Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
ben olsam asus alırdım ki n53 modelini kullanıyorum çok güzel bir soğutma sistem var bang&olufsen hoparlörler ve sonic master teknolojisi tam uyumlu eğer sonic master varsa senin bu modelde al ama sanırın n53 te var sadece yoksa gene asus tercih edebilirsin rahatlıkla cimrilik yapma 50tl için sonra başın ağrımasın
lenovo çin malı değil miydi? donanımı üstün gözükse de kalite olarak diğerlerinden çok geri olduğunu söylemek mümkün. oğlum asus kullandı tam beş yıl, bir defa olsun sorun çıkarmadı.
lenovo İbm firmasının isim değiştirmiş halidir ve şuanda alınabilecek en kaliteli notebookları üretmektedir. Asus K serisinde menteşe hastalıgı var. Lenovo ürünlerinde kullanılan malzeme kalitesi üst düzeydir.
lenovo İbm firmasının isim değiştirmiş halidir ve şuanda alınabilecek en kaliteli notebookları üretmektedir. Asus K serisinde menteşe hastalıgı var. Lenovo ürünlerinde kullanılan malzeme kalitesi üst düzeydir.
yahu ibm zaten dünya çapında ünü olan bir markaydı. iyi de niye isim değiştirsin ki?! kusura bakmayın ama bana pek inandırıcı gelmedi. lenovo'nun çin malı olduğunu çok kimselerden duymuştum.
umarım bu konuda kesin bilgisi olan bir arkadaş bizleri aydınlatır.
bende resimdeki toshibanın özelliklerinde lenovo z570 var gayet memnunum en son çıkan call of duty oyununu yüksek ayarlarda 6 saat oynadım hiç sorun yapmadı toshibadan farkı hdd 750gb bendeki
özellik bakımından lenovo gibi gözüküyor ama kalite ve sağlamlık olarak seçeneklerin arasında kesinlikle asus diğerleri tost makinesi bana göre kullandımda söylüyorum bu piyasada markayı takip edeceksin marka önemli