Hangi internet tarayıcısı daha iyi?

Cash

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0

Arkadaslar internet explorer tabandan acıklari var update ilerle uraşmak yerine
daha stabil olan opera yahut mozilla Kullanabilirsiniz.

DaY_WalkeR

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Bende 1 yıldan fazla Opera kullanıyorum.Firefox'u sevmiyorum operadan yavaş geliyor.Eklentide indirmek istemiyorum.Niye bir program kendi başına yetemiyor,eklentiylemi uğraşıcam. :D Daima Opera

meba1905

Asistan
Reaksiyon puanı
0
-Firefox- ama Opera da az değil yani.

liparit

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Elbette Mozilla Firefox...
I love Firefox...

se7en

Profesör
Reaksiyon puanı
1
firefox ama suan gündemimde safaride var firefox'un yerini alamasada idare eder...

harmonix

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Opera'nın çok kullanışlı özellikleri var, sistem dostu olması da cabası tabi. Ama tonlarca eklenti ve gelecek sürümlerinde eklenecek eşsiz özellikleriyle favorim hala Firefox.

crazymafya

Asistan
Reaksiyon puanı
0
walla benim favorilerim firefox ve maxthon.herşey hız değil sonuçta.

monokotilodon

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
milletin tezahürat eder edasıyla birdenbire firefoxcu ve şimdiye kadar kullanmadıkları operacı olmaları beni birden ie7 ci yaptı

köpek gibi(özellikle bu tabiri kullanıyorum) ram harcayan firefox mu.sadece internette sörf yapacaksan yani altta başka bişey çalışmayacaksa sorun yok

çok küçük kompakt zekize tasarlanmış süper hızlı ama kurcalama şansın firefox kadar ii olmayan ve görüntülerde bence hep 3. sırada takip eden operamı.

yoksa BABA yadigarı az ramle yavaş ama güzel görüntü aldığın operanın bulduğu,firefoxun çarptığı sekme özelliğini de yanına alarak az addonlu ie7 mi?

Logithx

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,104
İnternet Explorer

titanyum

Profesör
Reaksiyon puanı
7
firefox - Maxthon canımın içi :D

PcMaSTeR

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Ram Konusunda İyileştirmeler Mevcut. Beta sürümlerde görülüyor bu iyileştirmeler ;)

gokhankayaci

Doçent
Reaksiyon puanı
1
opera diyorum ie 7 demiş bir arkadaşımız ve operayı 3. sıraya atmış. olabilir herkesin kendi düşüncesi ama ben ilk olarak sekme sayfaları firefox ve operada gördüm. Hala daha ara ara diğer tarayıcıları indrip deniyorum ve şimdi kullandığım OPERA. Neden opera her açılan yeni sekmede hızlı erişim olarak adlandırdığı bir sayfa mevcut. bu sayfada istediğin ve en çok kullandığın 9 siteyi yazıyor ve oradan tek tıklama ile yeni sekmede veya bulunduğun sekmede açabiliyorsun. herhalde en büyük kolaylık.. Mesela sdn ye girmek için bir klavyemi kullanmadan çok kısa sürede giriyorum.. Kullanışlı olması ve çok hızlı olmasından dolayı opera diyorum. firefox ta çok güzel hızlı opera ile aynı herbakımdan nerdeyse, ama operadaki hıslı erişim bitirdi olayı bence.

K.a.d.i.r

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Advanced Browser ile 47 pencere açmıştım aynı anda. ;D

yashale

Asistan
Reaksiyon puanı
0
İnternetin ustasıyım, firefox un hastasıyım ;D :*

Juggernaut

Profesör
Reaksiyon puanı
41
Firefox + Maxthon ama Firefox u çok daha fazla kullanırım

İğne

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Opera ile problem yaşamıyorum.Arada bi mozilla'da kullandım.Ama opera biraz daha iyi gibi.. :}

Siyahi

Öğrenci
Reaksiyon puanı
7
Bende Firefox kullanıyorum fakat yine firefox tabanlı ama en büyük hatası Türkçe dil desteğinin bulunmayışı olan Flock da görsellik açısından oldukça güzel bir internet tarayıcısıdır...