iOS isterseniz alınabilir. İos veya android fark etmez derseniz Galaxy S20 Plus öneririm.Merhaba arkadaşlar,
Sizce hala xs max alınabilir bir cihaz mıdır? Malum fiyatı yüksek olduğu için bu soruyu soruyorum yoksa iphone 7-8 dahi fiyat daha uygun olduğu için hala alınabilirlikleri olabiliyor.
8100 TL 64 GB'lık bir cihaza verilecek para değildir bence, sizi hiçbir şekilde üzmez ve memnun eder fakat o bütçede pek önermem, daha iyi cihazlar bulunmakta kamera ve depolama olarak, hızlı şarj adaptörü için ek 100 TL'de (kaliteli marka olarak, orijinali değil) eklenince pek mantıklı durmuyor.
iOS dışında tercih etmeyen biri için sordum aslında.iOS isterseniz alınabilir. İos veya android fark etmez derseniz Galaxy S20 Plus öneririm.
alacak kişinin bütçe sıkıntısı yoksa o fiyata alınabilecek en iyi cihaz diyebilirimMerhaba arkadaşlar,
Sizce hala xs max alınabilir bir cihaz mıdır? Malum fiyatı yüksek olduğu için bu soruyu soruyorum yoksa iphone 7-8 dahi fiyat daha uygun olduğu için hala alınabilirlikleri olabiliyor.
Ios seviyorsan olabilir.O fiyata android tarafında S20 plusada bakabilirsin.Merhaba arkadaşlar,
IOS Kullanmak istiyorsanız hala alınır ve sizi uzun süre götürür fakat android kullanmak istiyorsanız Samsung S20 alabilirsiniz.Merhaba arkadaşlar,