Hangi Ram i Almalıyım?

ilkerrcatakk

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
İyi akşamlar arkadaşlar.

MSI GP62 6QE Leopard Pro Notebook'um var. Üstünde takılı 8 GB DDR4 15 CL 2133 MHZ ram im var. 2. slot boşta şuan ve bi 8 gb ram daha almayı düşünüyorum. MHZ değeri aynı olduktan sonra cl değeri ve markası farklı olsa uyum sorunu yaratır mı ? Veya cl değerinin de aynı olması gerekir mi?

Bana uyumlu olan bir kaç model linki atabilirseniz çok sevinirim:)

Redlonmas

Profesör
Reaksiyon puanı
3,077
MSI GP62 6QE Leopard Pro Notebook'um var. Üstünde takılı 8 GB DDR4 15 CL 2133 MHZ ram im var. 2. slot boşta şuan ve bi 8 gb ram daha almayı düşünüyorum. MHZ değeri aynı olduktan sonra cl değeri ve markası farklı olsa uyum sorunu yaratır mı ? Veya cl değerinin de aynı olması gerekir mi?

[/QUOTE]
Ramde hizlari ve soket yapisi ayni olduktan sonra bi sıkıntı çıkmaz internetten ddr 2133mhz diye yaz cikan ram larden istedigini al marka ile zaten alakadi pek yok..

ilkerrcatakk

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Bana bi kaç tane atabilir misin zahmet olmazsa
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ramde hizlari ve soket yapisi ayni olduktan sonra bi sıkıntı çıkmaz internetten ddr 2133mhz diye yaz cikan ram larden istedigini al marka ile zaten alakadi pek yok..
[/QUOTE]
atabilir misin bi kaç model ? alabileceğim
Mesaj otomatik birleştirildi:

bi de cl değerinin bir önemi var mı ? 2 si de aynı olmak zorunda mı

Son düzenleme: