Hangi Oyunları Açabilir ?

xcetox97

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ekran Bağdaştırıcı Türü :
Yonga Türü : Intel(R) GMA 3100
DAC Türü : Internal
Bellek Boyutu : 256 MB
Bios Bilgileri : Intel Video BIOS

Sistem Özellikleri :
Bilgisayar : Pentium(R) Dual-Core CPU
E5200 @ 2.50GHz
2.49GHz , 1,99 GB RAM

Arkadaşlar
http://www.systemrequirementslab.com Burdan Tek Tek Bakmak Açıkçası Zor Geldi :dil: .

Sizin Bildikleriniz Varsa Bi Söylermisiniz ?

Strake

Profesör
Reaksiyon puanı
7
birçok oyunları açabilirsin ama tam verim alamassın bunun için çok büyük oyunları yüklemeni tavsiye etmem.

ewrecca

Doçent
Reaksiyon puanı
0
eleştiri açısından söylemedim hani böyle bir sistem alacamda işime yararmı gibisine sordunuz diye düşündüm yoksa yapacağınız iş ve oynayacağınız oyun tarzına göre makina işinizi görebilir. yanlış anlaşılma varsa k.bakmayın :D
Eleştirilerinizi Kendinize Saklayabilirsiniz . Sadece Sorumun Cevabını İstiyorum .

xcetox97

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
birçok oyunları açabilirsin ama tam verim alamassın bunun için çok büyük oyunları yüklemeni tavsiye etmem.

Ya Zaten Büyük Oyunda Gözüm Yok :D . Şuanlık Call Of Duty Serilerinin Birçoğu ve Pes 2011 Açmasını İstiyorum Ama olmuyor İşte .s

eleştiri açısından söylemedim hani böyle bir sistem alacamda işime yararmı gibisine sordunuz diye düşündüm yoksa yapacağınız iş ve oynayacağınız oyun tarzına göre makina işinizi görebilir. yanlış anlaşılma varsa k.bakmayın :D

Lânet Olsun Ki Şuan Böyle Bi Bilgisayarım Var :D . Sizde Kusura Bakmayın :)

Strake

Profesör
Reaksiyon puanı
7
Ya Zaten Büyük Oyunda Gözüm Yok :D . Şuanlık Call Of Duty Serilerinin Birçoğu ve Pes 2011 Açmasını İstiyorum Ama olmuyor İşte .s

Lânet Olsun Ki Şuan Böyle Bi Bilgisayarım Var :D . Sizde Kusura Bakmayın :)
Bu arada oyun oynarsan oyunlarını game booster gibi programlarla güçlendirmeyi unutmassın :)