- Reaksiyon puanı
- 521
illaki indirceksen avast lakin benim önerim indirme işlemci üzerine sadece yük windows defender yeterli
Neyse en azından "insan" çıktı arkadaş tatlı dille toparladi olayıherkerisin fikri farklıdır
Kaspersky biraz daha titiz ve detaycı normaldir geç algılaması.evet avast çok false alarm yapıyor. kaspersky testlerde hiç yapmamıştı.
Mesaj otomatik birleştirildi:
sanırım sen avast 2077 kullanıyon. aynı virüs birdaha girer indirirsen neden girmesin ahahahh
windows defender tüm anti virüslerden daha fazla kaynak kullanıyor yanlış yönlendirmeyin. iyi koruyor olabilir fakat çok ama çok aşırı kaynak kullanıyor. diğer anti virüslere geçerseniz farkı görürsünüz. windows defender 500 mb ram kullanırken kaspersky 60-90+ kullanırillaki indirceksen avast lakin benim önerim indirme işlemci üzerine sadece yük windows defender yeterli
yani avast en iyisi önden engellediği için her antivirüs programı farkı vardır avast ise virüsleri direkmen engelliyorevet avast çok false alarm yapıyor. kaspersky testlerde hiç yapmamıştı.
sanırım sen avast 2077 kullanıyon. aynı virüs birdaha girer indirirsen neden girmesin ahahahh
nasıl yani işlemci avast yüzünden ısınıyo olabilirmi mc de 108 derece gördümde yoksa ekran kartı fanı bozuk olduğundanmı acaba avast sürekli arka planda çalışıyo avast kaç ram istiyokiwindows defender tüm anti virüslerden daha fazla kaynak kullanıyor yanlış yönlendirmeyin. iyi koruyor olabilir fakat çok ama çok aşırı kaynak kullanıyor. diğer anti virüslere geçerseniz farkı görürsünüz. windows defender 500 mb ram kullanırken kaspersky 60-90+ kullanır
Vallahi defenderın hiç doğru sonuç gösterdiğini görmedim hep eksik gösterirwindows defender tüm anti virüslerden daha fazla kaynak kullanıyor yanlış yönlendirmeyin. iyi koruyor olabilir fakat çok ama çok aşırı kaynak kullanıyor. diğer anti virüslere geçerseniz farkı görürsünüz. windows defender 500 mb ram kullanırken kaspersky 60-90+ kullanır
alakası yok. indirdiğin resim bile içinden virüs çıkabilir. bu yüzden ben kaspersky yerine hem performans için sadece malwarebytes in tarama özelliğini kullanıyorum yani birşey indirirsem seçici olarak taratıyom ama kendi kendine açılan virüsler olursa o zaman birşey yapamamVallahi defenderın hiç doğru sonuç gösterdiğini görmedim hep eksik gösterir
Ama arkadaşlar şöyle bir durum var siz güvenilir yerlerden oyun,program vs indirirseniz bilgisayara neden virüs girsin ?
Eğer bir insan sebepsiz yere av kullanıyosa ya crack kullanıyodur yada şöyle indir böyle indir sitelerinden indiriyodur size önerim herşeyi orjinal kullanmanız o zaman hiçbir av kullanmanıza gerek kalmaz.
ekran kartı fanı ile işlemci fanı alakası yok termal macun sür geçer hem avast o kadar derece arttırmaz. ama performansa etki gösterir o yüzden performans istiyorsan kaspersky kuracaksın daha da performans istiyorsan antivürüs kullanmicin@XXXTentacion, reis şu işlemci avast yüzünden dolayımı ısınıyo ekran kartı fanı bozukta ekran kartı fanı soğutmuyo artık ondan olabilirmi ısı
İndirdiğin resimden virüs mü ? +9 avast kullanan tipalakası yok. indirdiğin resim bile içinden virüs çıkabilir. bu yüzden ben kaspersky yerine hem performans için sadece malwarebytes in tarama özelliğini kullanıyorum yani birşey indirirsem seçici olarak taratıyom ama kendi kendine açılan virüsler olursa o zaman birşey yapamam
İndirdiğin resimden virüs mü ? +9 avast kullanan tip
ayrı konu aç yardım edek dostum bizede mi ban yediricin@undefined, bari sen cevap versen şu ısı neden oluyo termal macunda sürdüm bilgisayar eski olduğu için olabilirmi tek fan deişti onun haricinde hiçbirşey deişmedi yaklaış 8 9 10 yıllık bilgisayar
@XXXTentacion, bari sen cevap versen şu ısı neden oluyo termal macunda sürdüm bilgisayar eski olduğu için olabilirmi tek fan deişti onun haricinde hiçbirşey deişmedi yaklaış 8 9 10 yıllık bilgisayar
Yani düzgün sitelerden de resim indirilebilir neyi bu kadar kastırdın anlamadım ?Fotoğrafların içine gizlenebilen virüs geliştirildi
Yapılan araştırmalar doğrultusunda siber suçların yanı sıra, yeni bir saldırı yöntemini tespit etti. Saldırganlar fotoğrafların pikselleri içerisinde zararlıpchocasi.com.tr
millet google arama motorundan indirdiği için güvenilir olma ihtimali düşük yanlış bilgi verme R yapmaYani düzgün sitelerden de resim indirilebilir neyi bu kadar kastırdın anlamadım ?
R yapmak derken chrome dan indiriyo diye güvenilir olma ihtimalı düşmesi mi ?millet google arama motorundan indirdiği için güvenilir olma ihtimali düşük yanlış bilgi verme R yapma
tamamR yapmak derken chrome dan indiriyo diye güvenilir olma ihtimalı düşmesi mi ?
Tamam kardeşim sen haklısın he he aynen tamam
Mizah Değil GERÇEKMizah budur
Kötü amaçlı görseller bulunmaktadır. Örneğin bir EXE dosyasının indirme alan adı PNG olarak gösterilir. Siz görüntüyü açtığınızda programın indirilmesi programlama dilleriyle tetiklenebilmektedir. Yani alan adında PNG yazıyor ama EXE indiriyorsunuz. Tabii her görüntü için demiyorum. Ama zararlılar neredeyse her türlü uzantıdan bulaşabilirler.İndirdiğin resimden virüs mü ? +9 avast kullanan tip
İkisi ayrı şeyler? lolOlay ram ile bitmiyo ki ramler virüs temizleseydi herkes 128gb kullanırdı.
kaspersky aldım ben hocamın sayesinde memnunum gayetde, defenderın bulamadıklarını bulduGene doluştu esetciler avastcılar kardeşim dünya üzerindeki en iyi av programı kaspersky dir arkana bakma bile güle güle kullan.