Hangi Gta Yı Neden Seviyorsunuz?

hangi gta yı neden seviyorsunuz

• gta 1

• gta 2

• gta vice city

• gta san andreas

• gta vice city stories

• gta 4

• gta

• diğerleri

• gta 5

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.

Niko Bellic

Doçent
Reaksiyon puanı
289
arkadaşlar hangi gta yı neden seviyorsunuz benim en sevdiğim gta gta vice city dir sebebi hikayesi güzel ve başka bi ülkeden gelip hayatında ilk kez amerikaya gelen biri gibi tommy aslında italyandır sanki bi türk gelse nasıl olacağı gibi tabi mafyaya karışmaz orası ayrı mafya olayı olmasa sanki bi türk gibi olur sonra oyunun hikayesini biliyorsunuz

cevaplarınzı bekliyorum:)

durmayann

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,284
arkadaşlar hangi gta yı neden seviyorsunuz benim en sevdiğim gta gta vice city dir sebebi hikayesi güzel ve başka bi ülkeden gelip hayatında ilk kez amerikaya gelen biri gibi tommy aslında italyandır sanki bi türk gelse nasıl olacağı gibi tabi mafyaya karışmaz orası ayrı mafya olayı olmasa sanki bi türk gibi olur sonra oyunun hikayesini biliyorsunuz

cevaplarınzı bekliyorum:)
Gta 5 yerine direkt Gta yazmışsın ama ben 5'i daha çok seviyorum. Oyun çıktığı zamanda ps3 kafemiz vardı ve oyunu gördükçe oynadıkça o anılarım aklıma gelir.

404 Error

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
12,506
GTA San Andreas'ı da çok severim ama GTA IV başka benim için. Haritası GTA V veya GTA SA'ya göre küçük olsa bile güzeldi. Bazı GTA IV de olanlar GTA V de yok.

Çay Perisi

Profesör
Reaksiyon puanı
938
Gta oyunları bir süre sonra sıkan oyunlar, en azından benim için. En son 6-7 ay önce falan Gta 5 oynamıştım, yine heveslendim sınavlardan sonra yine başlayacağım galiba.

San Andreas'ı pek sevmiyorum, grafikleri baya garip durduğu için.

404 Error

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
12,506
@Faruk'un Haşmetli Levyesi, 2004 yılı oyun normal bir şey. Her oyun o zaman öyle grafiklerdeydi. Şimdiki bazı oyunlarda grafik var ama başka bir şey yok. Hep aynı şeyler kendini tekrar edebiliyor. Sadece grafikler yer kaplıyor SSD veya HDD'de. Mesela Far Cry II ile Far Cry V gibi.

_Zaur_

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
23,409
nuttertolsools, prfoessionaltools, asprin, başka ne vardı hatırlayamadım valla :D, az yazmadık bunları
Mesaj otomatik birleştirildi:

günümüze göre baya iyi grafikleri var ama en zevkli oyun vc bence
Funnymagnet yazıp arabaya kız atardım ?

Gta 4 favorim.

Wab Sharan

Doçent
Reaksiyon puanı
424
Gta 5 yerine direkt Gta yazmışsın ama ben 5'i daha çok seviyorum. Oyun çıktığı zamanda ps3 kafemiz vardı ve oyunu gördükçe oynadıkça o anılarım aklıma gelir.
Vay be, 1 2 sene önce eski oturduğum yerde bir internet kafeci abimiz sağolsun 4 5 ps3 ü kırdırıp gta 5 le pesi az mı oynadık be :D

durmayann

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,284
Vay be, 1 2 sene önce eski oturduğum yerde bir internet kafeci abimiz sağolsun 4 5 ps3 ü kırdırıp gta 5 le pesi az mı oynadık be :D
Bizde sonra dan kırdırdık sanırım. Çünkü şuan düşündüm de bir uzunlamasına çekmece cd vardı. :D