(büyük harf kullanımına dikkat edilmesi gerekildiğini biliyorum ama capslock tuşum bozuk )Merhaba , sorum yukarı daki başlıkta gördüğünüz gibi . 1500 , maksimum 1800 tl civarı bir bütçede sizce bir önceki modellerin amiral gemilerinemi yönelmeli yoksa son model orta segment cihazlaramı örneğin ( şuan aklıma net bir model gelmiyor kafam çok karıştı
) snappdragon 625 işlemcili 12 mb f2.3 diyafram aralığında kameralı ne bileyim 3300 mh bataryalı sd 625 işlemcili bir orta segment telefon düşünürsek bu telefonmu daha mantıklı olur ( hah şuan aklıma geldi
samsung un galaxy a ve c serileri yada huawei g9 plus bu telefonlara örnek verilebilir )yoksa lg g4 , htc one m9 , galaxy note 4 belki note 5 , s6 vs gibi zamanını ( geçen seneyi
) sallamış telefonlar ile kamera , yazılımsal destek ve stabilite ,donma , ısınma ve en çok kafamı karıştıran işlemci ve gpu üzerniden karşılaştırırsak güncel telefonlardaki sd 625 mi daha mantıklı yoksa sd 810 veya ona denk işlemcili bir eski amiral gemisimi ( yeni nesil orta segmentte güncel teknolojiler yer alıyor artık hızlı şarjı ve parmak izi okuyucusu olacakmış mesela galaxy c9 cıkınca ) her neyse çok uzun bir yazı oldu sabredip okuyanların cevaplarını bekliyorum . belki fazla yoktur ama bir kaç kişininde olsa kafasını karıştırıyordur bu konu onlarada yardımcı olur . (büyük harf kullanımına dikkat edilmesi gerekildiğini biliyorum ama capslock tuşum bozuk )