Hangi Antivirüs Yazılımlarını Tercih Edersiniz?

Hangi Antivirüs veya ISS Yazılımlarını Tercih Edersiniz?

• Kullanılan toplam oy
    470
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

hitmanman

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ben sadece Kaspersky'e oy verdim Norton'a da oy verecektim ama şu son zamanlarda pek canlı değiller hiç bir atak gerçekleştirmediler git gide sistemi kasan bir Antivirüs programı olmaya başladı. Kaspersky 'nin 2012 sürümlerinin yapay zekası yüksek ve sistemi kasmıyor.

Tukat Bilişim

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Aslında anti virüs kullanmam. İhtiyacım olursa ESET kurarım, tek geçerim. Hem hafif hem basit hemde güçlü.

darkshdw

Asistan
Reaksiyon puanı
31
Rahatlığı kasmaması ve performansıyla Eset

Usui Takumi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,177
Şu listeden microsoft securtiy esentialı kaldırın gerizekalı programın yüzünden 200 gblık arşivim gitti nefret ediyom o programdan tercihim daima norton 360 v5

nevrans

Asistan
Reaksiyon puanı
6
bıtdefender tatal securıty 3 pc kullanımlı 10 dolara kendı sıtesınden aldım gayet guzel bır yazılım olmus kasma yasamadım cpu pc bostayken  gosterıyor format attıktan sonra kurdum zaten format atmazsanız cogu yazılım kasar norton super bır yazılım yalnız norton tek eksıgı GUVENLIK DUVARI bıtdefender guvenlık duvarı testlerde nortondan cok daha ıyı durumda ne hıkmetse norton guvenlık duvarını guclendırmıyor reklam engellıyıcı ozellıklerını halen programlarına ekleyebılmıs degıl onun dısında nortonda gercekten ıyı bır yazılım

astroid

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Esselamün Aleyküm.
Panda Global 2011 Mutlaka deneyin ,Diğerlerini Çöpe atabilirsiniz ,Çünki PANDA Merkezinden İnternet bağlantılı Taradığı için Hemen hemen Tüm virüsleri Tanıyabiliyor vede Temizliyebiliyor.

giresunlu_28

Asistan
Reaksiyon puanı
0
3 tane virüs programı var kaspersky, comodo, avast gerisini çöpe at gitsin

TEGİN

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
93
Kaspersky İnternet Security

orhancepni70

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
İnatla Kaspersky kullandım bilgisayar'ımı kasmasına rağmen artık inadı bıraktım,Norton'a geçtim artık kasma derdi kalmadı artık daha iyisini bulana kadar sadece norton....

giresunlu_28

Asistan
Reaksiyon puanı
0
abi nedir bu nod sevdası hiç bir virüsü bilgisayardan silmez bişey sadece (sift-delete) özelliğini vardır... kaspersky tüm virüsleri yok ediyor adamların açıklaması eyer tek bir virüsü es geçsin o gün biz bu işi bırakırız diyorlar nord denen virüs programı sadece bilgisayarı kasmıyor...

xdexterx

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Uzun zamandır Microsoft Security Essentials kullanıyorum bence gayet yeterli.

magandarusso

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ankete symantec endpoint ile macfee virus scani de katsaydiniz daha guzel olurdu. Bu kurumsal urunleri cogu ev kullanicilarida kullaniyor cunku. (sonucta evlere dinamik ip adresleri dagitildigindan cogu kisi bunlari beles kullaniyor ve anketteki neredeyse tum antiviruslerden cok daha basarililar. Zaten konu basinda av test org sitesinin linkini koymuslar. Cevap yazan arkadaslar lutfen once bu konuda biraz bilgi sahibi olduktan sonra dogru bilgiler verniz. Yazilanlari okuyunca sok oluyorum. Birisi yazmis nod 32 yi yerden yere vurmus bukadar basit degil bunlari yazmak. Bu arada oyumu Qihoo'ya verdim. Cok yanlis alarmi var fakat benim icin guvenlik daha onemli....

St. Benoit

Profesör
Reaksiyon puanı
6
para varsa eset smart security ya da norton 360
para yoksa mse

CaRLoSuLo

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
4 senedir Norton Internet Security kullanıyorum. Formatın nasıl atıldığını unuttum.

şowalye

Profesör
Reaksiyon puanı
8
eset smart securitiy5 beta
rakıplerinden bir adım daha ileri

Oryuken

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
avast.. kullanışı pratik, koruması kaspersky, norton kadar olmasa da iyi sayılır ve kasmıyo bilgisayarı :9

Usui Takumi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,177
20 liraya kaspersky ıs aldım kullanıyorum bir yıl lisanslı...

storm61

Profesör
Reaksiyon puanı
12
geçen hafta hepsiburada.com dan iki tane KIS 2011 aldım.
16 lira tanesi
kutu üzerinde 2012 sürümü var yazıyor.
herkese tavsiye ederim
2 günde geldi bi sorun çıkmadı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...