Hangi telefonu almalıyım?

Starbowl

Profesör
Reaksiyon puanı
260
Kafamda iPhone 6S vardı. Vatan Bilgisayar'a gittim. En çok satan S6 ve S6'yı tavsiye etti. Neredeyse ikna oluyordum. Sizce telefon ne almalıyım? M9, M9+ ve G4 dışında cihaz söyler misiniz? iPhone 6S'in bazı özelliklerine baktığımda bana beklenmeye değer gelmişti. Sizce beklenmeye değer mi iPhone 6S? Yoksa iPhone 6 veya S6 mı almalıyım?

AkçakocaLı

Profesör
Reaksiyon puanı
95
Kafamda iPhone 6S vardı. Vatan Bilgisayar'a gittim. En çok satan S6 ve S6'yı tavsiye etti. Neredeyse ikna oluyordum. Sizce telefon ne almalıyım? M9, M9+ ve G4 dışında cihaz söyler misiniz? iPhone 6S'in bazı özelliklerine baktığımda bana beklenmeye değer gelmişti. Sizce beklenmeye değer mi iPhone 6S? Yoksa iPhone 6 veya S6 mı almalıyım?
Özellikleri belli olmayan cihazın özellikleri seni nasıl cezbediyor :confused1: En iyisi beklemek. M9 ve M9+ için söyleceğim tek kelime TENEKE !! Sağlamlık adına tenekeyi boş şekilde millete yaslıyorlar. Gereksiz. G4 kamera konusunda iyi fakat istemiyorsunuz. Önermeyin demişsiniz.S6 nın bataryası özelliklerine göre düşük O nedenle siz en iyisi İphone un yeni gelecek modelini bekleyin kim bilir belki HTC , Samsung gibi firmalar çok sağlam cihazlar çıkartmış olur o tarihte !!!

Starbowl

Profesör
Reaksiyon puanı
260
HTC M9 ve M9+'yı ben de sevmiyorum. iPhone 6S'in bazı özellikleri belli olduğu için. Söylenti mi bilmiyorum ama 2 GB Ram 12 Megapiksel ana kamera 5 megapiksel ön kamera birkaç özellik daha var sanırım. Bir de iPhone'nun S sürümlerinde önceki modelin hataları düzeltiliyor genelde. Zaten şu an beklemeyi düşünüyorum.