• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Hangi internet tarayıcısı daha iyi?

benim pc de oyun seçeneginden çok browser seçenegi var :D

-int.explorer
-firefox
-opera
-maxhon2 :D

ben de kendimi bildim bileli internet explorer kullanırdım taaa ki buradaki yorumlarla firefoxla tanısana kadar
su an cok mutlu bir birliktelik yasıyorum
tüm SDN ailesine teşekkürler :)

PcMaSTeR' Alıntı:
Karga'ya yavrusu Şahin gibi gözükürmüş :) Firefox'u kurmadan Önce 1-2 Gün Explorer 7 kullandım, İnanılmaz yavaşlığını bir daha gördüm. Opera da hızlı ancak alışamadım. Firefox'un iliklerine kadar hükmetmek ayrı bir haz olsa gerek. Firefox kullanalım, Kullanmayanları kullanmaya zorlayalım :P

Eklentilerle şiştiği ve zamanla yavaşladığından dem vuruluyor. Sen ne diyorsun?

Symantec internet güvenlik raporuna göre geçen senenin ikinci yarısında en çok güvenlik açığı Firefox'ta çıkmış (tam 88 tane). Ancak pek çoğu küçük açıklar. Yine de Firefox'tan vazgeçemiyorum, çünkü eklenti desteği beni pek çok ekstra yazılım yüklemekten kurtarıyor (Örnek, fireftp ve downthemall). Hatta yüklediğim eklentiler nedeniyle firefox çok şişti ve oldukça yavaş açılıyor ama ne olursa olsun benim için Firefox bir numara.

Firefox'un müzik çalanından tutunda hava durumunu gösterene kadar eklentisi olması ve tarayıcı diğerlerine göre hızlı olduğu için tercihim Mozilla Firefox.

daima firefox :D

firefox_vs_ie.jpg

operada en çok beğendiğim özellik reklamları engelliyor olması ve bunu çok başarılı yapıyor. ve bazı form sayfalarında müstescen resimler olabiliyor. bu özellik sayesinde kötü durumada düşmemiş oluyoruz. shifdelete bol reklamlı bir site ama opera ne hale gediriyor;

b-206758-opera.jpg

bu bayan arkadaş hatrına firefox deyin bari.. :D abllaaammm.. :P :D

RaDoN = Firefox & Opera User B)

Operada default gelen bu özellik FF'ta ADP(ad block plus) ile sağlanıyor. Şahsi kanaatim ABP daha etkili.

occuplus' Alıntı:
Operada default gelen bu özellik FF'ta ADP(ad block plus) ile sağlanıyor. Şahsi kanaatim ABP daha etkili.

Şahsi kanaatini bir de haber7.com gibi siteleri denedikten sonra duymak isterim ;)

Firefox çok iyi hatta en iyisi, aslında ben windows Vistanın IE yerine Firefox ile gelmesini beklerdim (: çünkü yarışın galibi zaten Firefox, en azından işletim sistemimizi kurduktan sonra birde Firefoxu kurma zahmetinden bizi kurtarırlardı (: