Hangi Antivirüs'ü Kullanmalıyım

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan MSDN
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

bemektar26

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bence hiç birini kullanmamalısın sadece Pardus kullanmalısın...

RunoadeS

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Şuan piyasada en iyileri Kaspersky ve Avira. Hafif olsun diyorsan Nod32 ama eski gücü yok.

garaman

Asistan
Reaksiyon puanı
0
sen kasperi nortonu kullandınsa ve faydasını görmedim diyorsan. yüklediğin programlar virus yada zararlı bir içerik yok demektir. hele kasper kaçıracağına asla ihtimal bile vermiyorum. istersen nod32 dene bide ama kasper ile pekbi fark yok sadece makinayı kasmıyor nod32.

h4yfans

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Nod32 kullan derim. Tabi herkes farklı söylüyor sende karasız olursun indir dene derim hepsini ama tavsiyem Nod32

Peter

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
88
nod32 4 ama kasper istiyorum yüklüycem :D

ahlatt

Asistan
Reaksiyon puanı
0
paran varsa güvenliğinde vardır paran yoksa isterse 10 tane antivirüs yükle bir işe yaramaz

mozasur

Asistan
Reaksiyon puanı
1
kaspersky eb güvendiğim antivirüs şuan nod32 internet security i kullanıyorum ama sanki tam korumuyor gibi değiştireceğim galiba kaspersky ile şimdiye kadar en uzun kullandığım antivirüs daha doğrusu internet security kaspersky dır

ulash

Doçent
Reaksiyon puanı
10
işletim sistemin ingilizce vista ise windows live one care harika. yok değilse biraz kasar ama panda bunların hepsini sepetler.

donmezsa

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
vipre antivirusu denemenizi öneririm
hem hızlı hem her virüsü silebiliyor
hem de sistemi en az kasan virüs progra:mrgreen:mı

musti_x

Asistan
Reaksiyon puanı
1
NOD 32 hiç sorun yaşatmadı bana, sistemde kasmıyor

PlainLogic

Profesör
Reaksiyon puanı
12
1yllkkonu.jpg

1 yıllık konu uplamışsınız....
http://img3.imageshack.us/img3/8217/1yllkkonu.jpg

tonce

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
14
İçine sinen ve seni güvende olduğuna ikna eden hangi güvenlik programı ise onu kullanmanızı tavsiye ederim. Cevaplardanda gördüğünüz üzere herkes kendi kulandığı yada kendi kullanmayı bildiği programı öneriyor. En olmadı bir çok kişi sırf ismine hasta olduğu için bile kullanabiliyor ve öneriyor. Gerçeğin bu olduğunu defalarca gördüm. Ancak ben öneride bulunmayacağımda en azından hangi programı kullandığımı söyleyeceğim.

Avira Antivir Personal Free Antivirus

symptom

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ESET NOD32 Antivirus 3.0.672 FINAL 32-64 BIT (TURKCE)
en öenmli özelliği pc i kasmıyor... on numara

megatron

Doçent
Reaksiyon puanı
7
ESET NOD32 Antivirus 3.0.684 FINAL olmasın :)

nikoteen

Doçent
Reaksiyon puanı
8
genelde herkes popüler isimleri tercih eder ve baskasınada forumlar vs aracılıgı ile önerir ama sorsan hiç biri orjinal değildir :D ve tam korumada saglamaz.Bir cok antivürüs ü deneyen biri olarak söylüyorum parayı basıyım dersen Avg İnternet Security, yok bana beleş bişi lazım dersende Avg Free kesinlikle tavsiye ederim.Ne kaspersky gibi bilgisayarını tüm ramlerini sömürür ne antivir gibi en ufak seyde bile yalnıs virüs uyarısı verir nede nod32 gibi köşe kırlenti gibi durur.Mutlaka dene derim.

spybot

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
630
Nod32 4 derim..:)

Finix

Daha mükemmel bir Troy
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,285
Linux antivirüs :D

geceyürüyen

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Şimdiye kadar 2 yıllık antivirxp kullanıcısıydım. Sistemim kısaca 1.8 ghz p4 ve 512mb ram (Baya bi eski yani). Bir çok antivirüs denedim; kaspersky, panda, norton, f-prot,avg. Virüs yakalamlarında sorun yok fakat ram olarak hepsi de fazla ram yiyordu. en azı 80 mb ram tüketiyordu. Antivirxp yi kullanmaya başladım. Hız ve işlemci kullanımı bakımından diğer saydığım antivirüs yazılımlarından iyi fakat ne yazıkki o da en az bir 80 mbyi gördü. (Bu dediğim antivirxp nin full suite programı için geçerli).Neyse en son Eset Nod32 yi kurdum. 40 mb ram kullanıyor. Sistemim antivirxp ye göre çok daha hızlı açılıyor. Nod 32 çok daha hızlı tarama sağlıyor. Bana sorarsan Nod32 kullan derim. Fakat ram ve işlemci gibi sıkıntıların yoksa Avg- Norton veya Nod32 ; bu üçü arasında seçim yapabilirsin. Umarım yardımcı olabilmişimdir.;)

MeLankoLia

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Nod32 kullanıyordum öneriler neticesinde Avira'ya geçtim şu an Avira kullanıyorum çok güzel bir program tavsiye ederim.

asder55

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Artık internetten indirilen ücretsiz programlar bile virüsleri çok iyi tanıyabiliyor.Ancak Asıl problem trojan ve truva atların gibi casus yazılımlarda bunları yakalayabilmesi için lisanslı bir tam koruma antivir lazım ben nod 32 kullanıyorum hergün güncellemesi geliyor. Sistemi kasmama ve akıllı zararlı tanıma özellikleri var. Kurma diyebileceğimde avast çok fazla kalıntı dosya bırakıyor kaldırılırken buda yeni yüklenen anti virüs programını etkiliyor. Norton içinde durum aynı.. uzun süredir kurmadım ama duyduğum kadarıyla symentec iyileştirme yapmış

FORLEST

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Sımdılık ben NOD32 kullanıyorum sorunda cıkmadı suana kadar ama ben degıstırebılırım..

erkek2

Asistan
Reaksiyon puanı
1
arkadas satin almayacaksa not düserek tavsiye yapalim lütfen.

ben antovirusa para vermemeyi düsünüyorum genelde.

avast home edition yada kaspersky internet security 2009 un internette yasal keyleri oluyor. 3 aylik gibi. onlari kullanabilirsin. arayan bulur ;) yeterki istedigin yolda yürü :)