksit olayı kesin kalkacakmıymış emin misiniz ?
Forumlarda okuduğum kadariyla 1 günü rahat çıkarıyor diyorlar gerçekten öyleyse alınabilir ama 64 versiyonu pahali 16 beni 3 4 yıl götürürmü acabaİphone se uzun ömür konusunda sizi üzmez fakat 1 günü çıkartması zor olabilir.
Ne kadar götürür tahminen ses benim için çok önemli çok müzik dinleyen birisiyim HTC 10 ses bakimindan suan en iyisi ama en az 3 yıl götürmesi gerekiyor beniHtc 10 güzel telefon ama seni 3-4 yıl götürmez![]()
Sizin kullanımınıza da bağlı ama ortalama 1-2 yıl idare eder. Ses konusunda iPhone modelleri de çok başarılıdır. Apple'ın Earpods kulaklığı kulağa tam oturmuyor bu yüzden ses kalitesi birazcık düşüyor ama yine de tatminkarNe kadar götürür tahminen ses benim için çok önemli çok müzik dinleyen birisiyim HTC 10 ses bakimindan suan en iyisi ama en az 3 yıl götürmesi gerekiyor beni
düzeltme yapmak istedim , birde yaklaşık 6 ay süren Lg g3 maceramda olmuştu atlamak olmazdı.Merhabalar öncelikle ,güncel durum itibariyle bir telefon için ortalama güncel kalma süresi android tarafında max 2 sene bu süre ios tarafında ise ortalama 3 sene (bence), bir tık daha önde ancak ekosistemler arasındaki farklar hususuna bakıldığında kullanım amaçlarına ve stabilite olarak bakılırsa ios yine bir tık önde (buda kendi kanaatimdir) bu durumun diğer bir tarafı ise f/p oranı az paraya çok iş derseniz bence android tarafında birbirinin çok fazla alternatifi var ancak bana sorarsanız gm 5 plus almanızda fayda var, hem güncelleme hemde fiyat hususunda oldukça iddalı, illaki kalite hissi vesaire derseniz kendi fikriniz tabiki, birde ios cihazlarının 2 inci elde satış konusunda cok fazla bir kayıp yaşamadığını düşünürseniz size kabaca bir fikir verecektir, bundan önce gm discovery, asus zenfone 5, iphone 5s, sony z3 compact ve son olarak iphone 6s plus kullanan birisi olarak fikir beyan etmek istedim umarım yardımım dokunur.
O sizin kullanımınıza bağlı bir durum.Çok oynamazsanız.(Asphalt 8 türü oyunlar)Veya fotoğraf veya video çok çekmezseniz ya da icloud hesabına yedeklersiniz,bilgisayara atarsanız vs. yetebilir.1 günü çıkartır şöyle çıkartır oyun oynamazsınız ya da candy crush tarzı basit oyunlar oynarsınız sosyal medyada takılırsınız çıkartır herhalde.16 gb ios ta sıkıntıdır ama bütçeyi zorlayın 64 gb alın bence.F
Forumlarda okuduğum kadariyla 1 günü rahat çıkarıyor diyorlar gerçekten öyleyse alınabilir ama 64 versiyonu pahali 16 beni 3 4 yıl götürürmü acaba
Verdiğin bilgiler için teşekkürler öncelikle telefonda çok oyun oynayan birisi değilim hatta sil yükle yaparım çoğu oyunu en fazla yarım saat oynarım oynarsam oda GM Discovery ilk çıktığında aldım çok sıkıntılı bir firma forumuna bakıyorum hemen hemen herkez şikayetci telefondan o yüzden almisken parayi gözden çıkarıp tek bir telefon almak istiyorum 1 günü çıkarsa yeter artar bana daha önce 4s kullandım gayet stabil ve iyiydi ama donanım açısından zayıf kalıyor bu fiyat segmentindedüzeltme yapmak istedim , birde yaklaşık 6 ay süren Lg g3 maceramda olmuştu atlamak olmazdı.