Hangi amiral gemisini almalıyım?

1997Rasit

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba arkadaslar ben 2 hafta icinde telefon alicagim ama kararsizim telden film izlerim cfoto cekerim oyun oynarim yani bu amaclarla kullanicam
Lg G4(kafamda en cok bu telefon var) - HTC One M9 - Samsung Galaxy S6 Edge - İphone 6s(bunu pek sevmiyorum)-Sony Xperia Z3+(Aşırı ısınma sorunu olduğu soyleniyor)
Bu telefonlar arasinda kaldım sizce hangisi ve bir öneriniz var mı. Teşekkürler.

Blent872

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Z3+ bugün ısınma problemi için güncelleme geldi ve aralarındaki en iyi telefon Z3+ kesinlikle onu almalısın.

Starbowl

Profesör
Reaksiyon puanı
260
Ben de telefon alıcam. LG G4 Pro'yu bekleyebilirsin. iPhone 6 alıcaktım. Bunu düşünüyorum şimdi. iPhone 6s demiştiniz de tanıtılmasına 3 ay var. iPhone 6 mı olucak?

Blent872

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Iphone baştan silin Lg ise G4 şekli şemali hoş değil ayrıca mobil veri açık Sonyden daha çok ısınıyor Z3+ hepsinde daha iyi.

pinterest

Profesör
Reaksiyon puanı
157
Z3+ kesinlikle çok iyi bir telefon. Ama ısınma sorununa soğutmalı borular bile çare olamamış. Bu cihaz denenmeden alınmaz ne yazık ki.

O yüzden ben de G4 öneriyorum. En azından kronik bir sorunu yok ve kullanıcı odaklı bir telefon.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
6s yazmisim o iphone 6 plus olcak arkadaslar g4 pro demis bi arkadas okadar bekleyemem ben z3+ ın guncellemesini duydum fakat o guncellemede islemci yi felan kısıyomus yani bi anlami kalmiyo ozaman

Bepob

Profesör
Reaksiyon puanı
302
G2 iyiydi g3 kötü ama g4 ü bilmiyorum incelemedim htc gelirsek bende m8 var çok hoşuma gidiyor hala kullanıyorum memnunum samsunga hiç bulaşma zaten sil at ayrıca z3 almanı tavsiye etmem nedense sevmiyorum alabilirsen ya iphone6s al yada m9+

HeroGaki

Doçent
Reaksiyon puanı
10
Z3+ ısınma sorunu çözüldü bence aralarında en iyisi...

j.connor

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Arkadaşlar z3 ve Z3+ arasında kaldım sizce hangisi alınmalı

Blent872

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
2gunden fazla gidiyor diye biliyorum bende Z1c var 2gunu zorluyorum Z3+ bataryası daha büyük düşün işte kardeşim :)

Blent872

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
S6 edgeden falan kat kat daha iyi bir telefon bence biraz abartılı sadece ax bekle düşer zaten

S

SDN Okuru

SDN Okuru
İphonu hiç sevmesemde iphone 6 alabilirsiniz. Ama android kullanmak daha keyifli olduğu için samsung s6 daha iyi olur. Snapdragonlu telefonların hepsinde ısınma söz konusu sadece 810 da yok bu olay hepsinde var.

kadirirdem

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
708
Merhaba arkadaslar ben 2 hafta icinde telefon alicagim ama kararsizim telden film izlerim cfoto cekerim oyun oynarim yani bu amaclarla kullanicam
Lg G4(kafamda en cok bu telefon var) - HTC One M9 - Samsung Galaxy S6 Edge - İphone 6s(bunu pek sevmiyorum)-Sony Xperia Z3+(Aşırı ısınma sorunu olduğu soyleniyor)
Bu telefonlar arasinda kaldım sizce hangisi ve bir öneriniz var mı. Teşekkürler.
ben sana s6 edge almanı tavsiye ediyorum yada s6 m9 ve z3+ 810 dan dolayı alınmaz açık ve net ısınıyor güncelleme felan hikaye telefonun hızı düşüyor sonra güncelledik diyorlar g4 ise kamerada en iyisi donanım olarakda ordakilerin en düşügü en performanslısı s6 ve edge olanları yani daha önceki konulara da bak burda çok uzatmak istemiyorum ama ben sana s6 ve edge den yana al derim...

Blent872

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Bende Z1 alırken bu tür ısınma bahaneleri ile korkmuştum ama bi halt olduğu yok göz boyama sadece kardeşim donanım olarak her yönden Z3+ hepsinden iyi

S

SDN Okuru

SDN Okuru
ben sana s6 edge almanı tavsiye ediyorum yada s6 m9 ve z3+ 810 dan dolayı alınmaz açık ve net ısınıyor güncelleme felan hikaye telefonun hızı düşüyor sonra güncelledik diyorlar g4 ise kamerada en iyisi donanım olarakda ordakilerin en düşügü en performanslısı s6 ve edge olanları yani daha önceki konulara da bak burda çok uzatmak istemiyorum ama ben sana s6 ve edge den yana al derim...

uydurma... SGS6 EDGE çok iyi... kesinlikle kasmıyor...

S

SDN Okuru

SDN Okuru
asus zenfone 2 düşündün mü hiç? fiyat/performans açısından hiçbiri eline su dökemez. kamera çekimleri s6 dan daha iyi, 4gb ram var, başka hangisinde var? 32gb versiyonu 1300 tl. adamların sloganı "telefonunu sat, asus al" bu telefon değil, başka bişi. temmuzu bekleyin!

Starbowl

Profesör
Reaksiyon puanı
260
S6 Edge derdim ama Touchwiz'den dolayı kasar. LG G4 kamerası en iyi olan S6'dan biraz daha yavaş sanırım. Ben seri ve stabil almak istiyorum dersen iphone al.

Ok@N_

Öğrenci
Reaksiyon puanı
12
Aynı problem bende de var hangi telefonu almak lazım htc m9+ bekliyordum oda hayal kırıklığı oldu ya iphone 6s bekleyeceksin sende benim gibi yada s6 edge alacaksın

Uakbacakcom

Asistan
Reaksiyon puanı
0
HTC ONE M9+ almalısın kesinlikle türkiyeye gelmişken benim almak istediğim bir telefon fakat android ve windows platformlarını kullandım şu an lumia 1020 var 3 ay sonra 6s almak almak istiyorum IOS platformuna bakmak için ama android i seviyosan htc ve sony den şaşma HTC ONEM9+ mükemmel bir telefon olmuş