- Reaksiyon puanı
- 16,127
hpye geçti o ve listede var.
Değerli üyeler, biraz önce yazdığım bir haberden sonra sizlere de sormak istedim.
Hangi marka dizüstü bilgisayar kullanıyorsunuz? Memun musunuz? Çevrenize de tavsiye eder misiniz? Veya memnun değilseniz, problemleri paylaşır mısınız?
Sanıyorum, verilen cevaplar internet kullanıcıları için çok değerli bir arşiv olacak.
Katılan herkese şimdiden teşekkürler.
15ast kullanıyorum ısınınca kasma başlıyor ve 1080p videolarda takılma olabilyorve crea öldü Lenovo S145-15AST geldi ...
Ekli dosyayı görüntüle 101922Ekli dosyayı görüntüle 101923Ekli dosyayı görüntüle 101924
bazı hadsizler beğenmese de güzel iş görür gaspet,gazulet,brash casper'dan daha iyi.
windows 10 güncelle windows'u güncellemeleri yükleyecem diye yırtınıyor benim ki ısınmıyor arkasını iki parmak kaldır köşelere bişey koy altını kapatma...15ast kullanıyorum ısınınca kasma başlıyor ve 1080p videolarda takılma olabilyor
10 gelen notebooka 8 kurunca ne olmalı?Lenovo V570c. Kronik sorunları var ve USB 3.0 yerine eSATA konulması eksi yanları. Kronik sorunları Windows 8 ve üzerisinde NVIDIA Optimus un sorunları, BIOS Corruptlanmaları, klavyenin bozulması.
Laptop 2011 de çıktı.10 gelen notebooka 8 kurunca ne olmalı?
10lu versiyonu vardı genede 10 onun hakkı.Laptop 2011 de çıktı.![]()
()470/570 serisi Sandy Bridge çıkar çıkmaz çıkan bir seri. Yenisi yok yani.10lu versiyonu vardı genede 10 onun hakkı.
demek ki kötü olduğunu onlarda gördü... gördüm sandım...()470/570 serisi Sandy Bridge çıkar çıkmaz çıkan bir seri. Yenisi yok yani.