O marka bilgisayarların malzeme kalitesinin iyi olmadığı söyleniyor. Kullanıcısı olarak bu konuda ne dersiniz? Bende PC almayı düşünüyorum.Monster kullanıyorum. Hem teknik hizmeti hemde performans olarak gayet güzel. İş olarak da Dell marka bir pc kullanıyorum.
Eski laptobumun birebir aynısı. Lakin benimki hepten bozulmuştu. Zaten neredeyse hiçbir oyunu çalıştırmıyordu.Samsung NP300E5A-S01TR laptopu 10 yıldır kullanıyorum. Bana 10 yıldır donanımsal olarak hiç sorun çıkarmadı ki zaten zamanında düşük bütçeli bir bilgisayar önerisi istenseydi bu makineyi önerirdim. Bir son zamanlarda laptobun bakım vakti geldiği için ısınma sorunum başladı bundan dolayı işlemci sıcaklığı 95 derece oluyor fakat iyi bir bilgisayarcı bulduğumda veya kendi cesaretimi topladığımda o sorunu da halledecem. Şimdilik oyunlarda sıkıntı oluyor.
Ankette alan kalmadıÖmür boyu hep aynı marka tercih edilmeyebir. Ankette oy değişikliği olsa güzel olur.
Ayrıca şu markalar da eklenebilir şıklara:
Hometech
Razer
Technopc
Termal macununu yenilemeyi, fan temizliğini kendiniz de yapabilirsiniz. On yıldır o bilgisayarın termal macunu yenilenmediyse ki buna ihtimal vermiyorum; şayet böyle ise anakartı yakabilirsiniz.Samsung NP300E5A-S01TR laptopu 10 yıldır kullanıyorum. Bana 10 yıldır donanımsal olarak hiç sorun çıkarmadı ki zaten zamanında düşük bütçeli bir bilgisayar önerisi istenseydi bu makineyi önerirdim. Bir son zamanlarda laptobun bakım vakti geldiği için ısınma sorunum başladı bundan dolayı işlemci sıcaklığı 95 derece oluyor fakat iyi bir bilgisayarcı bulduğumda veya kendi cesaretimi topladığımda o sorunu da halledecem. Şimdilik oyunlarda sıkıntı oluyor.
Valla 10 yıldır yapmıyorum oyunda 95 dereceleri test ediyorum. Kendim yapmaya korkmamın nedeni bilgisayarın duyduğum kadarıyla fan ve touchpad kabloları kısa oluyormuş ve kolayca kopabiliyormuş hem bundan hem de ekran kartı ve işlemci çiplerine zarar vermekten korkuyorum.Termal macununu yenilemeyi, fan temizliğini kendiniz de yapabilirsiniz. On yıldır o bilgisayarın termal macunu yenilenmediyse ki buna ihtimal vermiyorum; şayet böyle ise anakartı yakabilirsiniz.
ne marka,model ne? grundig gnb 1562 a1i3 de alt kapakta bölme var cpu,gpu soğutucu blok ve fana ve hdd,ramlere ulaşım sağlanıyor.
Korktuğunuz kadar zor değildir, termal macunun kullanıma bağlı olarak minumum kullanımda 2 yılda bir yenilenmesi lazım. Sizin bilgisayarınızın performansı da düşüktür. Bakımlarının yapılması performansını arttıracaktır.Valla 10 yıldır yapmıyorum oyunda 95 dereceleri test ediyorum. Kendim yapmaya korkmamın nedeni bilgisayarın duyduğum kadarıyla fan ve touchpad kabloları kısa oluyormuş ve kolayca kopabiliyormuş hem bundan hem de ekran kartı ve işlemci çiplerine zarar vermekten korkuyorum.
Evet çok ısınınca işlemcinin hızı düşüyor. Kendim gözlemledim 3 ghz ise ısınınca 2 ghz e düşüyor.Korktuğunuz kadar zor değildir, termal macunun kullanıma bağlı olarak minumum kullanımda 2 yılda bir yenilenmesi lazım. Sizin bilgisayarınızın performansı da düşüktür. Bakımlarının yapılması performansını arttıracaktır.
Acer markasının swift 3 sf314 58g 53hn modelini kullanıyorum benim ihtiyacımı hayli ile karşılıyor iyi ki bu modeli almışım dedirttiriyor.Değerli üyeler, biraz önce yazdığım bir haberden sonra sizlere de sormak istedim.
Hangi marka dizüstü bilgisayar kullanıyorsunuz? Memun musunuz? Çevrenize de tavsiye eder misiniz? Veya memnun değilseniz, problemleri paylaşır mısınız?
Sanıyorum, verilen cevaplar internet kullanıcıları için çok değerli bir arşiv olacak.
Katılan herkese şimdiden teşekkürler.
Monster 2 farklı kasa kullanıyor Tongfang ve Clevo kasalar Clevo ara sıra cehenneme dönüyor çok kalitesiz tonfang kasalara diyecek yok mis.O marka bilgisayarların malzeme kalitesinin iyi olmadığı söyleniyor. Kullanıcısı olarak bu konuda ne dersiniz? Bende PC almayı düşünüyorum.
Lenovo ideapad gaming 3 R7 5800H 16GB Ram RTX 3060 kullanıyorum. Övgüler az gelir, alın aldırın.Değerli üyeler, biraz önce yazdığım bir haberden sonra sizlere de sormak istedim.
Hangi marka dizüstü bilgisayar kullanıyorsunuz? Memun musunuz? Çevrenize de tavsiye eder misiniz? Veya memnun değilseniz, problemleri paylaşır mısınız?
Sanıyorum, verilen cevaplar internet kullanıcıları için çok değerli bir arşiv olacak.
Katılan herkese şimdiden teşekkürler.
Ben de bunu istiyorum da nasıl memnun musunuz?Lenovo ideapad gaming 3 R7 5800H 16GB Ram RTX 3060 kullanıyorum. Övgüler az gelir, alın aldırın.
Aylarca araştırıp 2 bilgisayarı alıp iade ettikten sonra en son gönül rahatlığıyla aldığım bilgisayardır kendisi öneririm.Ben de bunu istiyorum da nasıl memnun musunuz?