Hangi telefonu seçmeliyim neden?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan FBD
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Hangisi 3 4 yıl götürür beni arkadaşlar

• Sony Xperia Z5 Premium

Kullanılan: 1 3.6%
  • HTC10

Kullanılan: 25 89.3%
  • İphone 5se

Kullanılan: 2 7.1%

• Kullanılan toplam oy
    28

microdome

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Verdiğin bilgiler için teşekkürler öncelikle telefonda çok oyun oynayan birisi değilim hatta sil yükle yaparım çoğu oyunu en fazla yarım saat oynarım oynarsam oda GM Discovery ilk çıktığında aldım çok sıkıntılı bir firma forumuna bakıyorum hemen hemen herkez şikayetci telefondan o yüzden almisken parayi gözden çıkarıp tek bir telefon almak istiyorum 1 günü çıkarsa yeter artar bana daha önce 4s kullandım gayet stabil ve iyiydi ama donanım açısından zayıf kalıyor bu fiyat segmentinde

Bence sizin için iphone se daha uygun gibi htc yi kötülemiyorum ama hiç deneyimim olmadı o firmayla belkide daha mutluda olabilirsiniz artık zorlu bi süreç sizi bekliyor :) yakında iphone 7 serisi cıktığında iphone se biraz daha ucuzlar diye düşünüyorum bencede 64 lük versiyon çok daha iyi çünkü şuanda benim telde sistem hafızası 55,3 görünüyor yani yaklaşık 8,7 gb sistem olarak kullanılan bellek var yani 16 lık alsanız size takriben 8 gb anca kalıcak bu cihaz 4k çekim yapabilen bi cihaz bu kalan kısmı doldurmanız oldukça kolay olucak gibi bunun yanında oyun yada uygulamalar cabası.

FBD

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
Bence sizin için iphone se daha uygun gibi htc yi kötülemiyorum ama hiç deneyimim olmadı o firmayla belkide daha mutluda olabilirsiniz artık zorlu bi süreç sizi bekliyor :) yakında iphone 7 serisi cıktığında iphone se biraz daha ucuzlar diye düşünüyorum bencede 64 lük versiyon çok daha iyi çünkü şuanda benim telde sistem hafızası 55,3 görünüyor yani yaklaşık 8,7 gb sistem olarak kullanılan bellek var yani 16 lık alsanız size takriben 8 gb anca kalıcak bu cihaz 4k çekim yapabilen bi cihaz bu kalan kısmı doldurmanız oldukça kolay olucak gibi bunun yanında oyun yada uygulamalar cabası.
İphone 7 çıktıktan sonra tekrar bakicam hem ozaman kadar taksit olayİda gelir ozaman tekrar bakarım fiyatlara bütçemede bakarım ona göre bu tercih yaparim bu arada kullandığım kulaklıklar laptopumda iphone 5 lerde çıkan eski airpod telefonumda kullandığım kulaklık yeni airpod kulak içi kulaklık hoşuma gitmiyor pek

POH

Asistan
Reaksiyon puanı
78
Sony kesinlikle alma teknik servisi rezalet.. KVK baktığı sürece Sony alma.. Benden sana tavsiye.. HTC'nin de teknik servisi araştır KVK çıkarsa kesinlikle alma.

Reaksiyon puanı
31
HTC 10a kufretsen telefon daha az üzülürdü o derece :)
Tabi ki HTC 10 şimdiden hayırlı olsun