MrJokes
Doçent
- Reaksiyon puanı
- 283
Asus Zephyrus kullanıyordum. SES konusunda sıkıntı çıktığı için servisten değişim iade raporu aldım.
Türkçe yada en kötü ihtimalle ingilizce bir site paylaşsaydın ya kardeşimMerhaba,
dizüstü bilgisayarımı yabancı bir firmaya toplattım. İstediğim ürünleri seçtim ve konfigürasyona göre topladılar bilgisayarımı. Yalnız yazdığınız listede yok. Site adresi www.mysn.de
Saygılar
Marka fanatikliğinden doğuyor malesef önyargıların çoğuben CASPER NIRVANA modeli kullanıyorum mükemmel 2007 yılında aldım taş gibi... MSI gibi... siz kötüleyip duruyorsunuz...
Peki topladığınız dizüstü bilgisayarın donanım özellikleri nelerdir?Merhaba,
dizüstü bilgisayarımı yabancı bir firmaya toplattım. İstediğim ürünleri seçtim ve konfigürasyona göre topladılar bilgisayarımı. Yalnız yazdığınız listede yok. Site adresi www.mysn.de
Saygılar
@errno Eğer bu tipten bildiğin başka siteler de varsa, türkçe yada ingilizce, paylaşırsan güzel olur
--- Gönderi Güncellendi ---
Marka fanatikliğinden doğuyor malesef önyargıların çoğuHer markanın iyi ve kötü ürünleri vardır.
Peki topladığınız dizüstü bilgisayarın donanım özellikleri nelerdir?![]()
Biraz şans meselesi belki de. Bunun benzeri bir sistemi bir yakınım büyük para vererek toplattı ancak cihazın yıllardır kronik problemleri var.Merhaba,
ben marka sevdalısı olmadığım için böyle bir firmaya güvenip bilgisayarı toplattım. Kıyaslamaları MSI, Dell ve Lenovo gibi sitelerle yaptım. Bilgisayarımı 2013 yılının yaklaşık Eylül ayı gibi aldım. Aynı bilgisayar özellikleri ödediğim paranın iki katı ve hala aynı özelliklere yaklaşık olarak bile ödediğim paranın üstünde bir seçenek çıkıyor araştırmalarımda. Hem uygun, hem de istediğim gibi.
Ürün özellikleri :
CPU : Intel(R) Core(TM) i7-4820 özellikleri
Ekran Kartı : NVIDIA GeForce GTX 880M 8192 MB GDDR5
RAM : 32 GB (4 x 8192) So-DIMM DDR3 RAM 1600 MHz Crucial
Sound : Sound Blaster X-Fi MB2
Monitor : 43.9cm (17.3") Full-HD Non-Glare
Dokunmatik özellikler : Bluetooth, Wi-Fi, Ses, Kamera
HDD : Western Digital 1000 GB Slim SATA III with IntelliPower
Wifi : Intel Centrino Advanced-N 6235 (with Bluetooth)
Blue-Ray R/W
Klavye : Işıklandırma seçenekleri ayrı ayrı mevcut.
Windows 8.1 Pro
Aşağıda sağ ve sol taraftan resimleri var. Ön kısımdan resimini de çektim ve kırmızı ile işaretli yerdeki seçenekler dokunmatik.
Saygılarımla
packard bell kullanıyorum listeye dahi alınmamış![]()
Aynı durum bende de var laptop sıcaklıktan hoparlörü patladıŞu an HP Pavilion kullanıyorum. Yaşadığım bazı sorunlar yüzünden bir daha HP almayacağıma söz vermiştim ama yeni kasaları oldukça cezbetti beni.Önümüzdeki aylarda bilgisayarımı değiştirmeyi düşünüyorum. Şu an aklımda sadece Sony ve HP var.
yeni notebook aldınız eskiyi bana vereceksiniz? teşekkürler şimdiden hayırlı bayramlar...Değerli üyeler, biraz önce yazdığım bir haberden sonra sizlere de sormak istedim.
Hangi marka dizüstü bilgisayar kullanıyorsunuz? Memun musunuz? Çevrenize de tavsiye eder misiniz? Veya memnun değilseniz, problemleri paylaşır mısınız?
Sanıyorum, verilen cevaplar internet kullanıcıları için çok değerli bir arşiv olacak.
Katılan herkese şimdiden teşekkürler.