Hangi laptopu seçmeleyim? (Resimli)

Jedilance

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
BZx3p.jpg

Marka ve özelliklere bakacak olursak hangisini almak daha makul acaba yada farklı fikirleriniz var mı

Mert Ahmet

Dekan
Reaksiyon puanı
41
ben olsam asus alırdım ki n53 modelini kullanıyorum :) çok güzel bir soğutma sistem var bang&olufsen hoparlörler ve sonic master teknolojisi tam uyumlu eğer sonic master varsa senin bu modelde al ama sanırın n53 te var sadece yoksa gene asus tercih edebilirsin rahatlıkla cimrilik yapma 50tl için sonra başın ağrımasın :)

okiva

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
valla özellik olarak en iyisi 3. sıradaki lenovo ama markasal karşılaştırma hakkında bir bilgisi olan varsa bizi aydınlatabilir mi?

Reaksiyon puanı
10,315
lenovo çin malı değil miydi? donanımı üstün gözükse de kalite olarak diğerlerinden çok geri olduğunu söylemek mümkün. oğlum asus kullandı tam beş yıl, bir defa olsun sorun çıkarmadı.

Hangman35

Asistan
Reaksiyon puanı
3
lenovo İbm firmasının isim değiştirmiş halidir ve şuanda alınabilecek en kaliteli notebookları üretmektedir. Asus K serisinde menteşe hastalıgı var. Lenovo ürünlerinde kullanılan malzeme kalitesi üst düzeydir.

Reaksiyon puanı
10,315
lenovo İbm firmasının isim değiştirmiş halidir ve şuanda alınabilecek en kaliteli notebookları üretmektedir. Asus K serisinde menteşe hastalıgı var. Lenovo ürünlerinde kullanılan malzeme kalitesi üst düzeydir.

yahu ibm zaten dünya çapında ünü olan bir markaydı. iyi de niye isim değiştirsin ki?! kusura bakmayın ama bana pek inandırıcı gelmedi. lenovo'nun çin malı olduğunu çok kimselerden duymuştum.
umarım bu konuda kesin bilgisi olan bir arkadaş bizleri aydınlatır.

honline

Profesör
Reaksiyon puanı
296
kaliteyi bilmem ama 3 sıradaki lnova asus dan özellik olarak daha iyi ben asuscuyum

eemir99

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bana sorar bunların hiç birini alma git Msi'nn bir laptopunu al... ;)

mei

Profesör
Reaksiyon puanı
36
sormuş olduğun laptoplar içerisinde z570 özellik olarak öne çıkıyor.

re13el

Dekan
Reaksiyon puanı
114
bende resimdeki toshibanın özelliklerinde lenovo z570 var gayet memnunum en son çıkan call of duty oyununu yüksek ayarlarda 6 saat oynadım hiç sorun yapmadı :) toshibadan farkı hdd 750gb bendeki:D

bybilal

Asistan
Reaksiyon puanı
0
özellik bakımından lenovo gibi gözüküyor ama kalite ve sağlamlık olarak seçeneklerin arasında kesinlikle asus diğerleri tost makinesi bana göre kullandımda söylüyorum bu piyasada markayı takip edeceksin marka önemli :)

sulomann

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bir çok lenovo kullanan arkadaşım var. Sık sık garantiye gönderiyolar.