yusufYAZICI155
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 90
Diyelimki bilişim okudum nerelerde çalışabilirim?Bence Bilişim Daha İyi Olur Bilişim okurken Kendini Resimde de geliştirirsin hobi olarak resim yaparsın![]()
Diyelimki bilişim okudum nerelerde çalışabilirim?Bence Bilişim Daha İyi Olur Bilişim okurken Kendini Resimde de geliştirirsin hobi olarak resim yaparsın![]()
Yazılımcı arayan kişiler elbet çıkar. Araştır bulursun.Diyelimki bilişim okudum nerelerde çalışabilirim?
Geçenlerde Talewords oyun firması olan Talewords Efsane Mount and blade yapımcısı Talewords yazılımcı arıyordu siteye girip bakabilirsin ama tabi istediğin yere girebilirsin. O bizi HİÇ alakadar etmez.Diyelimki bilişim okudum nerelerde çalışabilirim?
Tabi CV'ye bakarlar kendini geliştir ve kanıtla.Diyelimki bilişim okudum nerelerde çalışabilirim?
Hobilerine en uygun hangisi ise, onu seç bence.Merhaba ben yusuf
İşitme engelliyim(%54) işitme cihazı kullanıyorum 18 yaşındayım.
Benim ilgilendiğim alanlarım
bilgisayar, yazılım, resim
1 ay sonra yks sınavına giricem ve bölüm seçicem ama bu konulardan hiç anlamıyorum. Ben ilk başta yazılım istiyordum babamda her ay doktor olur musun diyor yok muhasabeci ol bilmem ney zırt pırt birşey söylüyor.
Ben yazılım mı seçsem yoksa resim mi seçmeliyim?
Hiç resim kursuna yazılmadım.
Ailem ve çevremdekiler beni destekliyor resim konusunda
Ve puanım düşük geleceğini düşünüyorum şöyle 270 filan gelebilir
Eğer resim seç diyorsanız ne yapmam gerek hiç bilmiyorum yani ne seçersem iyi olur?
Mesela resim öğretmenliği belki yaparım da kazanabilir miyim bilmiyorum ve eğer resim yada tasarım mıdır nedir onlardan seçersem ne gibi yerlerde çalışabilirim?
Babamda muhasebecilik yap diyor
Muhasebecilik tam olarak ne yapıyor yani çok fazla detayı lazım bana hiç bilgim yok
Ben o oyunu ingilizler yaptı zannediyordum orjinal türkçesi yoktaGeçenlerde Talewords oyun firması olan Talewords Efsane Mount and blade yapımcısı Talewords yazılımcı arıyordu siteye girip bakabilirsin ama tabi istediğin yere girebilirsin. O bizi HİÇ alakadar etmez.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Tabi CV'ye bakarlar kendini geliştir ve kanıtla.
Taleworlds Türk dostum ciddi misin? Warband ve Bannerlord Türkçesi? Var tabiki.Ben o oyunu ingilizler yaptı zannediyordum orjinal türkçesi yokta
Bannerlord türkçe tamamda warbandda bende birkaç yabancı kelimeler yazıyordu neyse genede iyiymiş oyun Türk firmasındanTalewords Türk dostum ciddi misin? Warband ve Bannerlord Türkçesi? Var tabiki.
TaleWorlds Entertainment, kısaca TaleWorlds, video oyunları geliştiren bağımsız bir Türk oyun firmasıdır. 2005 yılında Armağan Yavuz ve İpek Yavuz tarafından Ankara'da kurulmuştur. Stüdyoları ODTÜ Teknokent'te bulunmaktadır.
- Kuruluş tarihi: 2005.
Ama bu firma gibi devlere öyle kolay kolay giremessin CV'ye çok önem veriyorlar dediğim gibi kendini geliştir ve bunu onlara kanıtla.Ben o oyunu ingilizler yaptı zannediyordum orjinal türkçesi yokta
Konuyu başka yere çekmeyelim şimdilik almak istediğim cevaplarımı aldımTaleworlds Türk dostum ciddi misin? Warband ve Bannerlord Türkçesi? Var tabiki.
TaleWorlds Entertainment, kısaca TaleWorlds, video oyunları geliştiren bağımsız bir Türk oyun firmasıdır. 2005 yılında Armağan Yavuz ve İpek Yavuz tarafından Ankara'da kurulmuştur. Stüdyoları ODTÜ Teknokent'te bulunmaktadır.
- Kuruluş tarihi: 2005.
Warbandın yayımcısı olan Paradox yabancı. Belki o yüzdendir ama geliştirici TaleworldBannerlord türkçe tamamda warbandda bende birkaç yabancı kelimeler yazıyordu neyse genede iyiymiş oyun Türk firmasından
Üniversitese birden fazla dil öğrenmeye çalışacağımAma bu firma gibi devlere öyle kolay kolay giremessin CV'ye çok önem veriyorlar dediğim gibi kendini geliştir ve bunu onlara kanıtla.
Üniversitese birden fazla dil öğrenmeye çalışacağım
İngilizce öğrenmeye çalışcam çünkü illa bir gün lazım olacak bir siteden gördüm kitap vardı 2 farklı kitap 150tlye ondan alıcamAma bu firma gibi devlere öyle kolay kolay giremessin CV'ye çok önem veriyorlar dediğim gibi kendini geliştir ve bunu onlara kanıtla.
Evet yararlı olurİngilizce öğrenmeye çalışcam çünkü illa bir gün lazım olacak bir siteden gördüm kitap vardı 2 farklı kitap 150tlye ondan alıcam
Başka programlama dilleri öğrenmezsem olmaz işte iş bulmak daha zorlaşır
İngilizceden sonra rusça öğrenesim var ama öğrenebilirmiyim bilmiyorumMesaj otomatik birleştirildi:
Yazılım konusundada farklı dilleri öğren sen yaparsın bence. Sadece ingilizce ile kalma Fransızca İspanyolca gibi dilleri de öğren adamlar buna göre maaş belirliyor. her şey sana bağlı
Rusça zor diye biliyorum kendi alfabesi var. Latin alfabesi kullanmıyor.İngilizceden sonra rusça öğrenesim var ama öğrenebilirmiyim bilmiyorum
Denerim belki kim bilebilir öğrenebilip öğrenemeyeceğimiRusça zor diye biliyorum kendi alfabesi var. Latin alfabesi kullanmıyor.
canın nereyi isterseDiyelimki bilişim okudum nerelerde çalışabilirim?
Belirli Siteler var Orda Proje Alıp Yapabilirsin, Neredeyse Tüm Şirketler Yazılımcı Adam Alırlar . Bunlar Olmazsa Belirli Bir Sermayeyle Kendi Oyununu Yada Uygulamanı Yaparsın Onun Satışlarından Para Kazanırsın. Günümüzde Yazılımcıların Para Kazanması İçin Bir Sürü Seçenek var ve Bunlar Gün Geçtikçe Artıyor .Diyelimki bilişim okudum nerelerde çalışabilirim?
Yazılımcıların Para Kazanması İçin 1 2 Yöntem yok Onlarca Yöntem var hem de gelişen teknolojide Yazılımcılara Büyük İş DüşerBelirli Siteler var Orda Proje Alıp Yapabilirsin, Neredeyse Tüm Şirketler Yazılımcı Adam Alırlar . Bunlar Olmazsa Belirli Bir Sermayeyle Kendi Oyununu Yada Uygulamanı Yaparsın Onun Satışlarından Para Kazanırsın. Günümüzde Yazılımcıların Para Kazanması İçin Bir Sürü Seçenek var ve Bunlar Gün Geçtikçe Artıyor .