- Konuyu başlatan
sXdeha
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 29
Hocam bizimkileri zor ikna ettim inan ki1300-1500 ?

Hocam bizimkileri zor ikna ettim inan ki1300-1500 ?
Hocam bizimkileri zor ikna ettim inan ki(( Şimdi 300-400 lira daha arttırsam dayanamazlar. Sabır da tükendi artık biraz, dayanamıyorum artık
1050 ti'da anlaştık bizimkilerle hayır olsun.
![]()
Hocam valla aklımı çeldin şimdi1300-1500 ?
Mesaj otomatik birleştirildi:
MSI Nvidia Geforce GTX 1650 Aero ITX 4G OC 4GB 128Bit GDDR5 Fiyatı
MSI Nvidia Geforce GTX 1650 Aero ITX 4G OC 4GB 128Bit GDDR5 en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com
HahahaHocam valla aklımı çeldin şimdidur uygun fiyatı varsa belki alınır.
Evet güvenilir.Ama Sisteminde %15'ten az darboğaz olabilir.Ama yeni sisteme geçersen en iyi seçim tabii ki bu.Hocam bu siteye güvenilir mi?
Ekli dosyayı görüntüle 110454
Evet çünkü 1050 Tİ biri 1650Alınır güvenilir.
(mesaj düzenlendi)Alınır güvenilir.
şu anlık yeni sistem yok ama 1050ti şu an en iyi seçenek benim için değil mi? i5 3350p içinEvet güvenilir.Ama Sisteminde %15'ten az darboğaz olabilir.Ama yeni sisteme geçersen en iyi seçim tabii ki bu.
Siz bilirsinn dediğim gibi en fazla %15'lik bir darboğaz oluşur.Eğer işlemciye yüklenen oyunlar oynamıyorsanız bu en iyisi olurşu anlık yeni sistem yok ama 1050ti şu an en iyi seçenek benim için değil mi? i5 3350p için
her neyse hocam şimdilik 1050ti alalım 2 sene sonra senle çok güzel bir bilgisayar toplarızSiz bilirsinn dediğim gibi en fazla %15'lik bir darboğaz oluşur.Eğer işlemciye yüklenen oyunlar oynamıyorsanız bu en iyisi olur
Ama *Darboğaz* kesin olur.
Bu da oyun testleri Core i5-3350P & GeForce GTX 1650 - Bottleneck calculator - PC Builds
Hazırda bekliyorumher neyse hocam şimdilik 1050ti alalım 2 sene sonra senle çok güzel bir bilgisayar toplarız![]()
sXdeha#3319Hazırda bekliyorum
Discord var mı ?
GönderdimsXdeha#3319
Hocam amazondan aldım hayırlu uğurlu olsun.Vay be kablonun iki ucu DVİ ise çok iyi. Hayırlı olsun![]()
Hayırlı olsun. Güle güle eskit.Hocam amazondan aldım hayırlu uğurlu olsun.
Hayırlı olur inşallah.Hocam amazondan aldım hayırlu uğurlu olsun.
Hocam ekran kartını takarken belki yine rahatsız ederim seniHayırlı olsun. Güle güle eskit.
Birşey yok onda videolardan anlarsın.Hocam ekran kartını takarken belki yine rahatsız ederim seni![]()
Hocam 1050 ti PCI-Express 3.0 slotuna takılıyor benimkine olur değil mi?Hayırlı olsun. Güle güle eskit.
Flash'tan hızlısın hocam sağ olaynen. eski ddr2 anakartlara bile uyumlu
taksana ne duruosun sen???Hocam müjde, kargo elime ulaştı. Ulaşana kadar doğum sancıları yaşadım, mng kargo fobim var. Şükür kavuşturana geldi işte mutluyum. Birazdan amd driverlarını silip kartı takacağım yazarım yine. Ekli dosyayı görüntüle 111117Ekli dosyayı görüntüle 111118
Çok şükürHocam müjde, kargo elime ulaştı. Ulaşana kadar doğum sancıları yaşadım, mng kargo fobim var. Şükür kavuşturana geldi işte mutluyum. Birazdan amd driverlarını silip kartı takacağım yazarım yine. Ekli dosyayı görüntüle 111117Ekli dosyayı görüntüle 111118
Eveet, hocalarımın tavsiyeleri üzerine ve PSU gücü yetmediği için RX 570'den vazgeçerek sadece anakarta bağlanan, 1050 Ti Aero modeli aldım. 1180 lira (Amazon) civarındaydı ben aldığımda, şimdi 1300 olmuş.Merhabalar, öncelikle belirtmek isterim ki donanım yönünden zayıfım. Bazı terimleri bilmiyor olabilirim lütfen yardımcı olun cahilim bu konuda. 2013 yıllarından kalma bir bilgisayarım var, zamanına göre iyi bir bilgisayardı ama artık çoğu oyunda performans alamaz oldum. Ekran kartı almayı düşünüyorum, RX 570'i internette gördüm ve fiyatı makul geldi. Ama bilgisayar eski olduğu için sıkıntı yaratabilme ihtimalinin olduğunu biliyorum. Konuyu açmamın sebebi, o ihtimalin yüzde kaç olduğudur. Bilgisayar özelliklerimi aşağıya yazacağım ve başka hangi konuda sizi bilgilendirmem gerekiyorsa lütfen söyleyin. Tek isteğim oyunlarda medium-high ayarlarda 60-70 FPS almak. Singleplayer oyunlar oynadığımdan dolayı FPS benim için önemli.
İşletim Sistemi: Windows 10 Home 64 bit
Sistem Üreticisi: ASUSTeK Computer INC.
Sistem Modeli: CM6340
İşlemci: Intel(R) Core(TM) i5-3350P CPU @ 3.10GHz (4 CPUs), ~3.1GHz
Bellek: 8192MB RAM
Ekran Kartı Adı: AMD Radeon HD 7600 Series
Yonga Türü: AMD Radeon Graphics Processor (0x675B)
DAC Türü: Internal DAC(400MHz)
Yaklaşık Top. Bellek: 5872 MB
Görüntü Belleği (VRAM): 2032 MB
Paylaşılan Bellek: 3840 MB