Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
sen kasperi nortonu kullandınsa ve faydasını görmedim diyorsan. yüklediğin programlar virus yada zararlı bir içerik yok demektir. hele kasper kaçıracağına asla ihtimal bile vermiyorum. istersen nod32 dene bide ama kasper ile pekbi fark yok sadece makinayı kasmıyor nod32.
kaspersky eb güvendiğim antivirüs şuan nod32 internet security i kullanıyorum ama sanki tam korumuyor gibi değiştireceğim galiba kaspersky ile şimdiye kadar en uzun kullandığım antivirüs daha doğrusu internet security kaspersky dır
İçine sinen ve seni güvende olduğuna ikna eden hangi güvenlik programı ise onu kullanmanızı tavsiye ederim. Cevaplardanda gördüğünüz üzere herkes kendi kulandığı yada kendi kullanmayı bildiği programı öneriyor. En olmadı bir çok kişi sırf ismine hasta olduğu için bile kullanabiliyor ve öneriyor. Gerçeğin bu olduğunu defalarca gördüm. Ancak ben öneride bulunmayacağımda en azından hangi programı kullandığımı söyleyeceğim.
genelde herkes popüler isimleri tercih eder ve baskasınada forumlar vs aracılıgı ile önerir ama sorsan hiç biri orjinal değildir ve tam korumada saglamaz.Bir cok antivürüs ü deneyen biri olarak söylüyorum parayı basıyım dersen Avg İnternet Security, yok bana beleş bişi lazım dersende Avg Free kesinlikle tavsiye ederim.Ne kaspersky gibi bilgisayarını tüm ramlerini sömürür ne antivir gibi en ufak seyde bile yalnıs virüs uyarısı verir nede nod32 gibi köşe kırlenti gibi durur.Mutlaka dene derim.
Şimdiye kadar 2 yıllık antivirxp kullanıcısıydım. Sistemim kısaca 1.8 ghz p4 ve 512mb ram (Baya bi eski yani). Bir çok antivirüs denedim; kaspersky, panda, norton, f-prot,avg. Virüs yakalamlarında sorun yok fakat ram olarak hepsi de fazla ram yiyordu. en azı 80 mb ram tüketiyordu. Antivirxp yi kullanmaya başladım. Hız ve işlemci kullanımı bakımından diğer saydığım antivirüs yazılımlarından iyi fakat ne yazıkki o da en az bir 80 mbyi gördü. (Bu dediğim antivirxp nin full suite programı için geçerli).Neyse en son Eset Nod32 yi kurdum. 40 mb ram kullanıyor. Sistemim antivirxp ye göre çok daha hızlı açılıyor. Nod 32 çok daha hızlı tarama sağlıyor. Bana sorarsan Nod32 kullan derim. Fakat ram ve işlemci gibi sıkıntıların yoksa Avg- Norton veya Nod32 ; bu üçü arasında seçim yapabilirsin. Umarım yardımcı olabilmişimdir.
Artık internetten indirilen ücretsiz programlar bile virüsleri çok iyi tanıyabiliyor.Ancak Asıl problem trojan ve truva atların gibi casus yazılımlarda bunları yakalayabilmesi için lisanslı bir tam koruma antivir lazım ben nod 32 kullanıyorum hergün güncellemesi geliyor. Sistemi kasmama ve akıllı zararlı tanıma özellikleri var. Kurma diyebileceğimde avast çok fazla kalıntı dosya bırakıyor kaldırılırken buda yeni yüklenen anti virüs programını etkiliyor. Norton içinde durum aynı.. uzun süredir kurmadım ama duyduğum kadarıyla symentec iyileştirme yapmış
arkadas satin almayacaksa not düserek tavsiye yapalim lütfen.
ben antovirusa para vermemeyi düsünüyorum genelde.
avast home edition yada kaspersky internet security 2009 un internette yasal keyleri oluyor. 3 aylik gibi. onlari kullanabilirsin. arayan bulur yeterki istedigin yolda yürü