Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Comodo İnternet Security Pro ve Emsisoft Anti Malvare kullanıyorum her iki programda lisanslı şimdilik bir sorun yok gayet başarılı ayrıca bilgisayarda kasma olmuyor bu zamana kadar KİS kullanmıştım hep,bir arada F Secure bu ikisi arasında bana göre başarılı olan F Secure gayet güzel bir program
Yukarıdaki linki incelemenizi tavsiye ederim Comodo Dragon,İnternet Security Pro ve Verification Engine kullanıyorum ancak çok tuhafıma gitti Verification Engine isimli yazılım Comodo Dragon u desteklemiyor
Eskiden kaspersky internet security kullanıyordum sonra düşündüm ki bilgisayarı koruyacağım diye bu kadar kasıntı olmaya gerek yok şimdi eset smart security kullanıyorum hem ben rahatım hem de bilgisayarım
geçen haftaya kadar eset kullanıyordum ta ki USB deki virüsü her taktığımda bulup, hiçbir şey yapmayışına kadar. Şimdi Bitdefender deniyorum. Fena değil
reklamı fazla olan yazılımlara pek aldanmamak lazım. anti-virüs yazılımlarının profesyonel testlerine bakmak lazım. uzman değilseniz hangisinin daha iyi olduğuna testlere bakmadan karar veremezsiniz.
Bu aralar farklı sistemlerde MSE ve AVİRA yı tercih ediyorum... Bu arada Avira ya Türkçe dil desteği için mail attım cevaben kibarca ingilizcesini kullanın dediler...