Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bende 1 yıldan fazla Opera kullanıyorum.Firefox'u sevmiyorum operadan yavaş geliyor.Eklentide indirmek istemiyorum.Niye bir program kendi başına yetemiyor,eklentiylemi uğraşıcam. Daima Opera
Opera'nın çok kullanışlı özellikleri var, sistem dostu olması da cabası tabi. Ama tonlarca eklenti ve gelecek sürümlerinde eklenecek eşsiz özellikleriyle favorim hala Firefox.
opera diyorum ie 7 demiş bir arkadaşımız ve operayı 3. sıraya atmış. olabilir herkesin kendi düşüncesi ama ben ilk olarak sekme sayfaları firefox ve operada gördüm. Hala daha ara ara diğer tarayıcıları indrip deniyorum ve şimdi kullandığım OPERA. Neden opera her açılan yeni sekmede hızlı erişim olarak adlandırdığı bir sayfa mevcut. bu sayfada istediğin ve en çok kullandığın 9 siteyi yazıyor ve oradan tek tıklama ile yeni sekmede veya bulunduğun sekmede açabiliyorsun. herhalde en büyük kolaylık.. Mesela sdn ye girmek için bir klavyemi kullanmadan çok kısa sürede giriyorum.. Kullanışlı olması ve çok hızlı olmasından dolayı opera diyorum. firefox ta çok güzel hızlı opera ile aynı herbakımdan nerdeyse, ama operadaki hıslı erişim bitirdi olayı bence.
Bende Firefox kullanıyorum fakat yine firefox tabanlı ama en büyük hatası Türkçe dil desteğinin bulunmayışı olan Flock da görsellik açısından oldukça güzel bir internet tarayıcısıdır...