Hangi telefona geçmeliyim

AyaZ_19

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba arkadaşlar.

Şuan elimde batarya ömrünü doldurmak üzere olan bir iphone 5 var. yaklaşık 2,5 senedir kullanıyorum. telefondan ve IOSdan memnunum fakat artık değiştirme vaktinin geldiğini gösteren problemler yaşamaya başladım. niyetim iPhone 6s almak ama Türkiye şartlarında bir telefona 3100 TL vermek ne kadar mantıklıdır orası tartışılır. iPhone 6 almayı da düşündüm fakat onunda iPhone 5s ten ekran büyüklüğü açısından başka aman aman bir artısı yok gibi. Eski bir Android kullanıcısı da olarak (Galaxy Note 1) Androide pekte geçmek istemiyorum. ancak gel gör ki Apple bu fiyat stratejisi ile insanları rakiplerine itiyor diyebilirim. bu yüzden istemeye istemeye Android telefonlara kayma yapacağım gibi. Sizden ricam şuan alınabilecek en mantıklı telefon hangisidir acaba. Fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim. Teşekkürler şimdiden...

sefinho

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
İphone 6 plus alabilirsin eger android dusunuyorsan eger note 5 i öneririm sana

Waddler

Profesör
Reaksiyon puanı
612
reis ios tan android e geçeceksen bi z serisi bak derim şahsen touchwiz hoşuna gider ama stabilite sıkıntısı yaşayabilirsin.. sony xperia z5 veya z3+ alabilirsiniz..

zined7

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Bir iphone kullanıcısının android e geçmesini hala anlayamadım. Eğer linux bilmiyorsan ya da android telefonuna root atıp kullanmayacaksan boşuna androide geçme derim ben kal iphone da sıradan kullanıcılar için ios dan stabil bir işletim sistemi yoktur.

YiğitBey

Profesör
Reaksiyon puanı
22
Hocam iPhone 6s'in performansı çok iyi. Ama o kadar performans gereksiz, açık konuşayım.
Birde batarya ömrünü kıstılar.
Arada bir fiyat farkı var.

iPhone 6 64GB alın bence. Sizin için en mantıklı seçim bu olacaktır.

kadirirdem

Dekan
Reaksiyon puanı
708
Merhaba arkadaşlar.

Şuan elimde batarya ömrünü doldurmak üzere olan bir iphone 5 var. yaklaşık 2,5 senedir kullanıyorum. telefondan ve IOSdan memnunum fakat artık değiştirme vaktinin geldiğini gösteren problemler yaşamaya başladım. niyetim iPhone 6s almak ama Türkiye şartlarında bir telefona 3100 TL vermek ne kadar mantıklıdır orası tartışılır. iPhone 6 almayı da düşündüm fakat onunda iPhone 5s ten ekran büyüklüğü açısından başka aman aman bir artısı yok gibi. Eski bir Android kullanıcısı da olarak (Galaxy Note 1) Androide pekte geçmek istemiyorum. ancak gel gör ki Apple bu fiyat stratejisi ile insanları rakiplerine itiyor diyebilirim. bu yüzden istemeye istemeye Android telefonlara kayma yapacağım gibi. Sizden ricam şuan alınabilecek en mantıklı telefon hangisidir acaba. Fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim. Teşekkürler şimdiden...
Kardeş butce ne kadar ona göre onerecegim...

AyaZ_19

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bütçem 2600e kadar. taş çatlasa 2700e çıkabilirim

fikri.fukara

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Telefon için o kadar para vermeye gerek yok. Meizu MX5 veya Xaoimi Mi5 fazlasıyla iyi.

keskınm28

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bence 6+ 64gb işini fazlasıyla görür kamerasındaki ois benim çok çok hoşuma giden bi özellik (çünkü fotoğraf çekerken elim titriyo :) ) şarj süresi falan olsun baya bi işini görür bence