Hangi Antivirüs Yazılımlarını Tercih Edersiniz?

Hangi Antivirüs veya ISS Yazılımlarını Tercih Edersiniz?

• Kullanılan toplam oy
    470
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

immortalll

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
AVAST 2007 de tanıştım 2011 yılındayız hala avastan şaşmam .ramde maximum 20 mb kaplayıp cpu'da etkisini hissettirmeyen bi hale getirdiler avast . işletim sistemi içerisinde yeni bir sistem açarak güvenmediğiniz sitelere raharlıkla girebileceginiz safezone özelligi ,girdiginiz siteleri weprep özelliğiyle derecelendirip güvenliliğini diger avast kullanıcılarıyla paylaştıran bence süper bir program free kullanıcılar için 1 yıllık lisans vermeleride cabası bence en son sürümünü bi deneyin derim :) www.avast.com

RockyBalboa

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Avast kullanıyorum 2 senedir memnunum..Çalıştığını hissetmiyorsun pc'de..

şowalye

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Ben eset smart 5 2012 kulanıyorun 2017 lisanslı kulanıyorun kuş uçurtmuyor.

突厥汗國

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,275
Norton Kullandım Sorun Cıkarmadı ama Sımdılık AVASTa Gectım. OYUM AVAST.

Czmi

Doçent
Reaksiyon puanı
2
eset'DEN MEMNUNUM SIMDILIK AMA.. :laugh:

svchost.exe

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ben eset kullanıyorum yıllardır,web koruması olsun kişisel güvenlik olsun hiçbir sıkıntı yaşamadım eset'le,son çıkan 5.0 sürümününüde çok başarılı buldum.Bunun yanında Kaspersky'ında hakkını vermek lazım gerçekten çok başarılı bir yazılım,özgür virüs yazılımı olarakta avast'ı öneririm hiç cpu kullanmıyor desek yeridir,ayrıca web korumadada başarılı bir yazılım.Son olarak önerebileceğim yazılım ise Avira Professional buda gerçekten az cpu harcayarak sistemi mükemmel korur.

Etica

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Kaspersky is - Comodo İs - Avira İs

ozersworld

Profesör
Reaksiyon puanı
14
Arkadaşlar eset gibi uyduruk bir antivirüs görmedim hayatımda. Kesinlikle karalamak için söylemiyorum. elimde virüs oldugunu bildiğim en uyduruk programların bile virüs diye öttüğü dosyalara eset temiz diyor :) Eset kurdum geçenki kampanyada 1 hafta çalıştı hiç sesini soluğunu çıkarmıyor ne virüs ne bişe hep cracklerle uğraşan biri olarak kıllandım. eskiye döndüm.

erkan_unal

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaslar avira ucretsiz ustelik , calisirken fazla cpu kullanimi yapmiyor . tavsiye ederim

Serkan Bey

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Bitdefenderi BİM mağazalarından geçen sene almıştım. Sorunsuz kullandım. Fakat süresi doldu. Şimdi yenilenmesini bekliyorum.

maniaqq

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ben uzun yıllardır orjinal antivirüs kullanıyorum. Az çok antivirüs programlarında bi bilgim var. Şuan mcafee kullanıyorum çokta memnunum geçtiğimiz yıllara göre mcafee kendisini yeniledi ve başarılı oldu. Kaspersky bilgisayarın ne kadar iyi olursa olsun yavaşlamasına sebep oluyor ve kasperskyı tam anlamıyla kullanabilmen için bilgisayar bilginin iyi olması lazım. Eset kasperskya göre daha pratik ve daha hızlı çalışıyor fakat şuan mcafee esetten daha iyi. (Kendi düşüncelerim) :)

SedoRKinG

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Eset Smart Security kullanıyorum yıllardır gayet memnunum bir sıkıntı yaşamadım Esetten önce çeşitli antivirüs yazılımları denedim ya işlerini tam yapamıyorlardı ya da yapıyor ama pcyi kasıyolardı. Ancak bir süre önce Kaspersky Pure'e bir şans vermeyi düşündüm evet eski Kasperskylarda ki gibi kasma olayı yoktu Esetten biraz daha kasıyordu pcyi ama genel olarak iyiydi ancak anlamadığım bir şekilde anlık olarak ağ bağlantısını kesiyordu buda insanı sinir ediyor malum neyse Eset Smart Security'e geri döndüm 5. sürümü çıktı zaten daha bir güzel tek sorun bilgi balonlarının ısrarla çıkması bu sürümde, sinir ediyor insanı neyse Kaspersky ve Eset önerebileceğim en iyi antivürlerdendir diyebilirim ben Eset'e devam edicem Kaspersky alternatif olarak gerekirse ona geçerim ama şimdiye dek gerekmedi yıllardır.

Not: MSE'ye oy vermeyi unutmuşum onuda her zaman pcmde bulundururum antivirüsün yanında iyi oluyor. Herhangi bir çakışma sorunu yaşamadım bazen iki güvenlik yazılımı kurulduğunda çakışma olabiliyor.

michuozawa

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
493
nod'un son sürümü hakkında atıp tutuyorlar ? 4 daha iyiymiş doğru mudur ?

berinark

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Kaspersky. Yeni yükledim sayılır. Deneme sürümü ve memnunum. Avast ve Ad-Aware in bulamadıklarını buluyor. Ama kasıyor biraz.

Deadpool™

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Eset Nod32+Usb Disk Security kullanıyorum, geçen yaz format atmıştım o zamandan beri bi sorun yaşamadım:)

BurgazKR4L

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Uzun bir süre Nod 32 kullandım, güzel, sağlam program ancak free sürümü biryere kadar, bunun ardından Avira Antivir programını buldum, hem Ücretsiz hemde çok kaliteli ve sağlam program, hem bilgisayarı kasmıyor, hemde virüsleri hemen yakalıyor, 2012 yılındada Türkçe servisi açıldı, artık türkçe sürümünüde indirebiliyorsunuz. (antivir.com.tr)

bold_death

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Tartışmasız;

Kaspersky Internet Security 2012

Alternatifi;

Eset Smart Security

mustafa sami03

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
kaspersky. hiç lisans almaya gerek yok. bana mesaj at ben sana kaspersky ın nasıl lisanslı yapacağını göstereyim.hemde 91 gün lisanslı. bitince veya yakalanınca diğer bir lisansı gönderirim sana.nasıl yapacağınıda anlatırım. yapacak olanlar varsa bana mesaj atsın.

KASPERSKY den şaşmayın. onun üstüne virüs programı tanımam.

--- Mesaj Güncellendi ---

Kaspersky :p

--- Mesaj Güncellendi ---

Kaspersky :p

SwateR

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
662
Kaspersky kullanırım, yemezse Nod32 :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...